Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Valentina III

Ostala je još malo tako, a kada se potpuno umirila od orgazma polako je ustala. Jedva je stajala na klimavim nogama, rukom se pridržavala za stolicu koja je bila pored kreveta. Dođi, lezi malo pored mene - rekao sam. Malo sam se nekako pomerio i legla je pored mene. Zagrlio sam je rukom i privukao joj glavu. Malo me je gledala u oči i onda spustila svoje usne na moje. Počeli smo se nježno ljubiti i lizati jezicima. Nakon nekoliko minuta prestala je i malo je odmakla glavu od mene. Joj, ako sazna moja sestra neće me više pogledati - rekla je pomalo nervozno.

Pa ako ne kažeš ovo će biti naša slatka tajna - rekao sam da je malo umirim. A u ostalom ti si samo radila svoj posao - pokušao sam se malo šaliti, pošto smo se dobro znali i uvek smo se šalili, znao sam da je neću uvrediti i da je malo opustim. Paaa, ne bi rekla baš da je ovo moj posao da ležim ovde pored tebe gola i da se ljubimo - opustila se malo, a još i da ti ga drkam i pušim - nastavila je. Rukama sam je mazio po leđima, a ona se još malo pripila uz mene. Nastavili smo da se ljubimo.

Imam tu neke čokolade, hajde molim te uzmi da pojedemo, da skupimo malo snage - rekao sam. Ustala je malo, uzela jednu čokoladu i legla ponovo pored mene. Ja sam ponovo uvukao ruku ispod nje i zagrlio je. Otvorila je čokoladu i uzela dve kocke u usta pa mi je ponudila jednu iz svoja usta držeći je zubima. Usne su nam se spojile, a ja sam jezikom lizao čokoladu koja se malo pomalo topila u moja usta. Zagrizla je i kocka je ušla u moja usta. Pojeli smo, pa je to uradila opet sa druge dve kocke čokolade.

Pojeli smo tako pola čokoladu. Usne su nam bile umazane čokoladom. lizali smo ono što nam je ostalo po usnama, ja od njenih ona od mojih. Hoćemo popušiti po jednu? - pitao sam. Ostavila sam ih u ordinaciji, idem da ih uzmem - rekla je i ustala. Ustala je, a noge su joj još bile pomalo klimave. Joj, što si mi uradio ne mogu da stojim na nogama -rekla je u šali i uzela mantil sa susednog kreveta pa ga navukla na sebi. Uzela je lavor sa vodom i ostalo što je donela da odnese pa otišla.

Ubrzo se vratila sa cigarama. Zapalili smo, skinula je mantil i ponovo je legla gola pored mene. Samo da znaš da me niko nije do sada jebao u guzu - rekla je. Pa nisam ni ja samo sam ti gurnuo prst - šalio sam se. Da srećom me nisi kurčinom jebao, razvalio bi mi guzu - rekla je smejeći se - a koliko sam osetila i nije bio jedan, baš si bio nevaljao - nastavila je u šali. Pa pomislio sam da voliš pošto si i ti meni čeprkala po čmaru, a i tako ti je bio sladak čmarćić dok sam ga lizao, reci mi samo jel ti bilo lepo sve ovo?

- pitao sam. Još i pitaš, pa nikada do sada nisam svršila dva puta zaredom, nisam verovala kako sam mogla odmah svršavati po drugi put. Možda možeš i više ako to uradimo s kurcem, što misliš? - pitao sam je smeškajući se. A ti bi da mi ga uvališ, je li? - ponovo se je šalila. Ma samo da probaš dali možeš više puta zaredom da svršiš, a inače ne bih nikako - smejali smo se. Misliš da možeš još? - pitala je smeškajući se. Pa pored tebe mislim da mogu, moram ti priznati da si mnogo seksi i puno me uzbuđuješ - rekao sam.

Ali nemamo prezervative, a nisam baš sigurna dali su mi prošli plodni dani, jako mi je rizično - rekla je, ali sada se malo uozbiljila. Ma ne brini reći ću ti kada budem krenuo da svršavam da ustaneš - pokušavao sam da je ubedim jer sam imao jaku želju da je pojebem - a mogu i u guzu da ti svršim naravno, tako da se ne moraš ničega bojati. Ne bih da ga sada dobijem u guzu, na poslu sam i neću moći da hodam ako mi ga uvališ - rekla je. Kako je priča išla mazio sam je po leđima i guzi i pomalo smo se ljubili, a malo sam je i privukao kako bi s vremena na vreme sisao njene potpuno ukrućene bradavice na sisama.

Mislim da je i nju uzbuđivalo sve ovo i još je bila jako uzbuđena. Video sam priliku da je nagovorim da se pojebemo pa sam je sve više mazio, ljubio po vratu, grickao ušne školjke, uvaljivao sam joj jezik unutra, a Valenitna je bila sve uzbuđenija i osetio sam dok priča kako joj glas poddrhtava i izdaje je da jako želi da oseti moj kurac u sebi. Meni se vraćala krv u kurcu, a osetio sam kako i moje uzbuđenje raste sve više. Vazduh u sobi mirisao je na seks, uzbuđenje je raslo. Malo smo prestali sa pričanjem i ponovo smo se ljubili ali sada veoma strastno.

Mislim da je Valentina postajala sve napaljenija. I kod mene se isto dešavalo, kurac je počeo da mi raste dok me je Valentina rukom milovala po jajima. malo se je bila podigla i ponudila mi sise, a moja ruka se našla iza njenih leđa između noge. Kada sam joj dotakao pičkicu osetio sam da je i dalje jako vlažna. Uhhh, kako bi htela da me sada pojebeš - rekla je. I ja bih - rekao sam. Jooooj ne znam trebalo bi da dobijem za nekoliko dana ali nije mi sigurno - pričala je veoma drhtavim glasom.

Rekao sam ti da neću u tebi, valjda mi veruješ, nisam lud da rizikujem da ti napravim bebu - ubeđivao sam je. Obećaješ ? - pitala jeNaravno Vale, ne brini kad mi krene da svršavam reći ći ti da ustaneš - nastavio sam da je ubeđujem. Tog momenta je nešto zazvonilo. Joj moram da dam terapiju jednom pacijentu - rekla je. Ustala je i navukla mantil. Vraćam se odmah - rekla je i brzo otišla petljajući po dugmićima. Sledi nastavak

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija