Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uživanje u Zdenkinom krevetu!

Nakon što sam imao jednu jako lijepu scenu sa Zdenkom tokom dana, gdje sam svršio po njenim sisama i licu jedva sam čekao da padne noć. Bio sam nestrpljiv jako. Da bi prekratio vrijeme odlučio sam da odem zajedno sa njima na posao da bi vrijeme što prije prošlo. Nakon što smo završili posao, došao sam sa drugom i njegovim sestrama kući. Večerali smo svi zajedno, otišli smo svi u svoje sobe. Nakon što je prošlo određeno vrijeme začuo sam korake koje se približavaju mojim vratima.

Jedva sam čekao da uđe u moju sobu. Ušla je lagano u sobu, obučena u kratkoj ljetnoj spavaćici. Njene sise nisu mogle da stanu u tu spavaćicu. Polako mi je prišla i legla pored mene. Počeli smo da se strastveno ljubimo. Dok sam je ljubio, rukama sam počeo da mijesim njene velike sise. Njoj je to jako godilo. Počela je lagano da stenje. Uzeo sam bretele njene spavaćice i lagano ih spustio. Naredni tren je već bila gola. Imala je jako velike sise sa krupnim bradavicama.

Počeo sam da joj ližem te krupne bradavice. Njene bradavice su joj postale krute. Dok sam joj lizao sise rukama me je mazila po kosi. Počeo sam poslije toga da spuštam ka njenoj pici. Kada sam došao do njene pice vidio sam da joj je pica dlakava. Imala je dlakavu picu uredno potšišanu. To me je jako palilo uvijek žene sa dlakavom picom. Lagano sam prstima razmakao usmine i počeo da joj ližem picu. Ona je bila jako vlažna, iz nje su krenuli sokovi kao potok. Nije dugo mogla da izdrži, razmakla je noge i tražila da joj ga stavim.

Podigao sam se na nju, ubacio joj ga i počeo da jebem. Njena pica je bila jako uska jer se dugo nije jebala. Počeo sam jako da je tucam. Stenjala je kao parna lokomotiva. Molila me je da usporim malo jer nije mogla da izdrži taj tempo. Usporio sam malo i počeo laganije da je tucam. Dok sam je jebao imao sam osjećaj da moj kurac širi njenu picu unutra. Njena dlakava pičkica je bila jako vlažna, zbog čega je moj kurac jako lijepo klizio u nju. Nismo se dugo zadržali u toj pozi.

Sada je ona bila na meni. Počela je lagano da se nabija na njega. Dok se nabijala moje ruke je stavljala na njene velike sise tražeći da ih mijesim i štipkam. Dok sam je jebao stalno me je hvalila kako imam jako dobar kurac za tucanje. U jednom trenutku se stresla i počela da svršava. Iz njene pice su tekli potoci picinih sokova. Nakon što je došla malo sebi okrenuo sam je otpozadi i počeo ponovo da tucam. Držao sam je rukama za guzove i počeo žestoko da je tucam. Sada je već počela da vrišti od užitka.

Molila me je da usporim malo ali bio sam jako napaljen i nisam htio da je poslušan. Bio sam napaljen kao mladi pastuv kada oplodi stariju ždrebicu. Njene sise su poskakivale kao lude pod naletima moga kurca. Rukama je gužvala postelju ispod nas dok sam je tucao. Toliko je stenjala i vrištala da sam mislio da nas sigurno moraju čuti u susednoj sobi. Krevet ispod nas je toliko škripao i promjerao se u ritmu našeg seksa. Tucao sam je sigurno ukupno više od pola sata.

Rekao sam joj da se bližim vrhuncu i zapitao gdje želim da svršim. Nakon toga mi je rekla da slobodno mogu da svršim u nju. Nije mi drugo trebalo da dugo svršim u nju. Nakon nekoliko puta što sam uvukao u nju kurac počeo sam da svršavam. Napunio sam je jako. Nisam izlazio iz nje sve dok mi nije sam ispao. Otišli smo zajedno pod tuš da se malo rashladimo i dođemo sebi. Tu sam je ponovo počeo maziti po sisama a ona svo to vrijeme nije ispuštala moj kurac iz ruke.

Drkala mi ga je sve dok ponovo nije postao jako tvrd a onda mi se okrenula i naguzila da je uzmem otpozadi. Uradio sam to, počeo je tucati dok je topla voda padala po nama. Ovaj put nisam izdržao kao prije nego sam počeo da svršavam mnogo ranije. Ponovo smo se istupirali i vratili u moju sobu. Ostala je pored mene još jedno pola sata i onda se ponovo vratila u svoju sobi.


Bio sam jako očaran kako mi se ispunila i ova želja. Nastavili smo da se tucamo još nekoliko puta dok sam bio kod njih u gostima.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 6585

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija