Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uzvratna kava

Prošlo je već par mjeseci od kako sam se sa Mateom pojebao na sajmu u Duselldorfu. Već je krenula i sezona prvih turista kod nas kad me nazvala Matea i upitala da li bi mogao srediti nešto za neku grupu njenih turista, pošto je hotel uspio napraviti overbooking i sad je falilo par soba.

Obećao sam joj da ću joj javiti čim nešto sredim. Nakon dva sata pregovora sam uspio srediti da joj smjestim goste u susjedni hotel, a koji je bio bolji u svakom pogledu. Nazvao sam ju da joj to kažem, a ona meni kaže da je već tamo i da dođem, pa sam sjeo u auto i otišao do hotela. Bila je u predvorju, a ja sam se pozdravio sa direktorom hotela, te mu usput potvrdio dolazak tridesetak britanaca sljedeći tjedan što mu je odmah ozarilo lice, a onda sam otišao do Mateje. Sjedila je u kafiću u sklopu hotela, pa sam sjeo kraj nje. sad je imala dužu kosu svezanu u rep, ali su sise i dalje bile bujne ispod tamnoplave prozirne bluze pridržavane sa grudnjakom iste boje, te sivom suknjom sa velikim razrezom otraga. Nije imala najlonke, a duge noge su joj bile istaknute tamnoplavim salonkama od brušene kože. Nisam mogao spriječiti pobunu u gaćama, ali nisam niti htio.

- Kako je Sandra?
- Dobro, hvala na pitanju -nasmješio sam se i dodao- Još mjesec dana pa bi trebala roditi. A kako je Boštjan?
- Ahh.. on je super -osmjehnula se i nastavila- Počela je sezona građevine i sad je nedostupan za sve.
- Hmm.. nije ti baš lako -rekao sam sa razumijevanjem.
- Baš tako.. -rekla je i pogledala me- Da li bi htio do mene u sobu?
- Može, ionako me ne očekuju u agenciji tako skoro.

Platio sam na šanku, te krenuo za njom. Liftom smo stigli na drugi kat i ušli u njenu sobu, a čim smo zatvorili vrata počeli smo se ljubiti i grliti. Okrenuo sam ju leđima prema sebi i primio je za sise, te ju milovao i mijesio ih preko košulje i grudnjaka, a onda sam ju gurao ispred sebe do fotelje u sobi, te ju natjerao da se nasloni na nju, a ja sam zavukao ruku ispod njene suknje i došao di njene mokre pičke. Odmaknuo sam gaćice u stranu i prstima ušao unutra. Uzdahnula je i malo raširila noge, a razrez na suknji je skoro dolazio do njene guze. Podigao sam suknju i povukao je preko bokova, pa na brzinu otkopčao svoje hlače i spustio ih skupa sa gaćama. Napeti kurac sam joj stavio između nogu i malo protrljao po pički, pa ga primio i gurnuo u nju. Zastenjala je lagano, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju jebati. Držala se za fotelju dok sam joj ga zabijao do kraja. Bio sam previše napet da bi ovo moglo potrajati i nakon pet minuta sam joj ga u dva jaka zabijanja ispraznio u njenu pičku.

Odmaknuo sam se i počeo skidati košulju, a ona se isto počela skidati, pa me pogledala sa smješkom i samo tiho prokomentirala:

- Ovako se osjećam nekako prljavo, a ti?
- Aha.. ali mi se sviđa -rekao sam i nasmijao, pa sam joj prišao gol sa ponovo uspravnim kurcem, a ona je upravo završila sa skidanjem gaćica, pa je klekla i počela mi ga pušiti.

Uzdisao sam pod utjecajem njenog jezika i usni, te sam joj milovao kosu. Konačno mi je pustila kurac iz usta i legli smo na krevet, pa smo se ljubili i grlili. Dok smo se žvalili osjetio sam okus svog kurca u njenim ustima, pa mi je bio još tvrđi od toga. Bili smo na boku, pa me je opkoračila nogom i moj se kurac našao na ulazu u njenu pičku. Micala se naprijed nazad i tako se trljala njom po mom kucru, a onda se malo pomakla i ušao joj je unutra. Uzdahnula je i rekla:

- Samo polako i bez žurbe..

Ja sam se počeo malo micati, pa joj je ušao još dublje, a ona me je stisla rukama oko vrata, pa me pogurnula i okrenula na leđa, a kurac je bio još u njoj, ali joj je sad ušao dublje u pičku. Sad je sjedila na meni i uspravila se, te se naslonila na moj trbuh i počela lagano kružiti bokovima. Osjećao sam svaki milimetar njene pičke oko svoga kurca i bilo je fenomenalno. Zatim se počela odizati sa mene i polako spuštati po mom kurcu usput ga stiskajući svojim mišićima. Ja sam zadigao noge, pa se sad našla iznad mene i počeo sam joj cuclati bradavice na sisama, a ona je zatvorila oči i stiskala usnice dok se polako nabijala na moj kurac, a bradavice njenih sisa su bile u mojim ustima. Zatim se naslonila na moja prsa i sad se počela nabijati žestoko na moj kurac. Radila je to pet ili više minuta, pa se digla i moj kurac se zanjihao sav sluzav, a ona ga je primila prstima i pomakla ga na stražnju rupicu, te se počela spusštati na njega. Uskoro joj je glavić ušao u guzu, a onda i ostatak. Zajecala je, ali prigušeno, a onda se počela odizati i nabijati na kurac svom snagom. S obzirom na veličinu mog kurca mislio sam da će biti problem, ali joj je uskoro cijeli bio u šupčiću. Stenjala je dok se nabijala, ali nije popuštala. Iz njene pičke je već obilato curilo, a ona je samo stenjala i kolutala očima, da bi u jednom trenu počela trzati se i iz njene pičke je poletio mlaz po meni. Squirtala je i to obilno, a ja sam bio zaliven njenim sokovima. To kao da mi je bio poticaj, pa sam i ja počeo svršavati u njen šupak. Trzao sam se i punio ju, a ona je stenjala, da bi onda samo kliznula sa mog kurca, a sperma je curila na plahte ispod nas.

Pozvala me u kupaonicu, te smo otišli pod tuš. Prali smo jedno drugo i ponovo mi je digla kurac, pa se okrenula guzom prema meni i trljala se uz njega, a onda sam ju primio i svojom rukom uveo ga u njenu pičku, te sam ju odmah počeo jebati. Naslonila se na zid tuš kabine i sise prislonila uz njega, a ja sam ju držao sa obje ruke i jebao ju koliko sam mogao da ne skliznem niz pod tuš kabine. Stenjala je i dahtala, a onda sam počeo svršavati i puniti ju po treći put.

Izvukao sam joj kurac iz pičke i voda ga je isprala od sokova, a ona se okrenula i zagrlila me, pa smo se ljubili malo, a onda sam rekao da bi morao ići sada kući, a ona mi je rekla da pozdravim ženu.

Nakon par mjeseci mi se javila i rekla da je ostala u drugom stanju, ali da ne brinem, jer se nekako u to vrijeme seksala i sa Boštjanom, pa je ostala u drugom stanju usprkos doktorima. Doduše, Boštjan i ja smo si nekako slični, ali ipak.. Bilo mi je drago zbog Mateje, jer je odavno željela dijete, a ja sam nedavno dobio curicu, te smo Sandra i ja odlučili da Matea bude krsna kuma. Ovako će slavlje biti dvostruko.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija