Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vatreni susreti

Mislio sam da ću nakon onog neočekivanog seksa sa Petrom u šumi dugo čekati njen poziv za novi susret, ali mi je nakon tjedan dana došla njena poruka na mobitel: 'Kako stojiš sa slobodnim vremenom? '. Brzo sam joj odgovorio: 'Radim ti svaki dan do 16 sati uz pauzu od jednog sata, a kako tebi odgovara? ', a ona je brzo odgovorila: 'Ja sam slobodna već od 15 sati, a ne idem doma do nekih 18 sati, jer uvijek imam nešto za obaviti poslije posla. '

Samo sam se nasmješio na njenu poruku, pa sam joj napisao: 'Ja bi mogao otići i ranije sa posla, ako ti odgovara? '. Naravno da joj je odgovaralo, pa smo se dogovorili za sljedeći utorak da se nađemo u jednom trgovačkom centru na kavi. Taj dan sam bio ujutro nervozan zbog svega što se trebalo dogoditi taj dan, ali kako se vrijeme susreta približavalo bio sam sve smireniji, a kurac je bio sve napetiji. Našli smo se na kavi, a dok smo pijuckali ona je nehajno svojom nogom išla uz moju, pa sam osjećao kako mi kurac već slini u gaće. Brzo smo završili i krenuli van, a onda se mojim autom odvezli do obližnjeg izletišta za koje smo znali da je radnim danom prazno. Tijekom vožnje je Petra izvukla moj već vlažni kurac iz hlača i gaća, te mi ga je u vožnji drkala i pušila, pa sam nas jedva dovezao na ciljano mjesto. Parkirao sam, a Petra je nastavila sa pušenjem mog kurca i nakon par minuta sam počeo svršavati i puniti joj usta spermom. Spremno je sve gutala i ubrzo ga je potpuno ispraznila i oblizala.
Nakon toga smo izašli iz auta, a meni je kurac virio iz hlača, a da se još nije spustio. Pomakli smo prednja sjedala još naprijed i skinuli se, te sjeli na zadnje sjedalo na koje sam stavio ručnik koji sam i inače imao u prtljažniku, jer, eto nikad ne znaš. Sad sam ju vidio potpuno golu, pa su se i na njenom trbuščiću vidjele strije od dva poroda kojih se nije riješila, ali mi nije smetalo, dapače, bile su mi privlačne. Prva se smjestila u auto, a ja sam joj rekao da se malo legne, pa sam joj raširio noge i zaronio glavom izemđu njenih nogu. Omirisao sam joj picu koja je sad imala urednu frizuricu od plavih dlačica, a mirisala je na neki parfem ugodnog mirisa, pa sam joj počeo lizati rupicu i klit dok mi je gola stražnjica strašala van iz auta. Nije me smetalo, jer sam znao da na ovako oblačan dan i daleko izvan grada neće biti nikoga, eventualno možda još neki par koji traži mjesto za brzinski seks.

Petra je stenjala dok sam ju lizao i gurao joj prste u picu, a malim prstom sam joj i šupčić trljao, dok su moje usne bile na klitu i cuclale ga. Tresla se i drhtala, te stenjala sve glasnije i glasnije dok napokon nije vrisnula i iz njene pice je špricnuo mlaz njenih sokova i pišake, pa me je zalila po licu i prsima. Sva sreća pa je ručnik bio preklopljen na dva dijela na sjedalu, pa ništa nije otišlo po sicu. Petra je ležala zatvorenih očiju, pa je prodahtala:

- Isuse.. ovo mi već dugo nitko nije napravio.. hvala ti..
- Nema problema -rekao sam dok sam joj ljubio sise i bradavice koje su bile tvrde i isturene na bijelim velikim i mekanim sisama, a polako sam joj stavljao kurac u picu- Ali sad ćemo malo dubinski istražiti vrelu spiljicu.. -rekao sam i gurnuo joj kurac u picu.

Zastenjala je kad joj je došao do jaja u picu, pa me obgrlila rukama i samo tiho prošaputala:

- Pravi je.. mmmmm.. daj me ponovo napuni..

I počeo sam ju jebati žestoko. Auto se ljuljao dok sam joj zabijao kurac u picu, a nakon par minuta smo odlučili izaći van i sad se ona naslonila preko haube, a ja sam joj ga zabio s guza i počeo joj ga zabijati u picu. Držao sam ju za bokove dok sam ju pumpao, a ona je raširila ruke preko haube kako bi bila stabilnija. U jednom trenu sam izvukao kurac iz njene pice i gurnuo joj dva prsta u nju, pa sam joj malo trljao klit, a onda sam ih izvadio van i vratio kurac u nju, dok sam prstima počeo bušiti njenu guzu. Stenjala je i dahtala dok joj je jedan prst ulazio u guzu, ali nije se odmicala ili govorila da prekinem, a onda sam i drugi počeo uguravati u njen šupak. Stenjala je sve glasnije i počela stiskati svoju picu, a onda sam i ja počeo svršavati i puniti joj picu spermom. Petra je samo zastenjala i nabijala se prema meni, pa sam se praznio duboko u nju. Ostali smo stajati tako jedno vrijeme, a onda sam ga izvukao iz njene pice, a ona se okrenula i čućnula, te mi počela lizati kurac i milovati jaja. Nakon njene obrade još mi je bio polukrut, pa smo se sjeli natrag u auto.

Pričali smo nevezano dok mi je ona milovala kurac i držala ga u nekakvoj polunapetosti, a onda sam ju odlučio upitati:

- Da li te itko ikada jebao u šupak?
- Ne.. -mirno je odgovorila, a onda nastavila- .. iako sam si par puta stavile vibrator u njega, ali nikada niti jedan kurac nije bio u njemu.. -tu je pogledala u moj kurac, pa nastavila- .. a iskreno, mislim da bi me ovaj tvoj rasturio.. -tu se sagnula i poljubila ga u vrh glavića.
- Pa možemo probati, a ako ti bude smetalo prekinuti ćemo. -rekao sam dok sam joj milovao sisu rukom koju sam joj prebacio preko ramena.
- Biti ćeš nježan? -upitala me i pogledala onim prodornim plavim očima.
- Hoću.. -rekao sam i poljubio ju, a ona mi je uzvratila.

Tada je dohvatila svoju torbicu sa prednjeg sica i dodala mi kremu za ruke da joj mogu podmazati šupak. Zatim sam izašao iz auta, a ona se klekla na zadnje sjedalo, pa je sad njena guza bila van auta. Ja sam stao iza nje i počeo joj mazati šupak sa kremom, a onda i ugurao dva prsta unutra, te joj počeo podmazivati šupčić. Zatim sam si namazao i kurac, pa ga malo prodrkao. Kako sam bio uzbuđen zbog toga da ću je jebati u guzu imao sam osjećaj da ću brzo svršiti. Namjestio sam ga na ulaz u njen šupak i lagano gurnuo. Na moje, a valjda i na njeno iznenađenje, glavić je ušao bez problema i ubrzo sam ju počeo jebati. Počela je stenjati i dahtati, pa sam iscijedio još malo kreme u njen šupak. Odjednom sam osjetio njene prste na svom kurcu, pošto si je počela trljati picu dok sam ju ja jebao u guzu. Nije trajalo dugo, jer sam bio prenapet za analni seks i ubrzo sam nakon nekih pet minuta počeo svršavati u njenu guzu, a i ona je svršavala trljajući si picu kao luda, pa sam joj ga zabio do jaja u šupak što ju je natjeralo da vrisne, ali se nije odmakla, već se i sama nabijala u ekstazi na moj kurac. Dahtao sam kao parnjača, a onda polako izvukao kurac iz njene raširene guze i sad sam stajao oslonjen na auto, a Petra se polako izvukla iz auta, pa je sad stajala drhtavih nogu kraj mene i samo rekla:

- Ovo je bilo ludo.. . -a ja sam samo kimnuo glavom da se slažem.

Zatim smo se polako uredili i obrisali, pa smo se obukli, a onda sam ju vratio do onog trgovačkog centra da uzme svoj auto. Na rastanku smo se strastveno poljubili i dogovorili za novi sastanak.

Od tada se jebemo redovito jednom tjedno, a sada smo prešli iz auta u njenu spavaću sobu pošto joj je muž radio sada uglavnom popodne, pa smo bez brige mogli ispunjavati naše seksualne fantazije. A sve češće je tražila da ju vežem i tako ju jebem u svim pozama, a ja.. ja naravno nisam imao ništa protiv. Čak sam neke stvari koristio i u seksu sa svojom ženom koja se oduševila malom promjenom, pa sam sad zadovoljavao na dvije strane.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija