Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge.. . sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, "nacrta" onako kako samo ona to ume.

Bio je skroz sam u bašti kafića, nikog nije bilo. Bili su to popodnevni sati. Malo malo, pa je gledao Ljilju. Često je u proteklih nekoliko godina maštao o seksu sa njom i drkao na nju. Bio ju je jednom prilikom pitao, to jest izjavio joj da je voli. Ona se zahvalila, i rekla mu je da je verena.

Od tada je nije muvao. Inače je bio po prirodi stidljiv i povučen dečko.

A ono što ga je oduševilo je to kada je u unutrašnjem delu kafića ugledao Ljiljanu kako je izašla iz toaleta presvučena u neku lepu kratku haljinu braon-zelene boje. Po prvi put je video njene noge. Baš su bile lepe. Ona je sela za sto na kojem inače sede konobarice, koleginice i obuvala neke žute seksi cipele na vezivanje sa štiklama. Prosto nije mogao da veruje. Kako je jebozovna i izazovna ona bila tada. San njegovih snova. Kurac mu se odavno digao. Nije mogao da odoli, pa se dirao, milovao ga je polako. Po prvi put ju je video u tom izdanju. Obično se skromno oblačila, nije isticala svoje atribute. Razmišljao je: "Kuda ide? Da li ide da se vidi sa nekim dečkom? ". Kad je završila sa obuvanjem, ostala je još malo, a zatim se pozdravila sa koleginicom i izašla napolje.

Gledao je njene noge kako sevaju, neko ludilo ga je obuzelo za njom.

"Ljubio se sa dragom Ljiljanom na njihovom venčanju. Dobili su ovacije od svih gostiju. Još jedna ljubav je ozvaničena. Stali su na "lud kamen", što bi se reklo. Sretni su što su se uzeli. Zatim ide scena gde su u sobi nekog luksuznog hotela na "medenom mesecu". Spremaju se za seks. Polako se ljube i skidaju. Ona ga dira po kurcu preko pantalona, a zatim otkopčava njegov šlic i vadi kurčinu. Počinje da ga puši: "Mnnnnn, mnnnnnnn, što ja vilim da ga pušim, Miki". On je izbezumljen zabacio glavu pozadi, uživao svakom svojom ćelijom tela. Zatim je počela da lupka njegov kurac o njene nabrekle predivne grudi. Sad mu se skroz digao, bio je na vrhuncu. A zatim je mesila njegov kurac i milovala ga sa sisama.

Ovo je bilo neverovatno. Izustio je: "Ahhh, Ljiljo, ne mogu više, moram da te pojebem! ". Ona je stala i rekla: "Pa naravno, dragi, još kako ćeš da me krešeš! ". "Okreni se, naguzi se brzo! ", i ona je to učinila. Gurnuo ga joj je od pozadi i jebao silno. Ona je vrištala i stenjala govoreći: "To, Miki moj, jebi me, karaj me, tucaj me, pocepaj mi picu! ".

"Aaaaaaaaah, aaaaaaaaaahhh, oooohhhhh, uuuuuh, aaaaaaaahh", probudio se iz transa gledajući kako jako svršava po podu, stolu, šolji kafe, po sebi. "Aaaaaaah, jebote, šta je ovo.. .. uuuuuhhhhhhh", uzdisao je pitajući se da li je moguće da je zaspao ili otišao u seksualni trans, totalno se bio izgubio. U momentu njegovog svršavanja, tu je bila Ljiljina koleginica, koja je sa oduševljenjem gledala ceo prizor. Nasmejala se.

Prišla je stolu i upitala ga: "Da li mogu da počistim? ". "Da, možeš", odgovorio je, dodajući: "Izvini". Ona je samo rekla: Ma ništa, sve je u redu", dok je čistila sto, brisala obilnu količinu njegove izbačene sperme. A kad je završila, onda je samoinicijativno čučnula i uhvatila ga za kurac, koji je još uvek bio dignut u punoj snazi. Rekla je: "Samo da počistim, lepi moj" i gurnula ga u usta. Milan se eduševio i milovao ju je po kosi dok mu je ona obrađivala kurac. "Tako je, iscedi me skroz, uh kako si dobra". Inače, ona i nije bila neka riba, ali on je bio toliko napaljen da je u sebi mislio, daj šta daš.

Zatim joj je rekao: "Hajde sedni mi na kurčinu! ", što je ona ubrzo i učinila. Sela mu je lepo, zagrlila ga rukama oko vrata i počela da se nabilja, prvo polako a onda sve brže.

"Ah, aaaah, jao, aaah, dddaaaa, jebi me, jebi me jako", urlikala je. Nije prošlo mnogo vremena i on je svršio po drugi put, napunio ju je. Ona je sišla i počela da ga cedi, da pokupi svu spermu iz njega. Bila je zaista temeljna i dosledna cura. Milan je rekao, smešeći se i čudeći: "Nisam znao da mogu dvaput uzastopno da svršim". Ona je rekla: "Pa vidiš da sam dobra riba". On je samo klimnuo, jer bila je u pravu.

"A sad me izvini, imam posla", rekla je. On je odgovorio: " U redu. A kako ti je ime? ". "Marina", reče ona. "Hoćeš da razmenimo telefone, Marina? ", jer hteo je opet da je jebe. Ona odgovori na kraju: "Pa nema potrebe, svaki dan si ovde".

Dok se vraćao kući, Milan je razmišljao o utiscima, toliko je bio sretan i uzbuđen što mu se desio ovaj neobični događaj.

Život je čudo.


Miloš Somborac © Sva prava zadržana
01. 02. 2023

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija