Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Valentina II

Nakon što smo svršili ustala je i spustila usne na moje. Poljubila me na kratko. Lice i kosa su joj bile poprskane sa mojom spermom. Imala je spermu i po belom mantilu. Uzela je vlažnu maramicu i obrisala mi je najpre kurac, a zatim i spermu koja je bila po meni. Pokrila me. Idem da se sredim pa se brzo vraćam da sredim i tebe, nemoj da mi zaspiš - rekla je smešeći se. Otišla je, a kada se vratila nakon nekih pola sata nosila je lavor sa vodom, sunđer i peškir. Jesu te kupali ovih dana?

- pitala je. Nisu - odgovorio sam kratko. Sada ću da te sredim kompletno - rekla je i otkrila me. Tada sam primetio da ne nosi brus i gačice, a verojatno je obukla i drugi mantil pošto nisam mogao primetiti mrlje od sperme kojom sam je malopre pošpricao. Bila je još uvek uzbuđena, video sam kako su joj bradavice ispaknute ispod mantila. Delovale su da su prilično velike. Zakopčala je samo nekoliko dugmadi na mantilu tako da sam se nadao da ću da vidim dosta toga. Promenila si mantil? - pitao sam.

Naravno da jesam, morala sam i da se istuširam i operem gačice i brus - rekla je. Dobra stvar je što sam noćas sama na oddelenju pa me niko nije video. A primetio si da nemam ništa ispod jeli? - pitala je. Pa primeti se, a što se mene tiče nisi morala da oblačiš ni taj mantil - rekao sam kao u šali. Hajde dosta sada, nasmešila se daj da te sredim malo - rekla je. Uzela je sunđer i počela je da me pere posvuda. Kako je bila s moje leve strane, kod moje zdrave ruke, dok je prelazila sunđerom po moje telo, lagano sam je mazio po nogama.

Budi malo miran da te sredim - rekla je tiho uzbuđenim glasom, ali se pomalo uvijala kao da ne želi da stanem. Nastavio sam sa milovanjem zalazeći rukom sve dublje. Kako me je prala tako me je brisala peškirom. Moj kurac je polako počeo da se ponovo budi i raste. Molim te samo još noge da ti operem pa ćemo nastaviti. Morala je da ode malo dalje od moje ruke. Kada je završila sa mojim nogama sklonila je lavor sa strane i prišla mi je. Odmah sam joj zavukao ruku ispod mantila. Pičkica joj je bila sva vlažna.

Odmah sam joj ugurao jedan prst. Uzdahnula je uvijajući se. Moj kurac je sve više dobivao na veličini i tvrdoći. Otkopčala je mantil, svukla ga i bacila na drugi krevet pored moga. Stajala je skroz gola ispred mene sa mojim prstom u njoj. Sise su joj bile majušne ali tvrde, a bradavice, veličine kikirikija, bile su potpuno ispaknute. Sagnula se i počela jezikom da me liže po grudima. Izvadio sam prst ali ne za dugo. Rukom sam je lagano milovao po guzi i prste uvlačio u njenoj brazdi između guzova dodirujući joj čmarčić i pičkicu.

Naguzila se pored mog kreveta kako bi imao bolji pristup njenoj guzi, a jezikom je prelazila po mom stomaku i rukama mi lagano milovalla jaja i kurac, koji je ponovo dostigao vrhunsku veličinu. Stigla je jezikom do mog kurca i polizala celom dužinom. Vale, molim te popni se na krevet, hoću da te i ja poližem - rekao sam. Nije puno čekala, popela se i opkoračila me tako da su mi njene rupice bile na izvolte. Rukom sam joj raširio malo guzu koliko sam mogao i nekoliko trenutaka gledao u taj predivan prizor.

Primetio sam koliko je vlažna njena pičkica iz koje samo što nisu počele da se cede sokovi. Približio sam jezik i lagano prešao po celoj dužini od nabubrelog klitorisa do čmarčića. Malo se kao trgla i prišla guzom još više prema meni. Zabio sam joj jezik u pičkicu koliko sam god mogao. Curilo je iz nje, srkao sam njene sokove. U međuvremenu ona je pušila i gutala moj kurac. Rukama mi je milovala jaja, a osetio sam kako mi prstom prelazi pomalo i po čmaru. Nastavio sam sa lizanjem, a pritom sam joj gurao i prste u pičkicu.

Prešao sam na lizanje čmara pritom je jebajući prstima. Guzom se je sama nabijala koliko je mogla. Osetio sam kako su mi jaja ponovo puni sperme. Izvadio sam prste iz njene pičkice i počeo da joj sisam klitoris koji je bio jako nabubreo. Jedan prst sam počeo polako da joj zavlačim u čmarčić. Bila je jako uska i ulazio sam lagano. Nije se uopšte bunila samo je nastavila sa pušenjem ali je počela sve ubrzanije da diše i dahće, mumlajući. Mislim da je bila pri kraju. Gurnuo sam joj prst do kraja u čmar i ubrzao sisanjem i lizanjem njene pičkice iz koje su bukvalno tekli sokovi.

Osetio sam kako je sve brže disala i gutala moj kurac. U jednom trenutku je stala i počela da se trza. Tog trenutka sam joj zabio još jedan prst u čmar, a palcem sam ušao u njenu pičkicu. Trzala se i svršavala, a ja sam jezikom skupljao njene sokove koje su tekli iz nje. Malo je stala, pa je opet počela da se trza. Tog momenta sam i ja počeo da praznim moja jaja i da joj punim usta spermom. Osetio sam kako je punim, a ona je sve to gutala. Ponovo smo zajedno svršavali. Posisala je sve iz moja jaja i kada je osetila da više nema ništa samo je legla glavom pored mog kurca ostajući tako nagužena ispred mog lica.

Osetio sam kako joj se noge još pomalo tresu. Nastavlja se

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija