Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uživanje na odmoru

Ove godine smo suprug i ja prvi put išli na more bez djece, s obzirom da su nam kćerke tinejdžeri.

U braku smo dvadeset godina. Ja sam brineta, visoka oko stoosamdeset , plava, krupnih plavih očiju. Moje grudi su trojka, ali uskog struka, dugih nogu i sa ponosom kažem, dobro utegnuta za svoje godine. Suprug je par godina mlađi od mene, točnije četiri godine, ali je to prednost kad je u pitanju seks. On je visok oko stoosamdeset sa manjim pivskih stomakom, ali je sportski tip.

Naš ljubavni život je na zavidnom nivou iako smo već toliko u braku. Strast nije nestala i stalno pomeramo granice.

Sa nama su na more išli naši prijatelji, školski drug mog supruga i njegova supruga, oboje lekari specijalisti.

Družimo se od kad sam se ja udala. Naš dve pričamo o svemu, pa tako i o seksu sa svojim muževima.

Njih dvojica su otišli na piće, a nas dve smo ostale ispred naših apartmana. Posle priče o deci, brzo smo prešle na priče o seksu. Ona mi je rekla da je čula mene kako vrištim prošle noći. Dodala je da mi zavidi na mom seksualnom životu. Njen seks je postao rutinski. Suprugu prebacuje da se sve svelo na jedan do dva puta mjesečno. Rekla je i da ga je sinoć pokušala animirati ali nije uspela.

Inače, moja prijateljica je crnka moje visine sa kojim kg viška ali njen glavni adut su bujne grudi. Čak je i moj suprug komentarima da je u tom segmentu bolja od mene.

Te večeri me je moj suprug iznenadio i sutradan me je moja prijateljica pitala šta mi je to radio kad sam onoliko vrištala. Njen suprug je sinoć zlurado komentirao tu galamu.

Pošto smo ostale same počela sam priču. Sinoć, dok smo šetali gradom, ja obučena u neku haljinu na bretele, ispod koje sam nosila tange i sandale sa visokim štiklama. Moja prijateljica sa bujnim dekolteom, a muževi u bermudama seli smo da večeramo, kao što se sjećaš. Tokom večere suprug me je dirao ispod stola od koljena prema unutrašnjoj butina. To me je napalilo i dobro sam ovlažila.

Vratili smo se u apartman i skinuli. Moj suprug mi je rekao da legnem i raširim noge. Inače, okolinu mačkice tretiram redovno. Klitoris je uvijek spreman za lizanje. Mi imamo dogovor da je oralni seks obavezan. Znala sam da će da me zadovolji. Počeo je da mi mazi i liže klitoris a i da ubacuje jezik u mačkicu. Potom je nastavio da me liže. Kad mi je stavio prst u mačkicu ubrzano sam disala. U jednom trenutku je izvadio prst a nastavio je da me liže. Onda sam osjetila nešto debelo u mačkici. Začudila sam se jer to nije mogao biti kurac mog muža, ali mi je prijalo. Lizao me je A u jednoličnom ritmu je ulazio s tom stvari sve dublje. Počela sam vrištati i pitati šta je to. Samo je rekao dildo i ubrzavao ritam. Takav osjećaj nikad prije nisam doživjela. Ulazio je i izlazio a ja sam vrištala to jebi me jebi me.. .

Brzo sam svršila. Tražila sam da mi suprug stavi kurac i poslušao me je. Jebao je intenzivno sve dok nismo zajedno svršili. Uzela sam dildo i podizala sopstvene sokove. Posle ležanja jedno pored drugog počela sam maziti muža. Primjetila sam da mu se opet digao. Spustila sam se do njegovog macana i stavila ga u usta. Kako je moja mačkica bila blizu njega iskoristio je priliku da mi ponovo stavi dildo. Vrlo brzo je svršio a ja sam progutala spermu.

Moja prijateljica je na to prokomentirala da iz tih stopa ide objasniti svom suprugu šta treba da radi.

To veče smo šetali po mraku i otvorili priču o seksu. Suprug moje prijateljice nije baš bio raspoložen. Kad smo se vratili do naših apartmana on je otišao da spava, a moja prijateljica je ostala sa nama. Otvorili smo butelju vina, pričali o svemu i svačemu. U jednom momentu prijateljica je rekla da joj je žao što njen suprug nije kao moj. Rekla sam joj da joj ga mogu ponuditi na jednu noć ako njenom suprugu to ne smeta. Nadala sam se da neće pristati, ali me je iznenadila. Prišla je mom mužu i rekla da mu čestita kako zadovolji svoju ženu.

On joj je odgovorio da ona samo nađe način kako da uzbudi svog supruga.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija