Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Valentina IV

Vratila se za koji minut i još dok je ulazila u sobi raskopčala je i skinula mantil koji je imala na sebi. Odmah se je spustila između mojih nogu. Moram najpre da ga lepo očistim od sperme - rekla je, mada mislim da je sve posisala dok mi ga je pušila, ali nisam se bunio. Još mi nije bio u punom sjaju tako da mi je pušenje baš odgovaralo. Uzela ga je u usta i slasno sisala i lizala, a rukom ga pomalo nadrkivala. Počeo je brzo da mi se ukrućuje. Prešla je malo na lizanje mojih jaja dok ga je rukom i dalje drkala.

Raširio sam noge koliko sam mogao, a zdravu nogu sam malo podigao kako bi imala bolji pristup. Sa jaja se polako spuštala prema čmaru. Osetio sam njen jezik na moj čmar. Slasno ga je lizala i pokušavala gurnuti jezik unutra. Prvi put sam osetio jezik na mom čmaru i preplavio me je val užitka. Bilo je neverovatno dobro, podizao sam guzu kako bi osetio što više njen jezik u meni. Kurac mi se potpuno ukrutio, stajao je kao jarbol spreman da uđe u njenu usku vlažnu rupicu. Obrađivala mi je čmar još neko vreme, a onda je ustala i opkoračila me.

Vlažnom pičkicom se trljala po mom kurcu i sagnula se prema meni. Njene sisice su se našla ispred mojih usta. Jednu sam uhvatio rukom i milovao, a drugu sam usisao ustima i grickao joj ukrućenu bradavicu. Stenjala je i uvijala se po mom kurcu. Pomerila se tako da su nam se usne spojile, pa smo počeli strasno da se ljubimo. Počela je da se izdiže guzom, a moj glavić je udarao između njenih nogu tražeći put u rupicu. Nakon nekoliko pokušaja ušao sam u Valentinu. Aaaaaaahhhhhh - oteo joj se uzdah.

Polako se pomerala po mom ukrućenom kurcu i mic po mic sve se dublje nabijala na njemu. Opet mi je ponudila sisice dok se uzdizala i spuštala polako po mojoj kurčini. Nisam još bio do kraja u njoj. Grickao sam njenu bradavicu, a rukom sam sve jače masirao drugu sisu i prstima joj štipkao veliku ukrućenu bradavicu. Stenjala je sve jače. Vrata su ostala malo otvorena ali mislim da nije bila svesna toga i sve glasnije je stenjala. U jednom trenutku nabila se jače na moj kurac i osetio sam njenu guzu na jajima Joooooooj - uzdahnula je glasno.

Ostala je tako do kraja nabijena na moj kurac, a zatim je počela polako da se pomera napred, nazad. Osećao sam kako se zidove njene vagine stežu oko mog kurca, a na glaviću sam osećao kako se trlja po njemu rupica njene maternice. Polizao sam srednjak ustima i stigao rukom do njene guze. Pronašao sam njen čmar i pokušavao da joj uvučem prst unutra. Nisam hteo da je boli pa sam malo pokupio njene sokove koji su se cedili po mom kurcu i opet se vratio na njen čmar. Ovog puta je išlo lakše i uvukao sam joj prst unutra koliko sam mogao.

Kako se ona pomerala napred, nazad nabijena do jaja na mom kurcu tako sam i ja obrađivao njen čmar prstom, gurajući ga unutra, van. Aaaaaaaahhhhh, jooooooooj - bila je sve glasnija Nije dugo trajalo i počela je da se grči i cima. Svršavala je glasno stenjući. Nakon što je svršila ostala je tako nasađena na mom kurcu i spustila je glavu pa smo se strasno ljubili. Podigla je malo guzu tako da sam u tom trenutku dobio priliku da joj nabijem prst do kraja u bulju. Vrtela je guzom. Polako se izvijala i dizala ali nije vadila moj kurac iz njene pičkice.

Okreni se guzom prema meni - rekao sam. Okrenula se ne silazeći sa mog kurca. Skroz se naguzila i mogao sam da vidim kako moj kurac ulazi u nju. Prstima sam razmazao sokove koji su tekli iz njene pičkice. Njen čmar je bio otvoren ispred moje ruke i gurnuo sam polako unutra dva prsta. Počeo sam prstima da joj jebem guzu. Ona se pritom dizala i spuštala po mom kurcu. Kako sam pre toga dva puta svršio nije mi bio nikakav problem da je dugo jebem. Mislim da je i Valentina želela da ovo ne prestane.

Stenjala je i radila na mom kurcu, a mislim da su je moji prsti u njenu guzu još više palili. Počela je da ubrzava, a pritom se skroz spustila glavom i sisala mi palac na nozi kako se ne bi mnogo čuli njeni uzdasi koji su sada bili sve glasniji. Bila je opet na vrhuncu i ponovo je svršavala. Kada je bila gotova okrenula se prema meni i malo smo se ljubili. Mmmmmmmm, kako je ovo dobro, sada znam zašto se moja sestra udala sa tobom - nježno mi je šaptala. Nadam se da nisi svršio u meni - rekla je tiho.

Pa zar ne osećaš kako mi je još uvek ukrućen - rekao samDaaaaaa i želim da još ostane takav, mislim da mogu još da svršavam, uhhhh kako je dobro ne mogu da stanem - rekla je. Uspravila se i ponovo nabila na moj kurac do jaja. Sada je počela pičkicom da ide gore dole po njemu. Dizala bi se tako da je samo glavić ostajao unutra pa se spuštala do jaja. Radila je to polako, a ja sam joj rukom jako stiskao bradavice i mislim da ju je to još više palilo pa je i sama sebi počela da miluje sise i stiska bradavice.

Počela je sve brže da se jebe mojim kurcem maltene skakutajući po njemu. Jako je stiskala sise i bradavice i sve više ubrzavala. Sada se je ponovo nabila do kraja i pomerala napred, nazad trljajući se pritom klitorisom po mom stomaku. Bila je opet pri kraju. Malo se ukočila i počela da se cima i glasno svršava. Trzala se i svršavala. Od samog prizora i uzbuđenja i ja sam bio pri kraju, odlagao sam koliko god mogu da bi prvo ona svršila. Nekako sam uspeo da je sačekam i kada sam mislio da je gotova, počeo sam ja da se pomeram koliko mogu napred, nazad trljajući moj glavić po rupici njene maternice.

Valentina je i dalje glasno dahtala i stenjala. Ubrzao sam koliko sam mogao i u jednom trenutku osetio kako je moja sperma spremna da krene iz jaja. Svršiću - rekao sam. Valentina je i dalje stenjala, sada ona ubrzavajući sa pomeranjem napred, nazad. Stigao ju je drugi orgazam za redom, nakon što je svršila. Kako nisam bio siguran dali me je čula opet sam sada glasnije rekao:Ustani svršićuuu. Neeeeee, daaaaaa, aaaaah , jooooooj, daaaaaa - samo je stenjala i dahtala neartikulisano i nije ustajala.

Ne znam dali je uopšte bila svesna šta joj govorim. Ne mogu višeeee, svršavaaaaam - glasno sam uzviknuo i krenuo da je punim spermom. MIslim, kako sam osećao rupicu njene maternice na mom glaviću, da je direktno punim unutra. Valentina se ponovo tresla i cimala. Ne znam koliko smo dugo tako zajedno svršavali, sve dok nije klonula na meni. Moj kurac je još pulsirao u nju. Mislim da sam još izbacivao spermu i punio je. Ostali smo tako neko vreme. Valentina je teško disala i pokušavala da dođe do daha.

I ja nisam bio ništa bolji. Osećaj da se praznim u njoj me je još više uzbudio dok sam svršavao tako da je stvarno dugo sve to trajalo. Mislim da više nije ostalo ni kapi sperme u meni. Nastavlja se

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija