Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vatreni susreti

Mislio sam da ću nakon onog neočekivanog seksa sa Petrom u šumi dugo čekati njen poziv za novi susret, ali mi je nakon tjedan dana došla njena poruka na mobitel: 'Kako stojiš sa slobodnim vremenom? '. Brzo sam joj odgovorio: 'Radim ti svaki dan do 16 sati uz pauzu od jednog sata, a kako tebi odgovara? ', a ona je brzo odgovorila: 'Ja sam slobodna već od 15 sati, a ne idem doma do nekih 18 sati, jer uvijek imam nešto za obaviti poslije posla. '

Samo sam se nasmješio na njenu poruku, pa sam joj napisao: 'Ja bi mogao otići i ranije sa posla, ako ti odgovara? '. Naravno da joj je odgovaralo, pa smo se dogovorili za sljedeći utorak da se nađemo u jednom trgovačkom centru na kavi. Taj dan sam bio ujutro nervozan zbog svega što se trebalo dogoditi taj dan, ali kako se vrijeme susreta približavalo bio sam sve smireniji, a kurac je bio sve napetiji. Našli smo se na kavi, a dok smo pijuckali ona je nehajno svojom nogom išla uz moju, pa sam osjećao kako mi kurac već slini u gaće. Brzo smo završili i krenuli van, a onda se mojim autom odvezli do obližnjeg izletišta za koje smo znali da je radnim danom prazno. Tijekom vožnje je Petra izvukla moj već vlažni kurac iz hlača i gaća, te mi ga je u vožnji drkala i pušila, pa sam nas jedva dovezao na ciljano mjesto. Parkirao sam, a Petra je nastavila sa pušenjem mog kurca i nakon par minuta sam počeo svršavati i puniti joj usta spermom. Spremno je sve gutala i ubrzo ga je potpuno ispraznila i oblizala.
Nakon toga smo izašli iz auta, a meni je kurac virio iz hlača, a da se još nije spustio. Pomakli smo prednja sjedala još naprijed i skinuli se, te sjeli na zadnje sjedalo na koje sam stavio ručnik koji sam i inače imao u prtljažniku, jer, eto nikad ne znaš. Sad sam ju vidio potpuno golu, pa su se i na njenom trbuščiću vidjele strije od dva poroda kojih se nije riješila, ali mi nije smetalo, dapače, bile su mi privlačne. Prva se smjestila u auto, a ja sam joj rekao da se malo legne, pa sam joj raširio noge i zaronio glavom izemđu njenih nogu. Omirisao sam joj picu koja je sad imala urednu frizuricu od plavih dlačica, a mirisala je na neki parfem ugodnog mirisa, pa sam joj počeo lizati rupicu i klit dok mi je gola stražnjica strašala van iz auta. Nije me smetalo, jer sam znao da na ovako oblačan dan i daleko izvan grada neće biti nikoga, eventualno možda još neki par koji traži mjesto za brzinski seks.

Petra je stenjala dok sam ju lizao i gurao joj prste u picu, a malim prstom sam joj i šupčić trljao, dok su moje usne bile na klitu i cuclale ga. Tresla se i drhtala, te stenjala sve glasnije i glasnije dok napokon nije vrisnula i iz njene pice je špricnuo mlaz njenih sokova i pišake, pa me je zalila po licu i prsima. Sva sreća pa je ručnik bio preklopljen na dva dijela na sjedalu, pa ništa nije otišlo po sicu. Petra je ležala zatvorenih očiju, pa je prodahtala:

- Isuse.. ovo mi već dugo nitko nije napravio.. hvala ti..
- Nema problema -rekao sam dok sam joj ljubio sise i bradavice koje su bile tvrde i isturene na bijelim velikim i mekanim sisama, a polako sam joj stavljao kurac u picu- Ali sad ćemo malo dubinski istražiti vrelu spiljicu.. -rekao sam i gurnuo joj kurac u picu.

Zastenjala je kad joj je došao do jaja u picu, pa me obgrlila rukama i samo tiho prošaputala:

- Pravi je.. mmmmm.. daj me ponovo napuni..

I počeo sam ju jebati žestoko. Auto se ljuljao dok sam joj zabijao kurac u picu, a nakon par minuta smo odlučili izaći van i sad se ona naslonila preko haube, a ja sam joj ga zabio s guza i počeo joj ga zabijati u picu. Držao sam ju za bokove dok sam ju pumpao, a ona je raširila ruke preko haube kako bi bila stabilnija. U jednom trenu sam izvukao kurac iz njene pice i gurnuo joj dva prsta u nju, pa sam joj malo trljao klit, a onda sam ih izvadio van i vratio kurac u nju, dok sam prstima počeo bušiti njenu guzu. Stenjala je i dahtala dok joj je jedan prst ulazio u guzu, ali nije se odmicala ili govorila da prekinem, a onda sam i drugi počeo uguravati u njen šupak. Stenjala je sve glasnije i počela stiskati svoju picu, a onda sam i ja počeo svršavati i puniti joj picu spermom. Petra je samo zastenjala i nabijala se prema meni, pa sam se praznio duboko u nju. Ostali smo stajati tako jedno vrijeme, a onda sam ga izvukao iz njene pice, a ona se okrenula i čućnula, te mi počela lizati kurac i milovati jaja. Nakon njene obrade još mi je bio polukrut, pa smo se sjeli natrag u auto.

Pričali smo nevezano dok mi je ona milovala kurac i držala ga u nekakvoj polunapetosti, a onda sam ju odlučio upitati:

- Da li te itko ikada jebao u šupak?
- Ne.. -mirno je odgovorila, a onda nastavila- .. iako sam si par puta stavile vibrator u njega, ali nikada niti jedan kurac nije bio u njemu.. -tu je pogledala u moj kurac, pa nastavila- .. a iskreno, mislim da bi me ovaj tvoj rasturio.. -tu se sagnula i poljubila ga u vrh glavića.
- Pa možemo probati, a ako ti bude smetalo prekinuti ćemo. -rekao sam dok sam joj milovao sisu rukom koju sam joj prebacio preko ramena.
- Biti ćeš nježan? -upitala me i pogledala onim prodornim plavim očima.
- Hoću.. -rekao sam i poljubio ju, a ona mi je uzvratila.

Tada je dohvatila svoju torbicu sa prednjeg sica i dodala mi kremu za ruke da joj mogu podmazati šupak. Zatim sam izašao iz auta, a ona se klekla na zadnje sjedalo, pa je sad njena guza bila van auta. Ja sam stao iza nje i počeo joj mazati šupak sa kremom, a onda i ugurao dva prsta unutra, te joj počeo podmazivati šupčić. Zatim sam si namazao i kurac, pa ga malo prodrkao. Kako sam bio uzbuđen zbog toga da ću je jebati u guzu imao sam osjećaj da ću brzo svršiti. Namjestio sam ga na ulaz u njen šupak i lagano gurnuo. Na moje, a valjda i na njeno iznenađenje, glavić je ušao bez problema i ubrzo sam ju počeo jebati. Počela je stenjati i dahtati, pa sam iscijedio još malo kreme u njen šupak. Odjednom sam osjetio njene prste na svom kurcu, pošto si je počela trljati picu dok sam ju ja jebao u guzu. Nije trajalo dugo, jer sam bio prenapet za analni seks i ubrzo sam nakon nekih pet minuta počeo svršavati u njenu guzu, a i ona je svršavala trljajući si picu kao luda, pa sam joj ga zabio do jaja u šupak što ju je natjeralo da vrisne, ali se nije odmakla, već se i sama nabijala u ekstazi na moj kurac. Dahtao sam kao parnjača, a onda polako izvukao kurac iz njene raširene guze i sad sam stajao oslonjen na auto, a Petra se polako izvukla iz auta, pa je sad stajala drhtavih nogu kraj mene i samo rekla:

- Ovo je bilo ludo.. . -a ja sam samo kimnuo glavom da se slažem.

Zatim smo se polako uredili i obrisali, pa smo se obukli, a onda sam ju vratio do onog trgovačkog centra da uzme svoj auto. Na rastanku smo se strastveno poljubili i dogovorili za novi sastanak.

Od tada se jebemo redovito jednom tjedno, a sada smo prešli iz auta u njenu spavaću sobu pošto joj je muž radio sada uglavnom popodne, pa smo bez brige mogli ispunjavati naše seksualne fantazije. A sve češće je tražila da ju vežem i tako ju jebem u svim pozama, a ja.. ja naravno nisam imao ništa protiv. Čak sam neke stvari koristio i u seksu sa svojom ženom koja se oduševila malom promjenom, pa sam sad zadovoljavao na dvije strane.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija