Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

VATRENA VODITELJICA SMJENE

Pošto sam radio u jednom našem poznatom trgovačkom lancu kao vanjski suradnik, obilazio sam dučane po N. Zagrebu i tako jedno popodne ulazim u njen dućan nju ćemo nazvati TETA. Kao i svaki put dolazim do nje kao i svaki put pozdravljam ju, a Teta sa sjajem u očima i oblizivanjem te grickanjem gornje usnice prilazi i pozdravlja uz pruženu ruku mi veli tiho na uho, "Kako bih te potrgala u krevetu".

Pošto nisam neki fotomodel ili maneken odgovaram joj nebih se kladio na taj rezultat. Samo se nasmijala i rekla jesi zainteresiran naravno prihvatio sam ponudu te smo dogovorili sastanak za tri dana kad ona ima slobodan dan, taj dan sam požurio doma otuširao se i slagao ženi da imamo neki hitni sastanak u firmi koji bi se mogao preseliti u Pulu. Krenuo sam na mjesto dogovora i kad sam ušao u kafić ugledao ju u crnoj haljinici dobro iznad koljena, čizmice crne malo iznad koljena i crni kaput do koljena. Moj kopljanik se odmah počeo meškoljiti u gaćama, a tak kad mi je raskrenula lagano noge i pokazala crvene ćipkaste gaćice koje su se jasno urezale u picu, odmah su mi gaće postale pretjesne. Nakon nekoliko ispijenih čaša počela je noktima prolaziti po natkoljenici prema međunožju, što je odmah na mojim hlačama ocrtalo kvrgu na što je Teta samo jebozovno oblizala žarko crvene namazane usne, i upita me jel idemo.

Tada krenusmo njenim autom k njoj doma kad smo stigli pokazala mi je da ju pratim i da budem tiho, jer na katu ima podstanare. Čim smo ušli počela me silovito ljubit čim je zaključala vrata, loveći me za guzicu i mjeseči oba guza. Tada je počela brzo svlačiti robu sa sebe vukuči me za sobom u sobu u trenu je ostala u gačicama i grudnjaku, sise dobra četvorka a možda i petica, a guzica onako veća i dobro utegnuta. U sobi mi je u trenu svukla i hlače i boxe te je u trenu uzela u usta moj već slinavi glavić i počinje mahnito sisati i rukom mi mjesiti i gnječiti jaja te mi prstom druge ruke masira čmar. Od čega mi se kurac još jače ukrutio mislio sam da će puknuti kako je tvrd , za to vrijeme ona pušta moja jaja i masira si picu. Tada sam ju podigao iz čučnja i bacio na krevet te u hipu svukao gačice vidio sam uredno podšišanu picu sa nekoliko kapljica njenih sokova na par dlačica. Palcem joj širim usmine i utiskujem jezik na klitić nakon čega ona počinje grčenjem i grlenim AHHHH.. ..

Svršavati i zaljevati moje obraze i jezik tada se naglo nadvijam na nju i sjurim joj sada već bolni kurac do jaja u pićku, a njen odgovor na to je bio jaki obuhvat nogama oko mog struka te još jače grčenje i stiskanje nogama u još jednom naletu orgazma. Gdje umjesto glasnog stenjanja počinje gristi jastuk uz nekakvo mumljanje, iz pice teku sokovi po mojim jajima i po njenoj guzici a zvuk pljeskanja jaja o guzove ju je potakao na ponovno grčenje i još veči izljev sokova iz pice. Tada ju grabim za struk i okrečem potrbuške te zavlačim desnu ruku pod trbuh i počinjem žestoko masirati klitić a kurac joj stjerujem svom snagom zguza u pićku tada u položaju kao da ju jašim ona počinje luđački vrtjeti guzicom a ja pronalazim kurcem kutke njene pice za koje nije znala da postoje. U tom trenu je počela doslovno trgati plahtu pod nama, tada sam legao na nju i liznuo joj ušnu školjku što ju je još više uzdrmalo te je počela squirtati za čas je pod njom bila plahta mokra sigurno u krug 50-ak cm. To je mene još više potaklo na divljački tempo jebanja dok je ona samo stenjala sa glavom zabijenom u jastuk. U trenu sam ga izvadio i naslonio na ulaz u njenu na što je u trenu izdigla glavu sa jastuka i rekla NEMOJ NISAM NIKAD tada joj dva prsta guram u picu a ona stenjuči tiho reče JEBI ME.. . tada ga stiskom uvlačim u njenu toplu guzu, a tada još jedan squirt i četiri mlaza izljeću iz pice u moju šaku. U svoj toj ludoj jebačini počinjem divljački jebati njenu guzu valjda ju je tada pogodila extaza jer je samo gnječila i trgala plahtu i migoljila se ispod mene kao vodeni madrac.

Ponovno ju okrećem na leđa te zadižem noge na svoja ramena i opet ga vračam u guzicu je počinjem nesmiljeno pumpati tako sam izdržao neki dvije minute, tada ga vadim te joj širim noge i par puta s njim u picu a ona viče nemoj svršit u mene isti tren ga vadim ona ga dodiruje rukom i stišće na klit u tom trenu iz mojih jaja kreće plimni val sperma je poletjela preko trbuha i sisa po licu po kosi čak i po zavjesi koja je visjela sa prozora nad krevet. Da vam budem iskren nikada nisam toliko sperme izbacio iz sebe u svom životu, ona je tada klonula i legla na bok te počela spavati ali moj kurac nije pao pa sam ga onako slinavog opet sa boka sada lagano spremio u guzu na što je promumljala nemogu više sutra imam inventuru tada sam shvatio da je prošlo 4 sata debelo. Nakon sat i pol smo se digli iz kreveta i krenula je na posao a ja svojim putem doma, nakon toga mi je oko 13 sati poslala poruku ŠTA SI MI NAPRAVIO, NEMOGU STAJAT NITI RADIT STALNO KRIVE PODATKE UNOSIM NA INVENTURI. Dobila je odgovor ŠTO SI TRAŽILA TO SI DOBILA, A KAKO BI TI TO MENE RASTURILA.. .. . biti će uskoro i nastavak

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija