Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vatrena mala

Imao sam zanimljive susjede u mojoj zgradi, ali koja ih stambena zgrada nema. Bio sam se razveo prije godinu dana, te sam kupio stan u jednoj urbanoj vili gdje je bilo šest stanova. Ovaj na vrhu je bio jedan od skupljih jer je imao svoju veliku terasu. Stan do moga je imao istu, ali na kontra strani i pogled na susjednu vilu, a ja sam imao pogled na šumu.
Dobro sam zarađivao i nije mi bio problem kupiti ovaj stan, žena je ionako dobila kuću, pa mi je trebala nužna promjena, a stan mi je više odgovarao.

Kao što rekoh, imao sam zanimljive susjede. Jednog građevinskog poduzetnika sa ženom i dva dečkića blizanca od 7 godina. Jedan poznati glumac koji je živio sam u prizemlju. Bračni par koji je imao svoju informatičku firmu i stalno su bili okolo, a najmanje doma. Još dvoje iz prizemlja koje nisam skoro nikad vidio, te jednog političara od karijere, a trenutno ministra, koji je imao ženu koja je radila kao profesorica na fakultetu i njihova kći od kojih osamnaest ili devetnaest godina, a po svađi koja je dolazila iz njihovog stana, znao sam da je upisala fakultet koji oni nisu željeli.

Uglavnom, u ovih godinu dana nisam se baš sa nikim sprijateljio, ali sam uljudno pozdravljao susjede.
To ljeto je bilo izuzetno vruče, pa sam po povratku s posla odlučio iskoristiti sunce i malo uhvatiti boju. Izvalio sam se na ležaljku uz čašu vina i namazao cijelo tijelo uljem za sunčanje. Bio sam gol jer me nitko nije mogao vidjeti.
Nakon nekog vremena trgnulo me zvonce na vratima. Onako ošamućen od sunca i vina otišao sam do vrata i otvorio ih.
Na vratima je bila kćer od susjeda, mislim da se zvala Vedrana, i ostala je malo šokirana mojim golim i crvenim izdanjem. Sunce me je dobro uhvatilo. Brzo se je snašla, te mi rekla:

- Gospon Ivica, meni nema nikog doma, a izgleda da je nešto sa strujom kod nas u kvaru. Da li možete pogledati?

Primjetio sam da je dok mi je to govorila gledala dolje u moje meďunožje. Mislim, imam povečeg, a moja bivša mi je neki dan rekla da bi se mogli poseksati, onako, za dobra stara vremena.
Kimnuo sam glavom i rekao:

- Samo da se odjenem.

Obukao sam samo bermude i otišao za njom u njihov stan. Bio sam tu samo jednom kad sam sa njenim starcima popio onu prvu kavu dobrodošlice u susjedstvo. Otišao sam do razvodne ploče i vidio da su tri automatska osigurača izbacila uz glavni. Polako sam vratio jednog po jednog, te sam shvatio da je kvar uzrukovala veča potrošnja...klima, perilica i mikrovalna su bile uključene istovremeno. Ništa neobično. Rekao sam joj šta je i da moraju staviti jače osigurače, te sam imao namjeru se vratiti natrag, kad me je upitala:

- Da li ste za nešto hladno, mislim za popit?
- Može -rekoh nakon kračeg oklijevanja- ionako mi se vino ugrijalo na suncu.
- Imam i ja hladnog vina -rekla je brzo- Bijelo, točno?
- Da -rekoh.

Izvukla je bocu Chardonnaya iz frižidera i dvije vinske čaše iz ormarića, te smo sjeli u dnevni. Natočio sam ja jer mi je bilo normalno da muškarac toči vino. Počeli smo razgovor, onako općenito, dotakli se njezinog faksa, arhitektura kao i ja, par savjeta kako da si olakša ispite i slično. Tijekom razgovora sam ju malo bolje promotrio. Bila je prava bomba. Plavuša duge valovite kose, grudi čista četvorka, vitka sa čvrstom stražnjicom i dugim nogama. Mogla je komotno biti model ili nešto slično. Vidio sam da nema šminke, ali mislio sam da joj ni ne treba. Odjednom je ustala i sjela kraj mene. Bio sam zbunjen dok nije progovorila:

- Vidim da me ne slušate, ali vidim da Vam se sviđa ono što vidite.. -rekavši to nagnula se prema meni i poljubila me. Skoro mi je ispala čaša iz ruke. Uzela mi je čašu i stavila ju na stol, te se ponovno nagnula prema meni i nastavila me ljubiti, ali je ovaj put stavila jednu ruku među moje noge, te sam shvatio da mi se kurac digao. Tek mi je sad postalo jasno koliko su me sunce i vino ošamutili. Ona nije gubila vrijeme, već mi je otkopčala bermude i oslobodila mi kurac, te ga lagano drkala dok me vatreno ljubila. Počeo sam joj uzvračati poljupce, te joj počeo milovati grudi jednom rukom dok sam joj drugom milovao leđa.
U sljedećem trenutku se je sagnula i počela mi ljubiti glavić i jezikom ga lizati po vrhu i spuštati se sve do jaja. Ja sam za to vrijeme podigao njenu majicu skroz do njenih pazuha te se je uspravila i dopustila mi da ju skinem do kraja. Sama je skinula kratke hlačice i ostala je potpuno gola. Pica joj je bila savršeno izbrijana i glatka. Klekla je na trosjed i ponovo spustila svoju glavu na moj kurac te ga stavila u usta i počela cuclati. Ja sam za to vrijeme ispružio ruku i milovao joj guzu i prste pokušavao ugurati u njenu picu. Osjetio sam da je već vlažna dolje, te sam joj rekao da stane i podigao ju. Legao sam na leđa, a ona je opkoračila moju glavu i pružila mi uvid u svoju picu, a ona se ponovo spustila ustima na moj kurac i pokušavala ga strpati cijeloga u usta, ali joj nije išlo. Ja sam dotle cuclao njen klit, lizao usmine, jebao ju jezikom, prstima ulazio u picu i u šupčić naizmjence, što je njoj izgleda jako odgovaralo jer je počela vrtiti guzom i nabijala se na moje prste.
U sljedećem se trenutku ispravila, te se pomakla naprjed i narihtala iznad mog kurca sa picom, te se spustila na njega u jednom potezu. Samo je ciknula i malo se umirila, te je počela vrtiti bokovima i nabijati se na njega sve jače. Nakon dvije minute prvi put je svršila i to dosta glasno i prvi put sam pomislio da bi nas netko mogao čuti. Ali, ona mi nije dala da previše razmišljam o tome, jer se ponovo vratila prethodnom ritmu, te sam shvatio da ću ubrzo i ja svršiti, pa sam ju brzo podigao i još malo ga izdrkao i svršio joj po leđima i guzi. Nije bila time oduševljena, ali je ustala otišla do kuhinje i vratila se sa papirnatim ručnikom da joj obrišem leđa i guzu. Kad sam to napravio, klekla je i uzela mi ponovo kurac u usta i drkala ga jednom rukom dok se nije ponovo uspravio. Zatim je ustala i naslonila se na trosjed izbacivši stražnjicu u zrak. Ustao sam, stao iza nje i ponovo ugurao kurac u njenu picu. Počeo sam pumpati i nabijati ga u njenu mladu picu bez imalo nježnosti. Ona je dahtala, a povremeno bi jauknula ili zastenjala.
U jednom trenutku sam gurno svoj palac u njenu guzu i nastavio je bušiti u obje rupice. Uskoro sam uz palac ugurao još jedan prst, a ona je zabila glavu u naslon trosjeda i cvilila. Uskoro je guza bila dovoljno široka te sam izvukao kurac iz pice i premjestio ga u guzu.
Išlo je dosta teško, a ona je cvilila, ali nisam odustajao i nastavio sam ulaziti malo po malo, dok nisam ugurao pola kurca u nju. Jebao sam ju u guzu nekih desetak minuta, a ona je sve više uživala i iz nje su curili sokovi. Uskoro sam ponovo svršio, ali ga sada nisam vadio. Čekao sam da se ispraznim pa sam ga izvukao. Guza joj je imala solidnu rupu sada.

Sjeo sam na trosjed, mokar od znoja, a ona se legla potrbuške preko mojih nogu, te sam joj mazio guzu i noge jednom rukom, a drugom sam joj milovao sisu.

- Ovo moramo ponoviti... -rekla je tiho.
- Da, slažem se -rekoh sa smješkom.
- Mojih starci nema -nastavila je- mama je kod svojih na moru, a stari na nekom ministarskom sastanku i nema ga do kraja tjedna, a tada ide kod stare. A ti?
- Ja? Ja radim samo prijepodne i ne idem na more. A šta ti ne ideš na more?
- Ispiti....znači, učenje do podne, a s tobom instrukcije popodne i navečer -rekla je uz smijeh.
- Hahahaha...da instrukcije... -rekoh uz smijeh- još ćeš ti i mene naučiti neke stvari.
- Da da...ti si iskusniji -rekla je dok se ustajala- sad idem pod tuš, pa kod frendice po neke papire. Večeras smo kod tebe...seks pod zvjezdama na terasi. Dogovoreno?
- Može. Biti će otključano i samo uđi.
- Vidimo se...-dala mi je vruč poljubac i odšetala do kupaonice.
Ja sam obukao bermude i otišao u svoj stan nestrpljivo iščekivati večer.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija