Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Užitak sa novim čizmama

Bilo je to jednoga kišnoga dana u trgovačkom centru gdje smo se upoznali. Pošto je padala kiša završili smo ranije na poslu i bili nas pustili odmah kući.Došao sam doma i spremio se u kupvinu, ušao sam u centar i krenuh sa razgledavanjem svega i svačega.Tako sam došao do odjela sa kabanicama i čizmama,koji je tih dana imao vjerovatno veći promet nego inače pošto je padala kiša danima.

Tamo je bila ona, mala crna, isprobavala je čizme i nije znala koje bih odabrala,kako sam čuo razgovor između nje i prodavača rekao sam joj "ako bi se mene mene pitalo one crne sa cvjetićima ti odlično pristaju".Na to se je ustala pogledala me i sa smješkom mi odgovorila imaš dobar ukus meni su isto one lijepše.Nastavio sam dalje po trgovini razmisljajući o njoj, ali kad eve nje kraj mene.Pitala me dali sam za neko piće i da usput isprobamo nove čizme. Otišli smo na kavu, upaznali se ime joj se bilo Antonija i malo po malo o svemu se ispričali, a na kraju smo si razmjenili brojeve moba.Svakoga dana smo si dopisivali dok me nije jednoga dana pozvala dali mogu doči do nje.Naravno pristao sam i otišao do nje.

Kada sam stigao na vratima mi je dala poljubac u obraz i pozvala u dnevnu sobu,i rekla da mi mora nešto reći.Natočila mi je piće i kazala mi da razmišlja o meni od onoga trena u trgovini i da svašta mašta. Tu mi je već postajalo tijesno u gaćama, ustao sam prišao joj sa leđa i počeo je ljubiti, ona se je sva naježila i počela tresti, rekla je samo nastavi tako nježno. U idečem trenu se je ustala sa stolice, ja sam ju primio za grudi imala je čvrstu trojku, ljubili se i skidali sve sa sebe, tada sije kleknula i poćela mi lizati jaja i ljubiti kurac,a onda ga je usisal u usta,kako je to samo dobro radila.Kada sam bio pri vrhuncu izvadio ga joj iz usta i svršio joj po faci.Tada me polegla na pod i zajašila sa svojom svježom obrijanom picom, što je samo dobro mješala i skakala a tek uzdisala

uhh ahhh mmmhhh joj ah, a tada je počelo curiti iz nje,ali nije prestajala tada sam ja osjetio da ću svršiti htio sam je da se skine sa mene, ali ona je rekal bez brige samo me napuni neka se spoje naši sokovi kao i mi.Tada smo si napravili mali predah, otišli pod tuš.Tu smo se mazili,ja sam joj lizao i grickao njene tvrde bradavice i pomalo spuštao do pice obrađivao sam ju lizao joj kilt, a ujdeno joj gurao prst u picu.Zatim sam je počeo prstačiti i u guzu na što je ona samo počela uzdiasti, kada se se je počela tresti iz nje poteklo kao i iz tuša.Onda sam ustao a ona se je opet primila posla i počela mi ga obrađivati, grickala ga je lizala ljubila a kad sam bio pri svršavanju rekla je hoću ga duboko u grlu i sve mi iscjedi u usta,tako je i bilo svršio sam joj obilno u usta.
Izašli smo van iz kupaone i sjeli si na dvosjed i ljubili i mazili kao kakvi klinci, a onda je otišla do sobe i vratila se sa svojim čizmama na nogama, rekla je uz smješak ipak su nas one spojile, naslonila se na fotelju naguzila i rekla sad me napuni u guzu kao što si me u picu. Prvo sam ga gurnu nekoliko puta u picu pošto je bila sva vlažna i mokra,a onda onako skliskoga joj počeo nabijati u guzu, štemao ju tako dugo dok nisam se zgrčio i zalio joj guzu, a ona se samo smješkala uz kad koji uzdah i jauk.
Taj dan smo se još poševili nekoliko puta ali ona nije skidala čizme sa nogu. Postali smo par, ali je ona morala otići za poslom u inozemstvo,to nije funkcioniralo pa smo odlučili prekinuti, ali svaki put kada se vrati kući javi mi se, tada se nađemo pojebemo ali naravno sa čizmama na nogama, kako ona kaže njen mali fetiš

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija