Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vatrena Ena

Jedno zimsko jutro prvim jutarnjim letom trbao sam poletjet za Zagreb. Umalo nisam zakasnio jer mislim da sam zadnji ušao u avion, baš je bilo na knap. Imao sam mjesto negdje na sredini zrakoplova kad sam preko puta ugledao Enu sa svojim prijateljicama. Enu sam dugo poznavao, bila je u kasnim dvadesetima, plavuša, dosta zgodna, imala je super tijelo iako je dva puta rodila a imala je i dva braka iza sebe. Bili smo dobri, uvijek bi se zezali i otvoreno razgovarali pa kad god me vidjela pitala me, jesam li se oženio, kad mislim i uz smješak bi na kraju rekla da i nju mogu oženiti ako ne želim neku drugu.

Upitao sam je zbog čega idu u Zagreb.
-"a znaš nas žene, predbožićni shopping i da idemo na taj zimski festival" "a ti" upitala me.
-"idem obavit nešto ali već sutra se vraćam kući".
-onda može danas popodne jedna kava sa mnom" odgovorila je Ena. Kad smo sletili pozdravili smo se i dogovorili gdje da se nađemo popodne. Našli smo se predvečer u centru grada. Ena je izgledala fenomenalno a i miris koji je nabacila na sebe bio je mmmm. Ušli smo u kafić sjeli za stol, tad je skinula kaput pa sam vidio da je u ultra kratkoj minici, mrežastim čarapama, čizmicama a imala je i neku bijelu majicu pripijenu uz tijelo koja je naglašavala njene sise.

-"opaa Ena izgledaš kao top model" uputio sam joj kompliment -"sviđam ti se ovako dotjerana" upita me.
-" naravno, dođe mi da teee, bolje da ne kažem što" govorio sam -"ajde reci iako znam da me želiš" provocirala je Ena. Tad sam joj kroz šalu rekao a mislio ozbiljno -uh Ena kako bi te kresnuo". Smijala se i uživala u mojim riječima bila je to muzika za njene uši. Brzo je prošlo više od ure vremena u našim razgovorima pa smo otišli iz kafića. Rekao sam joj da je hotel u kojem sam odsjeo blizini i da možemo tamo još neki drink popiti.

Ali ona je imala nešto drugo na umu, rekla je -"možemo ali u tvojoj hotelskoj sobi". Ozario sam se i svašta mi je prošlo kroz glavu. Brzo smo došli do hotela, ušli u sobu, popili jedno piće a onda je Ena legla na krevet i rekla -"napokon, da samo znaš koliko puta sam maštala o tebi i da smo skupa ovako u sobi". Prišao sam joj i počeo je skidat, prvo čizmice, minicu, majicu pa grudnjak i na kraju tangice. Tad se ukazala njena lijepa mačkica poviše koje je bila frizurica u obliku trokutića što me odmah dodatno napalilo.

Legao sam gol pored nje a ona se odmah prebacila na mene. Dobrih par minuta smo se žvalili dok sam joj rukama stiskao guzove. A onda se jezikom počela spuštat do kurca.
-"mmmm kako je velik, kako ga želim" govorila je pa ga je stavila u usta i žestoko pušila. Vadila bi ga oblizivala, drkala pa vraćala u usta. Mazio sam je po kosi i uživao kako mi obrađuje kurac. A onda se namjestila u "69" nabila pičku na moje lice da joj je ližem dok mi obrađuje kurac. Lizao sam joj trokutić, klitić, pičku gurao jezik koliko god duboko sam mogao ući.

Bio sam pohotan dok je ona trpala kurac do jaja. Bio sa jako napaljen, podigao je rekao da klekne i naguzi se. Odmah je napravila što sam tražio od nje, vidjelo se da gori od želje da primi kurac i da je dobro izjebem. Prišao sam joj sa leđa, namjestio se pa je kurčinom udarao po guzovima i vrhom glavića mazio po pički a onda sam ga namjestio na rupicu i gurno za početak lagano u njenu toplu i mokru pičku. Ubrzo sam ga sve žešće i jače počeo nabijat, lako je klizio. Primio sam je za bokove , izvlačio ga, uvlačio i brutalno ga zakucavao do kraja do jaja.

Ena je uživala na kurcu i ispuštala glasne vriskove i uzvike oduševljenja -"aaaaa kako je dobro, kako me dobro jebeš, aaaaa svršit ću" i počela se grčit, miješat guzovima i svršavat. Dobrih pet minuta još sam je žestoko razvaljivao a onda sam i ja uz glasne uzdahe svršio i ispraznio se u njenu ribicu. Poslije sexa malo smo još ležali na krevetu, mazili se i uživali dodirivat jedno drugo. Na kraju mogu reći napokon sam Enu pojebao, bila je to žena o kojoj sam dosta puta maštao.

Kasnije smo se ispod tuša jos jednom dobro posexsali da začinimo ovu predivnu zimsku večer.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija