Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Valentina V

Ležali smo tako neko vreme bez reči, čulo se samo obostrano teško disanje ali smo pomalo dolazili k sebi. Osetio sam kako moj kurac koji je i dalje bio u njoj polako omekšava. Valentina se polako povukla prema gore i moj kurac je izašao iz njene pune pičkice. Počela je da curi sperma po mom stomaku. Ležala je tako raskrečenih noga preko mog stomaka i pustila da se sperma cedi po meni. Nadam se da nas niko nije čuo - rekla je kada je primetila da vrata nisu zatvorena. Valjda nije - rekao sam.

A dobro reci mi šta se desilo zašto nisi ustala, nisi me čula ili ? - pitao sam. Uh, šta da ti kažem htela sam ali nisam mogla bilo mi je predivno kada mi je krenuo drugi orgazam zaredom, tako da jednostavno nisam mogla da se odvojim od tebe, toliko sam bila uzbuđena da sam htela da ponovo svršim, a i moram priznati tog momenta sam poželjela da me napuniš, tako je bilo dobro. Izvini molim te ali ako se nešto desi nemoj brinuti, biće to moj problem i ja ću ga rešiti - rekla je i pogledala me u oči.

Trebalo bi da dobijem za nekoliko dana pa se nadam da neće biti problema, nemoj se ti ništa brinuti, molim te. Spustila je svoje usne na moje i polako smo se ljubili. Pružila je ruku prema stočiću i uzela vlažne maramice. Kako me je bila opkoračila samo se ispravila na koljena i počela da briše pičkicu iz koje je još uvek curila sperma. Joooj, koliko sam puna sperme - rekla je i uzela drugu maramicu. Kada je najzad završila sa brisanjem pičkice, ustala je. Izvadila je maramicu da obriše i mene ali je najpre spustila glavu i oblizala mi kurac.

Gutala ga je onako mekanog i sisala. Malo je polizala spermu i sa mog stomaka, a zatim je počela da me briše. Jeli dobar ukus - malo sam se šalio. Sve što je od tebe je dobro - rekla je i opet polizala ono što je ostalo. Sve se nešto mislim da sam oženio pogrešnu sestru - rekao sam. Hajde sada molim te, a zašto? - pitala je, ipak. Pa mislim da nikada neću imati ovakav seks s tvojom sestrom, nije ni blizu tebe - rekao sam. Hajde sada nemoj da me zezaš - rekla je ne znajući dali se šalim ili sam ozbiljan.

Ma najozbiljnije - rekao sam, ovo s tobom ne želim da se ikad završi, nikad do sada nisam imao ovakav seks. Bogami i ja ti moram priznati da mi se ovako nešto nije desilo, mada sam imala dosta dobrih jebača, ali ovo je bio vrhunac. Sela je onako gola na stolici pored mene, a noge je raširila i digla na krevet. Zapalili smo cigarete. Kako si me izjebao ne mogu da stojim na nogama - rekla je smeškajući se. Milovao sam je po nogama i primetio kako iz njene pomalo otvorene rupice izlazi još moje sperme.

Još ti curi sperma - rekao sam. Prešla je prstima po rupici pokupila i polizala. Zatim je uvukla dva prsta pa skupljala i lizala ono što je ostalo u njoj. Opet je uzela maramicu i obrisala se. Hoćeš da me ponovo napališ? - pitao sam gledajući je kako liže prste sa spermom i njenih sokova. Aaaaa neee, ne mogu više ali tako si me napalio da moram da probam ovo i da znaš, baš mi se sviđa. Gurnula je opet jedan prst u sebi i ponudila mi. Uzeo sam njen prst, uvukao u usta i posisao.

Smejali smo se. Najbolja noćna smena do sada - rekla je. Pogledao sam na sat i bilo je negde oko tri ujutro. Ovaj naš seks, sa pauzama trajao je preko četiri sata. Sutra sam opet noćna pa ako hoćeš, mogli bi ponoviti - rekla je. Mmmmm, kako volim tvoju noćnu smenu - šalio sam se. A ti bi opet jeli, a moja sestra? - šalila se i ona. E pa ko je kriv tvojoj sestri što nije noćna smena ovde, a možda i ona sada radi noćnu na neko drugo mesto, ko zna - rekao sam. Moram da odem, a ti sada malo odspavaj - rekla je.

Mogu da te zamolim pre nego odeš da poližem ono što ti je ostalo u pičkici pa da mogu mirno spavati. Joj nemoj molim te stvarno ne mogu više, ako osetim tvoj jezik ponovo ću svršavati, a stvarno mi je ostalo još posla. Jedva mogu da stojim na nogama i sada, a idem i pogledati dali mi se osušile gaćice i brus, ne mogu ovako da se šetam po bolnici, rekla je. Pokrila me je, ljubili smo se još malo pa je uzela mantil i navukla na sebi. Pokupila je maramice i krenula. Hajde odspavaj malo, odmori, hoću i sutra da se jebemo.

Svratiću posle da ti donesem terapiju.
- rekla je i otišla. Ubrzo sam zaspao. Došla je nakon nekoliko sati i ljubeći me u usta probudila da popijem tablete koje je donela. Pomazila me malo po kurcu, pa rekla - hoću ga i sutra.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija