Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Valentinino ropstvo

Kao što je i rekla, Valentina se ubrzo doselila k nama, pa je sad po cijele dane bila sa Brankom, koja je doma mirovala zbog trudnoće, pošto je nosila blizance, po zadnjem ultrazvuku. Ja sam radio po cijele dane, pa mi je to dobro došlo. Inače sam radio kao voditelj bara, a trenutno sam vodio posao u tri bara u centru Zagreba, pa sam stalno bio ili na mobitelu ili u trku između tih kafića. Posao je bio zanimljiv, ali i jako stresan, pošto sam se morao baviti i sa lošim osobljem koje je znalo potkradati vlasnike, a uz to sam morao voditi računa i o nabavi robe, promicijama, marketingu i ostalom.

I tako me u tom muvingu i šušuru jedan dan nazove Valentina:

- Hej, gdje si?
- U trci između dva kafića -uzdahnuo sam čekajući da mi se upali zeleno na semaforu, pošto sam bio po neke promo materijale i sad sam se vraćao, pa sam nsatavio- Reci, u čemu je problem?
- Paaa.. ja sam trenutno u gradu, pa sam mislila da popijemo kavu, ako si za?
- Hmmm.. -pogledao sam na sat i rekao- Može, dođi za pola sata u kafić na trgu, pa se vidimo tamo.
- Možeee.. pusa, bok! ! ! -rekla je i poklopila.

Malo sam razmišljao o njoj, a nakon svadbe se nismo više pojebali, pa bi mi sad dobro došlo malo rasteretiti jaja, pošto sa Brankom nisam imao odnose već dobra dva mjeseca od kada su joj rekli da mora čuvati trudnoću. Nisam ga stigao ni izdrkati od posla, pa sam mislio nagovoriti ponovo Valentinu da joj ga ispraznim u picu. Ili u usta, meni je bili svejedno.

Ja sam bio u kafiću kad je došla Valentina. S obzirom da je bilo još jako toplo, usprkos kasnom ljetu, Valentina je došla u lepršavoj suknji i majici kratkih rukava koja je naglašavala njene petice na prsima. Dosta muških u kafiću se okrenulo za njom, a promjena je bila očita nakon svadbe, jer se počela izazovnije oblačiti. To je primjetila i Branka, pa mi je neki dan rekla kako se Valentina napokon trgnula i počela uređivati za svaki dan, a ne samo za posebne prilike. Rekao sam da stvarno nisam primjetio, a u biti već sam ju par puta promatrao dok se tuširala, pa sam vidio i kako picu redovito brije. Mislio sam da je možda našla nekoga, pa zato, ali nisam ju pitao. Sjela je na terasu, pa sam uzeo dvije čaše rashlađenog vina i otišao za stol. Nasmješila mi se i samo pogledala čaše:

- Zapamtio si.. hmmmm.. nadam se da se još nečeg sjećaš -rekla je i namignula mi.
- Jesam, jesam, bez brige.. -rekao sam i nasmješio se, pa nastavio- .. nego.. vidio sam da briješ picu, to za nekog posebno ili.. samo onako?
- Špijuniraš me? ! ? -to je rekla kao fol ljutito, ali se samo smješkala, pa nastavila- Nema niko poseban.. ako ne računaš sebe..
- Pa ne znam.. nismo o tome uopće razgovarali do sada.. -rekao sam malo zbunjen.
- Čekam pravi trenutak.. -rekla je i pogledala me pažljivo, pa upitala- Koliko si sad bez seksa?
- Hmmm.. ima već dva mjeseca.
- Mhhmmm.. no da sad su ti jaja već puna, zar ne?
- Još pitaš.. -rekao sam i nasmješio se.
- Onda super.. volim kad su puna.. -rekla je, a onda upitala- Jel imaš sat vremena da možeš biti slobodan?
- Mogu.. -rekao sam i gledao ju.
- Super, onda dođi za pet minuta gore do garaže. Parkirala sam na -2, pa se vidimo. -rekla je i otišla.

Ja sam odnio čaše za šank, napisao još par narudžbi, pa sam rekao da idem dalje. Pozdravio se sa ekipom i otišao polako prema garaži. Došao sam na razinu -2 i tražio Valentinin auto, te ga ubrzo ugledao u jednom mračnijem djelu garaže. Kao da je tražila to mjesto, a kad sam prišao vidio sam da je već na zadnjem sjedalu. Brzo sam ušao i sjeo do nje, pa smo se zagrlili i počeli ljubiti. Trljala mi je rukom kurac preko hlača, a ja sam zavukao ruku ispod njene suknje i odmah zaronio prstom u mokru picu, pošto je već skinula gaćice. Rekla je da skinem hlače i gaće, pa sam ju poslušao, a onda me šokirala vezavši mi ruke na leđa, pa me polegla na sjedalo. Bilo je mjesta pošto je pomakla sjedala naprijed, a kad sam se smjestio u dosta neudoban položaj popela mi se na lice i suknjom me je prekrila, pa je tiho rekla:

- Rekla sam ti da ćeš biti moj rob.. a sad me liži.. -nasjela je picom na moje lice, pa sam se prihvatio lizanja, dok je ona noktima išla po mom napetom kurcu i punim jajima. Lizao sam ju kao lud, a ona je samo tiho uzdisala, a ponekad bi i zastenjala kad bi jo gricnuo klit, ako bi ga uhvatio, naravno. Uskoro je počela svršavati i zalijevala mi je lice svojim sokovima, a sad je jače stisla i moj kurac, pa sam mislio da mi je igle zabila u njega kako su joj bili oštri nokti.
Napokon se ustala sa mog lica, pa sam došao do zraka, a ona se premjestila sa picom na niže i polako se nasjela na moj kurac koji je već pulsirao. zatim se spustila niz njega, polako, čitavom dužinom, a ja sam se počeo trzati kao da joj ga hoću zabiti u picu, ali me zaustavila i stisnula mi korijen kurca rukom. Već sam vam napomenuo kako je imala jak stisak ruke, pa sam sad mislio da će ga prepoloviti. Zadržala je ruku dolje i sad se polako nabijala na mene. Čim bi osjetila da bi mogao svršiti stala bi i stisla mi kurac rukom, dok se ne smirim, a onda ispočetka. Trajalo je to dobrih petnaestak minuta, dok mi se nije napokon smilovala, pa sam napokon počeo puniti njenu picu uz uzdah olakšanja, a istovremeno je i ona svršavala. Praznio sam se jako dugo u nju, pa se nije micala sa mene dok nisam potpunu ispraznio jaja. Zatim se podigla i oblizala mi kurac, te je navukla svoje gaćice, pogledala me sa smješkom i rekla:

- Večeras si moj..

Nakon toga me odvezala i pustila me da se sredim, pa sam otišao poslom dalje. Navečer sam došao kasno, poslije 23 sata. Branka je spavala i nije uopće reagirala kad sam ušao u sobu, a onda sam otišao pod tuš. Izašao sam iz tuš kabine i ugledao Valentinu na vratima kupaonice. Pružila mi je ruku i povela me do svoje sobe, a ja sam joj rekao da bi se Branka mogla probuditi, ali je mirno odgovorila da neće i namignula mi. Legla je na krevet i sise su se razlile po njoj, a ja sam se smjestio kraj nje i počeo ju ljubiti po njima, a ona je samo stavila ruke iznad glave i uživala je u mojim poljupcima. Spuštao sam se sve niže po njenom trbuhu i došao do njene pice, te joj raširio noge i počeo ju lizati dolje. Uzdisala je dok sam ju lizao, a onda sam se uspravio i smjestio se između njenih nogu, zadigao ih u zrak i sjurio joj kurac do kraja u picu. Zastenjala je kad joj je ušao cijeli kurac, a onda sam joj držao noge raširene i zabijao joj ga svakim ubodom do jaja. Stenjala je i mijesila si sise dok su joj se prsti na nogama grčili, a ja ju jebao žestoko. Nakon pet minuta intenzivnog seksa sam počeo svršavati i puniti joj picu svojom spermom. Ali ona još nije svršila, pa sam ju nastavio jebati i dalje, te je ubrzo svršila. Nakon toga smo oboje ležali na krevetu i disali ubrzano, a onda me šokirala sljedećim zahtjevom:

- Želim da mi ga staviš u guzu..
- Ozbiljno ili.. -upitao sam ju tiho.
- Najozbiljnije.. -rekla je i uzela tubicu lubrikanta sa noćnog ormarića i pružila mi ju, te se okrenula na trbuh.

Još sam par trenutaka mirovao, a onda sam se skleknuo kraj nje i malo joj raširio guzove, te joj istisnuo lubrikant po šupku. počeo sam ga rszmazivati, a onda prstom ušao bez otpora u njega. Samo je uzdahnula, pa sam ugurao još jedan prst, a za njim i treći. Sad je već dahtala kako sam joj širio šupak, a onda sam sebi namazao kurac i smjestio se na koljena iza nje, pa se polako spustio nad nju. Stavio sam kurac na ulaz u šupčić i gurnuo ga. Zastenjala je u jastuk, ali je kurac ušao u nju. Nakon još par uboda ušao sam do kraja u nju. Stenjala je, ali od užitka, a ja sam ju jebao svojski. Sad smo se duže jebali, jer sam već jednom svršio, pa sam se nagnuo nad nju i ljubio ju po ramenima i vratu dok je ona svršavala ispod mene, a ja sam zabijao svoj kurac duboku u njenu guzu. Nakon dobrih dvadesetak minuta žestokog jebanja od kojeg je krevet škripao ispod nas, napokon sam svršio i napunio joj guzu svojom spermom. Izvukao sam kurac iz njene guze, a za mojim kurcem je ostao trag bijele sperme po njenoj guzi. Klečao sam kraj nje, a kurac mi se polako spustio, pa ga je sad gladila i i milovala mi jaja. Polako se okrenula na leđa, a ja sam joj sad milovao one njene velike sise, pa sam se sagnuo i poljubio ju u usta, te se uspravio i rekao da idem spavati, a ona mi je poželila laku noć uz napomenu da ćemo opet nastaviti gdje smo stali.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija