Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Valentina

Nekoliko godina nakon što sam se oženio imao sam opasnu saobraćajku u koju sam slomio ključnu kost i potkolenicu, tako da sam ostao u bolnici skoro mesec dana. Srećom tamo je radila kao medicinska sestra Valentina, rođaka moje žene, bila joj je sestra od strica, tako da sam mogao imati posete i kada je bilo zabranjeno, pa mi je vreme lakše prolazilo. Pošto nisam mogao da se krećem, za fiziološke potrebe sam dobijao gusku ili lopatu, a to su obavljali bolničari. Nakon nekoliko dana, malo sam došao k sebi, bolovi su se smanjili pa sam postao malo raspoloženiji.

Cimer koji je ležao na susednom krevetu, potpuno se oporavio i otišao kući tako da sam ostao sam u sobi i bilo mi je sve dosadnije, posebno uveče, kada bi svi otišli. Nekoliko dana nakon što sam ostao sam u sobi, Valentina je radila treću smenu i rekla je da će da dođe da mi pravi drušvo kada podeli terapije. Ja sam ležio u zadnjoj sobi u hodniku. Kada je bila gotova došla je kako je obećala. Inače strastan sam pušač i tih nekoliko dana nisam uopšte zapalio. Jeli, ima li šanse da zapalim koju?

- pitao sam Paaa hajde sredićemo nekako - rekla je Hoćeš da skuvam i kafu, pa da popijemo zajedno? - pitala je Uhh, Vale kako bi to bilo dobro - odgovorio sam Otišla je i vratila se nakon desetak minuta. Donela je kafu i cigare, ugasila je svetlo i malo otškrinula vrata kako bi se videlo, a i da može da čuje ako je neko zove. Bilo je ljeto i prozor je bio otvoren tako da nije bilo problema ako se puši u sobi, a u ono vreme i nije bilo tako strogo oko pušenja. Privukla je stolicu i sela pored kreveta.

Na sebi je imala samo beli mantil, naravno ispod je nosila gaćice i brus. Bila je slabašne građe, imala male sisice i usku ali veoma lepo zaobljenu guzu i lepe dugačke noge. Nije bila udata i u tom periodu je bila slobodna, nije imala dečka. Kako joj je mantil bio nešto iznad kolena kada je sela, prekrižila je noge i mantil se rastvorio tako da su joj noge bile jedva do pola pokrivene. Inače znali smo se i pre toga, ona me je ustvari i upoznala sa suprugom tako da smo bili poprilično slobodni kada bi se našli zajedno u društvo.

Popili smo kafu i rekla je da mora ponovo da obiđe odeljenje, pa će se vratiti. U međuvremenu pripišalo mi se i kada se Valentina vratila rekao sam joj da nazove bolničara da donese gusku. Ako želiš ja ću ti doneti - rekla je Ma nije problem to nego ne mogu sam, treba mi malo pomoći - rekao sam Ako tebi nije problem ja ću da ti pomognem, meni nije problem, to mi je i deo posla - rekla je Pa u redu rekao sam, meni nije problem naravno, radije bi da mi ti pomogneš - rekao sam kao u šali, smešeći se Otišla je i vratila se sa guskom.

Kako se nisam praznio nekoliko dana, jaja su mi bila puna spermom, tako da pri samoj pomisli kako će Valentina da mi ga pridržava dok pišam, kurac je počeo da mi se diže. Kako nisam imao ništa na sebi, kada me je otkrila pojavio se moj poludignuti kurac. Kada je u punoj veličini dostigne nekih 17-18cm, tako da je ovako poludignut izgledao kao spreman za seks. Gledala ga je koji trenutak, a zatim uhvatila nežno i prstima povukla kožicu pa ga držeći u ruci gurnula u gusku. Obićno stavljaju gumene rukavice ali Valentina to nije uradila.

Kako sam pišao mislim da mi je postajao sve ukrućeniji. Valentina je to osetila i pogledala me smešeći se kao pomalo stidljivo. Bio sam gotov. Kako je počeo da raste zaglavio bi se - rekla je smešeći se Joj izvini, znaš toliko dana se nisam praznio, a sad u ženskoj ruci - nekako sam se pravdao Na stočiću pored kreveta imao sam vlažne maramice. Odložila je gusku na podu i uzela jednu maramicu, pa je počela da mi ga briše. Kako je to radila meni se potpuno ukrutio. Bacila je maramicu pored guske pa uzela još jednu.

Sada mi je stajao potpuno uspravno. Drugom maramicom je počela da me briše od jaja prema gore ali je sada koristila obe ruke. Jedna joj je bila na jajima, a druga na kurcu i polako mi je navlačila kožicu. Kako je sedela, ustala je, uzela gusku i maramicu sa poda pa je otišla da ih baci i da vrati gusku. Nije me pokrila, a kurac mi je stajao kao jarbol u celoj veličini. Vratila se za par minuta i sela na stolicu pored mene. Mislim da ti treba još pomoći da se isprazniš - rekla je gledajući čas u mene, čas u moj kurac Uhvatila mi je kurac i počela lagano da mi drka.

Sedela je sa strane moje zdrave ruke. Stavio sam ruku na njeno koleno, a Valentina je malo raširila noge. Shvatio sam to kao znak odobrenja pa sam je počeo lagano maziti sa unutrašnje strane po nozi. Nastavila je sa drkanjem, a ja sam je mazio po nogama. Kako je sedela na stolici kliznula je malo guzom po njoj prema meni tako da sam na prstima mogao osetiti njene vlažne gaćice. Nisam dugo čekao i uvukao sam prste sa strane njezinih gačica tako da sam osetio njenu vlažnu obrijanu pičkicu.

Kada sam je dodirnuo čuo se njen prigušeni uzdah. Raširila je noge još više tako da sam imao otvoren pristup njenoj rupici koja je bila dosta uska. Gurnuo sam jedan prst unutra, A Valentina je počela da se pomera guzom kako bi ga osetila što dublje i počela da mi ubrzano drka kurac. Kada sam gurnuo i drugi prst počela je stenjati i nabijati se sve brže. Aaaaahhhhh, uuuhhhh - stenjala je sve brže Nisam više mogao da izdržim i počeo sam špricati spermu. Sperma je štrcala po njenoj faci, po mom stomaku, a istog momenta je i Valentina počela da se nabija na moje prste do kraja, a njene noge su se tresle kao da ih je pogodila struja.

Svršavali smo zajedno. Nakon par minuta svršavanja bili smo obojica gotovi. Nastavlja se

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija