Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Verena

Stajala je ispred mene, pogleda usmjerenog na veliki kingsite krevet u hotelskoj sobi. Njena od sunca potamnjena koža stvarala je lijep kontrast s njenom bijelom ljetnom haljinom i tregerima debljine špageta. Njena plava, do ramena, duga kosa stvrala je lijep okvir njenom zgodnom licu.


Kako sam uopće dospio u takvu situaciju? Nije da mi se nije svidjela, jednostavno tako nešto mi se još nije dogodilo. Nakon ručka s poslovnim partnerima, a bio sam na poslovnom putu u SAD, odmah su se svi razišli, dok sam ja otišao do svog hotela s namjerom da u baru u miru popijem jedan dobar whiskey. Bar je bio skoro prazan, za dva stola su sjedila dva para, a za barom jedna žena, koja me je odmah fascinirala.


Sjeo sam se dva stolca od nje i naručio jedan Glenmorangie. Pogledao sam prema njoj, a ona je lagano kimnula. “Dobar izbor“ rekla je na engleskom, nisam želio propustiti moguću priliku i uzvratio sam isto na engleskom“Mogu li Vas počastiti s pićem? “ Potvrdno je kimnula i došla do mene, kucnula čašom o šank kao zanak šankeru da joj usipa novo piće.


Razgovarali smo se neko vrijeme o svemu i svačemu i nazdravljali si svako malo. Tada je zazvonio moj mobitel i ispričao sam se za trenutak. Bio je to kolega iz New Yorka s kojim sam se trebao naći sutradan. Kad sam se vratio za šank dočekala me sa širokim osmjehom na licu i progovorila mojim lijepim materinjim jezikom „mogao si reć da si Hrvat, tada bi od početka sve bilo lakše. Ja sam Verena, iz Rijeke sam a ti? “. Potpuno iznenađen, ali i sretan pogledao sam ju u njene lijepe zelene oči i skoro se utopio u njima „ja sam Mario i iz Zagreba sam“ dgovorio sam. Kako su naše čaše bile prazne htio sam dati šankeru znak da ih napuni, no tada sam osjetio njenu ruku na svom ramenu „želiš li se ovdje opijati ili imaš neku bolju ideju? “


Ostavio sam 20$ na šanku, uhvatio ju za ruku. Odmah je ustala i naslonila se na mene dok smo išli prema liftu. Osjetio sam njen skupi parfem i miris njene kose. U liftu se okrenula prema meni i pogledala me onako izazivački, pomalo s visoka, iako je usprkos visokih potpetica bila bar 5cm niža od mene. Primaknuo sam joj se, uhvatio ju rukom za kosu i privukao njeno lice, osjetio sam njen dah na mojim usnama, koje su se onda dodirnule. Kroz lagano otvorene usnice naš se poljubac razvio u nježno šamaranje jezicima.


I sad ona stoji ispred mene. Leđima okrenuta. U bijeloj ljetnoj haljini s naramenicama debljine špageta i crvenim štiklama. Prišao sam joj i primio ju za ramena. Njena svilenkasta koža mazila je moje prste. Lagano sam ju privukao k sebi i zario nos u njenu kosu. Drugom sam rukom maknuo kosu s njenog vrata, sagnuo se još više i vlažnim usnama ju poljubio u vrat milujući istovremeno rukama njezina gola ramena. Jezikom sam ju lickao od jednog ramena, preko vrata do drugog ramena. Vidio sam kako su joj se najsitnije dlačice nakostriješile, kako se cijela naježila od toga. Zabacila je glavu, žmirila i uživala u mojim milovanjima.


Postao sam hrabriji i krenuo rukama uz tijelo ispod njenih ruku do njenih grudi milujući ih zatim, a ona je tada podignula svoje ruke kako bi mi pritisnula lice na sebe, vrteći glavom lijevo. Maknuo sam ruke s njenig grudi i smaknuo naramenice haljine s njenih ramena i ona je samo skliznula niz nju. Ostala je u bijelom grudnjaku i bijelim gaćicama. Divio sam se njenom tijelu, sportsko, ali ženstveno, potfutrana na pravim mjestima. Okrenula se pokazujući mi svoju moćnu ženstvenost. Privukla mi je glavu i utisnula mi snažan i dugačak poljubac, stojeći na jednoj nozi dok je drugom pritiskala moju guzu na donji dio svog trbuha, vjerujem da je bila zadovoljna s onim što je osjetila.


Dok smo se ljubili njene ruke su me oslobodile hlača i ostao sam u sakou, košulji s kravatom, gaćama i crnim soknama. Položila je ruke na izbočinu u mojim gaćama i uživala u milovanju. Nagnula se prema dolje i ugrizla ga nježno preko gaća.


Zatim je ustala, spustila grudnjak preko cica i podigla ih rukama, pa kažiprstom i palcem vrtila svoje bradavice, ubrzo su se stvrdnule i gurnula ih je pred mene, spustio sam galvu i uzeo o usta jednu, pa drugu cuclajući ih, pa bi jezikom kružio oko njih po areolama, opet ih cuclao, pa gricnuo da se revanširam za njen maloprijašni ugriz moga ljepotana. Još mi je neko vrijeme dopuštala igre s jezikom i ustima po njenim cicama, da bi se odmaknula i krenula me osloboditi sakoa, kravate i košulje.


Bacila se na ogromni krevet i legla na leđa i širila i skupljala natkoljnice i pri svakom širenju učinilo mi se da sam vidio mrlju na gaćicama u njenom međunožju. Brzo sam svukao gaćice i sokne i popeo se na krevet do nje. Prevukao sam joj grudnjak preko ramena i uhvatio rukama mekano meso njenih grudi i nježno ih mijesio, dok sam istovremeno palcem i kažiprstom vrtio njene bradavice, a jezikom prelazio preko njih. Ležala je zatvorenih očiju i lagano rastvorenih usta.


Primijetio sam da se njen grudnjak otvara s prednje strane i za sekundu više nije bio na njoj, ležala je golih grudi ispred mene. Sve češće je njen pogled bio usmjeren u moje mešunožje, gdje je moj stojko moća i tvrd pratio događanja. Uhvatio sam rub njenih gaćica i povukao ih, a ona je lagano podigla guzu da ih lakše prevučem preko nje. Bile su, na mjestu koje prekriva njenu mačkicu potpuno mokre od njenog nektara. Nisam mogao odoliti i zagnjurio sam nos u nju, nema ljepšeg i uzbudljivijeg mirisa od narajcane pičke kad pusti svoje mirišljave sokove, divota. Gurnuo sam jezik i skupljao, lizao i gutao taj „slatki“ nektar, sok strasti.


Skliznuo sam s kreveta i povukao njene noge tako da joj koljena visila preko ruba kreveta. Kleknuo sam na pod i raširio njene natkoljenice. Njena ljepotica bila mi je u krupnom planu pred očina, nosom, ustima, kao na tanjuru. Gledao sam njene usmine, sjajne od njenog soka. Rukom sam ih razmaknuo i rastvorio, njena tamnocrvena, vlažna, mirišljava rupica i njen klitoris ponad rupice zvali su me. Nagnuo sam se prema njoj i liznuo vanjski rub njenih usmina, sve je bilo vlažno od njenog uzbuđenja. Pošao sam prema njenom klitiću i počeo ga lickati vrhom jezika, prelaziti usnama preko njega, jecala je glasnije, podizala zdjelicu prema meni, prema mom licu, prebacila je noge preko mojih ramena.


Jezikom sam, kao malim penisom, prodro koliko god sam duboko mogao u nju, sada je cvilila i zabacivala glavu lijevo, desno. Jebao sam ju jezikom, a moji zubi su se pritom zarivali u čvrsto meso njenog klitića. Jezikom sam skliznuo malo i do njenog anusa i osjetio sam da joj se to sviđa. Nastavio sam ju obrađivati i uskoro je ispustila kratki, oštri vrisak, zgrčila se i nekoliko sekundi trzala i tresla zdjelicom, gore, dolje.


Podigao sam glavu i nasmiješio joj se, mrmljala je nešto nerazumljivo, kao da bulazni, ali sam bio siguran da je svršila. Popeo sam se na krevet i legao uz nju. Čekao sam da povrati dah. Kada se smirila kleknula je pored mene i rukom čvrsto obuhvatila moju batinu u korijenu pa lagano povlačila kožicu na gore, pa na dolje, a kad bi ruka došla do dna brzim bi i naglim pokretom ju povukla do kraja, da ne kažem do bola, ali slatkog, da bi se onda nagnula nad mene i polizala donju stranu moga stojka odozdo do vrha, da bi na kraju moj glavić blagim, toplim pokretom uvukla u svoja usta.


Kružila je jezikom po glaviću, lickala ga, gurala vršak jezika u rupicu na njemu i istovremeno rukom muzla moju batinu. Nakon kraćeg vremena sam joj dao znak da si uskoro mogla dogoditi katastrofa, a da još nešto želim dobiti od nje. Nasmiješila se:“Pa zaslužio si više“. Postavila se iznad mene, iznad moga krila i s jednom rukom uhvatila moga stojka, uvukla ga između svojih vlažnih usmina i polako se spustila dok glavić nije ušao u njenu vulvu. Narihtala se je kako joj paše, prekrižila ruke preko glave i spustila se dok joj moja batina nije ušla do kraja. Osjetio sam vrtoglavicu, eksploziju strasti kad je moj kurac poput klipa torpediran u njen uski, vlažni, strastveni cilindar. Laganim pokretima klizila je po njemu gore, pa dolje.


Pokreti su uskoro postali brži i njezin se trbuh sudarao s donjim dijelom moga trbuha, čulo se samo udaranje gole kože, u golu kožu, jecaji, stenjanje. Onda je odjednom zastala i samo se zdjelicom vrtila oko moga stojka, bilo je ludo, da bi se onda opet nabijala i tako naizmjence, nabijanje, pa mirovanje i vrtnja zdjelicom oko moga kurca u njenoj vulvi, dok iznova nije žestoko svršila uz glasnu viku i kriku, grčenje, isprekidano disanje da bi se na kraju srušila na mene.


Nakon nekoliko minuta koje su prošle od njenog orgazma, dok je kunjala na meni, rekao sam joj da bih i ja bio sad ne redu da svršim. Skinula se s mene, legla na trbuh i rekla:“Možeš raditi što hoćeš, ali se ja više ne mičem. “Kleknuo sam se iza nje i razmaknuo joj noge i ugledao njen šupkić, kao roskastu rožetu, a ispod njega njenu pičkicu iz koje su se još cijedili njeni sokovi i sve je ispod nje bilo mokro. Osjetio sam u nosu miris mokre pičke i to me je dodatno napalilo.


Uvalio sam se između njenih nogu, lijevom rukom malo podignuo njenu zdjelicu da dobijem malo bolji kuta za ulazak u nju. Rukom sam razmaknuo njene guzove i usmine, da oslobodim ulaz u centar moje čežnje i čežnje moga kurca. Postavio sam glavić na ulaz i počeo gurati, što s obzirom kako je ležala nije baš išlo glatko, no nisam se predavao, osjetio sam da je „podmazana“ i gurnuo sam ga malo jače u nju, samo je lagano zajecala, skviknula. Počeo sam ga nabijati u nju, moj trbuh je pri svakom ubodu mlatio po njenim guzovima, lagano su mi se počele bacati zvjezdice pred očima i osjetio sam da ću uskoro eksplodirati u nju.


Osjetio sam da je i ona odlučila sudjelovati jer je počela guzom se nabijati na mene, a rukom stimulirati svoj klitić, za nju je to trajalo ni pol minute i opet je svršila, poklonio sam joj treći orgazam. No onda sam i ja dočekao svoj trenutak. Moje tijelo se streslo i mišićnim kontrakcijama dna zdjelice izbstresao sam se u nekoliko mlazova u njenu, nakon tri orgazma potpuno zadovoljenu i iscrpljenu pičku.


Potpuno isrpljen stisnuo sam se s leđa uz nju i obgrlio ju rukom, ne znam tko je prije zaspao, ona ili ja, ali kad sam se usred noći probudio još je svjetlila lampica na noćnom ormariću. Ugasio sam svjetlo, zopet se stisnuo uz nju, zario nos u njenu kosu, udišući miris kojega sigurno, nikada neću zaboraviti.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija