Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uživanje na selu!

Došao je letnji raspust i jako sam se radovao odlasku na more. Završio sam treći razred srednje škole i mogu ti reći da sam već izrastao u odraslog mladića. Jako sam se radovao da će me roditelji poslati na more sa drugarima ali kao grom iz vedra neba se desilo to da su moji roditelji odlučili da ovaj raspust provedem kod njene sestre na selu jer joj je potrebna pomoć ovaj put. Nisam mogao da verujem da mi to govore. Nisam imao izbora na koliko se trudio da to ispravim i ma koliko se ljutio.

Došao je vikend i konačno smo morali da krenemo na selo. Ma koliko sam se ljutio pošao sam zajedno sa njima. Nakon sat vremena putovanja došli smo na imanje moje tetke. Srdačno nas je dočekala. Bio sam umoran od puta pa sam i ranije legao jer ujutru smo morali da sadimo papriku. Ujutru negde oko osam sati su me probudili. Kada sam ušao u kuhinju ugledao sam još dvije ženske osobe unutra. To su bile majka i ćerka tetkine komšinice koje su došle da joj pomognu. Starija se zvala Marina a njena ćerka Martina.

Marina je bila žena starija od četrdeset godina ali po izgledu joj to nebi niko dao. Imala je ogromne grudi, toliko velike nisam ni u pornićima vidio koje su se jasno ocrtavale ispod letnje majice koja je imala veliki dekolte. Čim bi se pokrenula one bi se zanjihale. Imala je i jako veliku guzu koja je došla još više do izražaja u uskoj trenerci. Martina je imala oko dvadeset godina. Izgledala je jako seksi iako je imala mnogo manje grudi od majke ali zato jako čvrste, dok joj je guza bila prelijepa. Njeni guzovi su se jasno ocrtali u uskom šorcu.

Moj kurac se počeo buditi u gaćama, što zbog jutarnje erekcije koju sam imao stalno, što zbog prizora pre očima. Mene su rasporedili da radim sa Marinom. Donosio sam joj vodu dok je ona sadila papriku. Počeli smo da radimo i sunce je uveliko peklo. Marina se svaki put čim bi sadila papriku saginjala tako da sam imao pogled na njene velike sise. Mogao sam jasno da vidim njene velike sise sa tamnim bradavicama. Nisam ni bio svjestan da sam se jako napalio i da mi se kurac podigao u gaćama.

Nisam bio toga svjestan, ali ona je to shvatila i počela da se smije. Nakon par trenutaka sam i to shvatio i počeo sam da se izvinjavam. Ona je rekla da je to u mojim godinama sasvim normalno. Čak me je cijelo vrijeme zadirkivala na račun mog nadignutog kurca. Došlo je vrijeme pauze za ručak i nas dvoje smo sjeli u hlad da jedemo. Počela je ponovo da me zeza. Dok se šalila ona je rukom lagano prešla preko mog kurca. Priznajem da je odmah odreagovao. Nakon toga je još jednom prešla preko njega. Sada se već nadigao do kraja.

Gledala je kako raste u gaćama. Čim je dostigao maksimum počela je da posmatra sa nekim uživanjem nije skidala pogled sa njega. Počela mi je da priča kako sam porastao i da sam veliki momak postao. U tom trenutku spustila je ruku na kurac i lagano ga počela drkati preko hlača. Zamolila me je da ga izvadim napolje. Učinio sam to. Čim ga je ugledala počela je da drka ga rukama. Rastao je do maksimuma. Nakon toga sam osjetio kako se glavom spušta na moj kurac. Pušila ga je kao prava profesionalka.

Uvlačila ga je u usta koliko god je mogla. Lizala mi ga je od glavića do jaja. Nisam mogao da izdržim a da se ne poigram njenim sisama. Izbacio sam ih napolje. Bile su mnogo veće nego što sam i mogao zamisliti. Divila mu se koliko je veliki i debeo. Pušila mi ga je dobrih desetak minuta a potom ga stavila među sise. Počela je da ga nadrkava sa njenim velikim sisama. Bio sam jako napaljen. Nisam mogao da dugo izdržim i već sam počeo da špricam po njenim sisama i licu. Nikada u životu nisam svršio toliko.

Iz mojih jaja je sprema samo izlazila i izlazila. Bila je jako srećna i u jednu ruku iznenađena koliko sam sperme izbacio. Počela je da me hvali kako sam jako obdaren. Uzela ga je ponovo u usta i oblizala od ostataka sperme. Rekla je da ima jako lijep ukus. Počela ga je ponovo strasno pušiti i već se digao ponovo. Bio je spreman da uđe u njenu picu koja ga je jako željela, međutim u tom trenutku smo čuli glas njene ćerke kako nas doziva. Bila je jako ljuta i počeli smo da se oblačimo.

Na kraju me je ponovo uhvatila za kurac rekavši da ćemo ponovo da uživamo i to mnogo brže nego što mislim.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 13686

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija