Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vatrena mala

Bilo mi je dosadno i visio sam na Facebook-u dok mi nije stigao zahtjev i odmah poruka od te iste cure. Počeli smo se dopisivati i sve češće razgovarati preko mobitela i sms-a. Došao je dan kada smo se našli i otišli smo na kavu. Razgovarali smo kojih 10 min i pitala me je dali sam za nešto što bi ju usrećilo, ja sam ostao zbunjen i rekao sam može zašto ne.

Dođi idemo onda da ti nešto pokažem. - rekla je i ustala se i krenula prema izlazu

Ja sam otišao platiti i krenuo za njom. Otišli smo iza kafića pričekali smo da se malo smrači i onda je ona kleknula nisam ni znao što me čeka. Počela mi je skidati hlače, a zatim ga je izvadila i počela ga trpati sebi u usta. Bilo je božanstveno kako je to radila baš je znala posao. Kada se je ukrutio malo stavila ga je između svoje dvije sise koje su bile tako lijepe i poveće i zatim ga je drkala među sisama. Ja naravno sam svršio nakon koje minute, ali ona se samo nasmijala polizala svu spermu koju sam izbacio iz sebe i nastavila ga pušiti. Ja sam bio u sedmom nebu, nisam ni slutio da bi mi se takvo što moglo dogoditi. Kada mi se kurac do kraja ukrutio ona ga je izvadila iz usta ustala se i pitala me: S guza? Ooooo daa! - rekao sam sav uzbuđeno sa smiješkom na licu. Skinula je svoje hlače i gaćice i naguzila se i to žestoko. Počeo sam joj lizati pićku koja je već bila mokra malo. Kako sam lizao tako je sve više onda se migoljila i uzdisala. Najednom se okrenula i rekla mi: Daj mi ga zabi do kraja! Ja sav sretan sam ju okrenuo i naguzio ko zadnju kurvu. Stavio sam joj ga u tu vlažnu pićku koja je bila tako lijepo pijanjala uz moj kurac. Jebao sam ju zguza dobrih 10 minuta dok je ona svaki put dok sam joj ga stavio do kraja uzdahnula sve jače i jače. Na kraju sam ju lupio po guzi pa je rekla.. . daa.. . too mi radi.. .. jače, jače, jače.. .. tako sam ju jebao i lupao po guzi sve dok nisam svršio u nju. Izvadio sam ga i onda se ona okrenula i gleda mi kurac, zatim se sagnula i počela opet pušiti nisam ni zamišljao da bi mi se takvo što moglo desiti. Kada ga je dobro popušila rekla mi: Hoću te osjetiti u svojoj guzi stavi mi ga i to žestoko. Ja sam se zaljubio u nju onda, a i to mi je bio san raditi s nekom ženskom. Okrenuo sam ju i polizao joj dobro šupak tako da je bio sav mokar, a zatim sam joj ga stavio samo sam lagano krenuo. Jebo te kako bilo usko! Dok joj se malo šupak proširio krenuo sam žestoko nabijati kurac u nju bez ikakve milosti. Tako su lijepo lupala moja jaja po njezinoj mokroj pićki iz koje su se cijedili njeni sokovi i ostaci moje sperme. Doslovno sam ju jebao kao zadnju kurvu. Jebao sam ju tako kojih 15 minuta dok nije svršila, a zatim sam ja isto svršio opet u nju, ona ga je polizala od sperme i zatim se obukla i sjela na pod.

Jebo te nisi me trebao tako rasturiti osjećala sam se kao zadnja kurva, ali mi se svidjelo. - rekla je i nasmiješila se samo

Otišli smo do mojeg auta i odveo sam ju kući. Tamo smo se u podzemnoj garaži blizu nje u autu još jednom kresnuli. Nisam ni slutio ništa, samo me zaskočila tako je bila željna mog kurca pa ga je i dobila. Nisam ni znao što je napravila sve dok nije mi rekla da voli da se jebe s mojim kurcem. Otišli smo do nje nisam ni znao da ima cimericu na svojem stanu. Kada me poslala u sobu otišla je u kupatilo i onda do sobe od cimerice. Vratila se u žestokim halterima i ja naravno nisam mogao odoliti tome. Proveli smo cijelu noć zajedno naravno nakon 3 puta već od prije mogli smo samo još dva puta, ali je ovaj drugi put bilo nekako jedva. Od tada smo zajedno i viđamo se svakoga dana pa i jebemo, sex nikad nije odbila ali ga je i često ona tražila. Sada već živimo zajedno i to je stvarno jebanje od 0-24 čak smo i počeli prakticirati sex u troje. Pozvali smo u krevet njezinu najbolju prijateljici naravno da mi je bilo super makar sam imao starh na početku ali me je to brzo prošlo. I tako sam ja pojebo po prvi put svoju curu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija