Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uzbuđuje me kad mi praše ženu

Ovo je stvarni događaj iz mlađih dana koji je bio važna odrednica za moj brak, odnos mene i moje žene. Ona je bila blizu tridesetih, a ja u srednjim tridesetim. Osam godina sam stariji od nje. Dogodilo se to na zabavi naših daljih poznanika koje s kojima su nas upoznali prijatelji.


Sve se dogodilo u jednom podrumskom prostoru preuređenom u mjesto za održavanje zabava. Domaćinov prijatelj glumio je disk đokeja i brinuo se za dobar ugođaj, barem što se izbora glazbe tiče. Bila je to neuobičajena okolina, podsjećala nas je na prostore u kojima smo feštali u našoj mladosti. I moja Ljiljana je tutnjala po tom podrumu, imala je neumornog plesača koji joj je utaživao neutaživu volju za plesom. I ja sam našao svoje veselje, bilo je puno lijepih žena s kojima se moglo razgovarati, družiti.


Koketiralo se ne sve strane, naravno bilo je i ljubljenja. Muškarci su postajali sve hrabriji i odvažniji prema ženama, a one se nisu branile. Sve je bilo kao kad smo bili mladi. U nekom sam trenutku primijetio da Ljiljana još uvijek pleše s jednim te istim likom. Sigurno je bio pet godina mlađi od nje. Tijekom sporih plesova list papira ne bi stao između njih dvoje, a i on je s vremena na vrijeme radio rukama po njoj.


Svako malo bi ih izgubio iz vida, ali sam se i ja dobro zabavljao s drugim lijepim ženama, pa me to nije previše uzbuđivalo. U jednoj kratkoj pauzi, koju sam si priuštio, prolazio sam kroz pokrajnje prostore i u jednom tamnom kutu, na udobnoj stolici primijewtio sam Ljiljanu i njenog partnera. Ne samo da su se žestoko ljubili već se on jako bavio njeniom cicama, a ona je uživala biti u centru pažnje jednog takvog mladig pastuha.


Njena kratka suknja više je otkrivala nego skrivala i nije trebalo dugo da njegova ruka ne nestane ispod njene suknje u njenom međunožju. Nisam primijetio da se branila i da mu je odmicala ruku. Baš nasuprot, sve ga je jače grlila i njihovi su se poljupci pojačavali, jezicima su se šamarili. Pritajio sam se u kutu iz kojeg sam ih mogao neometano promatrati, a da me oni ne primijete. Zanimalo me što će se dalje događati, hoće li mu se potpuno predati, što će mu dozvoliti?


Ne samo da mu je sve dala, ustala je, povukla svoju suknju na gore, odmakla slip u stranu i zajahala mladog bika na stolcu. Jebala se s njim sve u šesnaest, bez ili, ili, žestoko i silovito je jahala po njemu, dok sam se udaljavao čuo sam njihovo stenjanje.


Iznajmili smo sobu jednom hotelu u blizini i nakon što je zabava završila otišli smo u hotel. Nakon što se svukla vidio sam njene potpuno mokre od njenih sokova i njegove sperme i nisam se više moga suzdržavati, bio sam jako napaljenm i bacio sam se na nju. Doživio sam gledati kako m ženu jebe drugi frajer i osim ljubomore osjetio sam apsolutno, nemjerljivo uzbuđenje. U toj noći sam ju, ni sam ne znam točno koliko puta izjebao. Ujutro, kad sam se probudio probao sam još jednom proći kroz sve što je bilo i siguran sam da je bilo šest puta. Noć kao ova se ne zaboravlja.


U međuvremenu smo oboje deset godina stariji. Ljiljana si je ispunila mladenački sam i kupila si je konja, bolje rečeno kobilu, a životinja traži svakodnevni smještaj, njegu isvakodnevni trening. Za to je unajmila dva lika, učitelja jahanja i jahača koji su se s njom brinula o konju. Dva puta tjedno imala je sa svakim po jedan termin. Jedan od njih je bio nešto stariji od nje, a drugi nešto mlađi, što sam primijetio jednom prilikom dok sam gledao njene treninge. To je tada već trajalo skoro dvije godine i ona je sve češće dolazila kasnije doma. Na moje pitanje da li se je nešto promijenilo uvijek bi odgovarala:“ne, ne, sve je u redu, uvijek ostajem malo dulje da pomazim svoga konja. “


Lakovjernost baš nije moja osobina, čak mi se moglo reći da sam nepovjerljiv i prilikom jednog treninga slijedio sam jo do hipodroma. Sve je teklo kao i obično. Nakon što su konja spremili u njegov boks, prošla je zajedno s trenerom preko dvorišta u jednu pokrajnju zgradu, u kojoj je bilo spremište bala sijena i slame. Šmugnuo sam iza njih i ušao unutra kroz pokrajnji ulaz.


Stajali su na sredini prostorije ljubeći se, kao da sam slutio tako nešto i nisam uopće bio iznenađen. Pevukao joj je pulover preko glave i upravo joj je raskapčao grudnjak, a ona mu je pomagala pri tom i uskoro je stajala pred njim potpuno gola do pasa, a vrlo brzo je svukla i svje jahače hlače i bila je potpuno gola kao da se sprema za poziranje za akt. Ni on nije kasnio za njom tako da je i on bio gol ko od majke rođen s impozantnim aparatom koji mu je visio među nogama.


Ljiljana se spustila na jednu hrpu sijena, od razbacane bale, on je sjeo do nje. Ljubili su se, on joj je mijesio grudi i to je radio jako dobro, jer joj se svidjelo, stenjala i uzdisala i još se jače isprsila preme njenu da ju može bolje hvatat. Krenula je dalje, uhvatila ga je za jednu ruku i spustila ju direktno među svoje noge, s očitom željom da osjeti njegove prste u sebi.


Nije ga trebalo posebno moliti, odmah se bacio na posao, prvo ju je nježno gladio po mačkici, da bi onda, lijepo sam vido, razmaknuo njene stidne usmine i ugurao joj spojeni kažiprst i prst, čuo sam ju kako stenje i uzdiše dok ju je on „jebao“ prstima. Teško sam se svladavao da zadržim mir, ali mi je uspijevalo i opet sam se sjetio one nezaboravne noći, kad smo se jebali nakon što ju je pošteno izjebao njen plesač.


Sad je to bio jahač, koji će ju ševiti i sam izraz jahač upućuje na to. Posjeo ju je na dvije uspravljene, jednu pored druge, bale sijena. Stajao je ispred nje i rukama joj razmaknuo natkoljenice i tada joj je ugurao svoju ukrućenu batinu u njenu navlaženu, prstima razrađenu pičkicu, koju mu je pružila kao na tanjuru. Jebao ju je jako, brzo, čvrsto ju je držao za bokove dok ju je nabijaoa, a ona se uvijala, mrdeala zdjelicom , nabijala se na njega dok nije svršila prvo ona, a zatim i on, u nju. Gledajući kako svršavaju uhvatio me grč u trbuhu, dovoljno sam vidio.


Došla je pol sata kasnije. “Jel bilo dobro danas? “ htio sam znati. “O da“ odgovorila je“on je vrlo uspješan u radu s kobilama“. “Da, to sam imao prilike vidjeti“ pomislio sam dok je ispred mene stajala jedna, upravo izjebana „kobila“, moja žena. Bio sam vruć, napalje, uzbuđen i htio sam ju ševiti kao onda.


Pogledala me je upitnim pogledom:“Jesi se ti to napalio na mene? “ Uvijek je imala oko za to primijetiti kod muškaraca, kad su napaljeni „Jebi me onda“ bila je još jasnija. Jebao sam ju u njenu, upravo svježe izjebanu pičku, u kojoj je još bilo zaostale jahačeve sperme i doživio sam bajkoviti orgazam, kakav već dugo osjetio nisam. I ona je svršila vičući od strasti dok sam ju ubadao zadnjim snažnim ubodima prije svršavanja i punio, nije znala da sam ju slijedio i sve vidio i da me je to ovako jako narajcalo. Nije odbila još jednu dobru ševu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija