Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vesela udovica

Smrtni slučajevi nikad nisu lijepa stvar, pogotovo ako su to naši najbliži i najdraži, ali mi je ujakova smrt otvorila vrata raja među ujninim nogama.
Moja ujna Zana i ja nismo u nikakvom krvnom srodstvu što je nekako i olakšalo cijelu situaciju, iako je bila sve samo ne najlakša.

Moja ujna Zana je rođena Sarajka, a udala se za mog ujaka prije nekih 7 godina kad sam ja napunio 12. Tada nisam ni razmišljao o njoj, mada je pola muške familije. Zana je bila što bi rekli grom od žene. Sise solidna četvorka, ne prevelike stražnjice, ono taman. Dugih i jakih nogu, jer se bavila sportom, mislim rukometom, bujne kestenjaste kose i očiju kao dva lješnjaka. Imala je vedru narav, a kako sam kasnije čuo od drugih, prava zajebantica koja je bila oštra na jeziku, a koji put i prebrza, pa ju je pola ženske familije mrzilo.

Uglavnom, to između nje i mene se desilo te zime, par mjeseci nakon smrti mog ujaka. Vani je bila ciča zima, sa skoro metar snijega, a ja sam bio na odmoru od faksa. Brucoš na FER-u u Zagrebu, sa instančanim osjećajem za informatiku i programiranje, dok me ostalo baš i nije interesiralo. Naravno, i truba u seksu, ali jebi ga, naučio sam od najbolje. Taj dan, odnosno već večer, jer se smrklo već oko 16 sati, mama me poslala kod ujne da joj sredim nešto na računalu. Nešto joj je zblokiralo i sad je sva u panici. Meni je to bilo onako, igrarija, malo ispod časti, ali sam svejedno prihvatio.

Došao sam kod ujne i pozvonio i čuo njenu viku da je otvoreno i da uđem. Kad sam ušao čuo sam da je u kupaonici i da mi viče da zaključam i da će ona odmah. To odmah je bilo nakon petnaestak minuta, uobičajeno. Pojavila se širokog osmijeha glave zamotane ručnikom i ogrnute bijelim frotirastim ogrtačem, veselo mi donijevši čašicu rakije, da se malo ugrijem. Miris koji se širio oko moje ujne bio je omamljujući, a nakon kratkog razgovora koji mi je ostao u magli, prešla je na stvar, tj na njen laptop koji se smrznuo i niti upaliti, a ni ugasiti se ne da. Prihvatio sam se odmah posla i nakon desetak minuta je napokon laptop kapitulirao i počeo sa resetiranjem. Malo smo opet razgovarali, a sad sam malo i škicao duge i jake noge moje ujne koje su praktički cijele bile van onog bijelog ogrtača. Uto sam začuo poznato zujanje laptopa što je označavalo da se ponovo pokrenuo i kad sam ga uzeo u ruku nakon dva klika na miš počela je rošada skočnih prozora i otvaranje desetak stranica, od kojih su samo dvije bile nevine da tako kažem. One od netbankinga i ona od facebooka, mada mi je i ta bila čudna za ujnu. Ono što me frapiralo bile su stranice za upoznavanje, nazovimo ih tako, na kojima je ujna bila.. . paaa u poprilično neodjevenom stanju. Vidjevši njene sise i obrijanu pičku počeo mi se dizati u gaćama. Iako mi je laptop bio u krilu i siguran sam da nije mogla vidjeti to, čuo sam njen tih glas:

- Sviđaju ti se slike..

Nisam znao što bi, a nisam ni gledao u nju, već sam neprimjetno klimnuo glavom, a jebem mu sve, ne znam tko ne bi. Vladala je čudna tišina i krajičkom oka sam vidio da se pomakla i pogledao prema njoj i ugledao ju potpuno golu, osim ručnika na glavi, pa opet njeno pitanje:

- Da li je bolja slika ili uživo?

Gutao sam knedle od sline koja je naprosto nestala iz mojih usta, a onda sam samo potvrdno zatresao glavom što je izazvalo smijeh kod nje i ustajanje sa trosjeda, pa dolazak do mene, sklanjanje laptopa i otkrivanje moje nabrekline od 21 centimetra u hlačama. Polegla me i počela otkopčavati mi traperice, pa ih povukla niz noge, a sa njima i bokserice uz uzvik ofuševljenja:

- Opa Jakov, pa ima tebe dolje.. . mmmm.. . sad će tebi ujna Zana sve olakšati.. -rekavši to uz milovanje mojih nabreklih jaja, jer se baš i nisam imao neku naviku izdrkavati.

Polako mi je rukom milovala jaja i prešla na kurac, pa ga oblizala i počela sa drkanjem, a onda me opkoračila i sjela mi pičkom na lice i samo rekla:

- Liži.. . - bio sam zbunjen jer sam prvi puta imao žensku pičku tako blizu i opčenito ju vidio izbliza i uživo.

Ali jebi ga, shvatio sam i počeo sam lizati njenu pičku koja je sva mirisala, a onda počela ispuštati neku tekućinu, malo slankasta, ali sam i dalje lizao dok mi je ona pušila kurac. Zatim sam osjetio ugodu u jajima i onda u cijelom donjem dijelu da bi onda eruptirao u njena usta popriličnu količinu svoje vrele sperme. Količinu koja je i Zanu poprilično iznenadila jer se zagrcnula i puno toga je iscurilo iz njenih usta niz moj kurac na jaja i trbuh. Obrisala se i nasmijala zaključivši da sam jako potentntan, mada sam nisam znao u kojem smislu, ali mi je ona nastavila drkati kurac i onda se nasjela na njega svojom premokrom pičkom.

Napokon sam shvatio priče kolega sa faksa, a i nekih iz srednje škole, o guštu pravog seksa. Osjećaj ujnine pičke oko mog kurca je bio neopisiv i shvatio sam što je pravi seks, a još pogotovo sa ženom kao što je ujna Zana. Nabijala se na moj tvrdi kurac kao mahnita mrmljajući nešto i teško dišući, a onda se stresla i zgrčila, pa naglo opustila uz glasan jecaj i opuštanje preko mene, a među svojim nogama sam osjetio kako je sve mokro.

Malo je ležala opušteno na meni, a onda me poljubila u usta i rekla razdragano:

- Od danas si ti moj jebač i možeš mi izbrisati sve moje profile sa onih stranica koje si vidio. Ovo tijelo je samo tvoje.. - rekla je i odmah dodala - naravno, dokle ti budeš htio..

Znao sam kakav odgovor očekuje, pa sam pristao na sve. Malo smo se odmarali, a onda mi ga je ponovo digla i još jednom sam joj ga zabio i izjebao je u nekoliko poza da bi joj onda svršio među sisama. Cijele praznike sam išao kod ujne Zane i jebao ju do kasno u noć, dok su starci mislili da sam kod prijatelja, ili još bolje, da imam neku curu.
U tih dva tjedna sam naučio o seksu više nego što sam ikad očekivao, a najviše sam uživao kad bih joj svršavao u pičku, što sam ipak morao čekati da joj prođu plodni dani, ali vrijedilo je. Sada jedva čekam ljeto jer mi je obečala analni seks za koji je tvrdila da je vrhunac seksa. Jedva čekam.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija