Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Veselo društvo 2

Nakon Božićnog 'poklona' od strane Ane i Livije osjećao sam se preporođeno. Moram priznati da sam se nadao da neće završiti samo na toj jednoj noći. A to se potvrdilo u nekoliko narednih dana.

Nakon Božića i štefanja smo se malo opustili, pa smo većinu vremena provodili okolo vozikajući se po okolnim mjestima, a dio vremena smo provodili i u šetnji.
I tako smo se jedan dan na šetnju odlučili samo nas troje, jer je bilo jako oblačno i ostalima se nije dalo. Krenuli smo zabundani u šetnju i gazili kroz snijeg, te smo nakon pola sata došli do neke nadstrešnice usred šume koja nam je djelovala kao hranilište za divlje životinje, a s obzirom na količinu tragova oko hrpa sijena i onih boca sa soli to je i bilo. Sklonili smo se pod nastrešnicu, jer je opet počeo lagano padati snijeg, te smo se stisli i tiho razgovarali.

Ana mi je bila s lijeve strane, a Livija sa desne. Zagrlio sam ih, a one su se nekako naslonile na moja prsa, pa smo tako zagrljeni stajali. Odjednom su se njih dvije počele ljubiti, a njihove ruke su se našle na mom kurcu i počele ga trljati preko hlača. Odmah je reagirao na njihove dodire i uskoro je bio tvrd, pa je Livija otkopčala moje hlače i zavukla ruku unutra skinuvši prije rukavicu. Dodir njene ruke je bio fenomenalan. Mazila mi je kurac u gaćama od glavića do jaja i natrag, a on je lagano počeo sliniti, pa je sa dva prsta izvukla ga van, a vrhovima prstiju je obrisala moj glavić i oblizala si prste. Za to vrijeme je Ana čućnula i uzela moj kurac u usta, a tamo mu je bilo bolje nego na hladnom zraku. Usisavala ga je skoro do kraja, ali su joj smetale moje hlače i gaće. Međutim njoj nije smetalo da mi jezikom i zubima dobro obradi kurac, te me nakon samo par minuta dovede do svršavanja. Napunio sam joj usta spermom, ali se nije nimalo bunila već je sve lijepo progutala.

Za to vrijeme je Livija ljubila mene i milovala Aninu kosu, dok sam joj ja mijesio guzu preko debelih hlača koje je nosila. Šapnula mi je na uho:

- Hoću da me pojebeš s guza ovdje vani..

Čim mi je Ana pustila kurac otkopčao sam Livijine hlače i zavukao ruku između njenih nogu, te joj počeo trljati picu. Bila je topla i mokra, a opet je imala čipkaste gaćice na sebi. Trljao sam joj klit, a Livija je sve brže disala i grizla donju usnicu dok mi je drkala kurac. Uskoro je bio moj kurac spreman, pa sam ju okrenuo na one bale sijena i povukao joj hlače niz noge samo toliko da joj guza i pica budu goli, te joj povukao i gaćice, divne crvene i čipkaste. Stao sam iza nje i namjestio kurac, te joj ga gurnuo u picu. Zastenjala je kad joj je ušao, a Ana nam je prišla, te stavila ruku ispod nje nakon što je skinula rukavicu i počela joj trljati klit, dok sam joj ja zabijao kurac u picu. Livija je stenjala i dahtala dok smo ju Ana i ja obrađivali, a onda sam osjetio Anine prste na svojim jajima. Stiskala ih je i gledala me u oči, pa usnama oblikovala poljubac i poslala mi ga namignuvši mi. Ja sam ubrzao tempo jer je postajalo sve hladnije, pa sam uskoro svršio skupa sa Livijom i napunio joj picu spermom. Izvukao sam kurac i brzo ga spremio u hlače, te se i Livija brzo obukla, a obda smo svo troje ruku pod ruku otišli do kuće.

Vrata su bila zaključana, dva auta su falila, ali smo se dogovorili da ostave ključ u jednoj tegli na terasi, pa smo ubrzo bili unutra. Našli smo poruku na stolu da su oni otišli do grada na neku večericu, a pošto smo mobitele pustili u kući ostavili su poruku. Pogledali smo se i nasmješili se, pa se brzo raskomotili, a Ana je bila najbrža i samo viknula:

- Čekam vas pod tušem! ! !

Ja sam bio sljedeći u uletio pod vruču vodu do Ane. Odmah smo se počeli grliti i ljubiti, a par trenutaka kasnije došla je i Livija, te smo sad svo troje bili u jednom zagrljaju. Ja sam im trljao pice i ljubio sise, a one meni trljale kurac i stiskale stražnjicu. Uskoro mi je bio tvrd kao kamen, pa su se obje okrenule licem prema zidu i isturile guze prema meni. Sad sam ga prvo Ani stavio u picu, a Liviji sam trlajo picu i guzu rukom. Jebao sam Anu sa guštom dok sam prste ugurao Liviji u picu. Stenjale su obje, a ja sam nakon par minuta izvukao kurac iz Anine pice i stao iza Livije i ponovo joj ga gurnuo do kraja u picu. Sad sam Ani stavio prste u picu, ali ona ih je željela u guzi, pa sam ih polako ugurao u njen šupčić. Stenjala je i disala duboko dok sam pokušavao uskladiti jebanje Livije i uguravanje prstiju u Anin šupčić. Uskoro su joj moja dva prsta bila u šupku, te se nije znalo koja više stenje od njih dvije. Jebao sam Liviju još par minuta i izvukao kurac, te stao iza Ane. Samo je tiho rekla:

- Jebi me u guzu.. .

Namjestio sam kurac na njen šupak i počeo ga polako gurati. Išlo je polako i nakon nekog vremena ušao je glavić, a onda i ostatak kurca. Zastenjala je, ali i prodahtala da ju jebem. Nastavio sam ju jebati, a Livija je stala iza mene i pratila moj tempo dok je jednu ruku stavila između mojih guzova i lagano mi trljala čmar. Zatim sam osjetio kako njen prst ulaz i moj šupak. Htio sam se pobuniti, ali mi je nekako istovremeno i pasalo. Počela mi je masirati prostatu i uskoro sam pšočeo svršavati kao lud i puniti Aninu guzu svojom spermom.

Nakon toga smo se oprali i preselili u njihovu sobu, te se još malo jebali u svim mogućim pozama, a to me potpuno iscrpilo. Ostatak ekipe smo dočekali na trosjedu u dnevnom gdje smo bili udobno zavaljeni i umorni od šetnje i dobrog seksa. Tijekom našeg boravka tamo smo se još par puta pojebali, a nastavili smo i nakon povratka kući. Sad se obavezno pojebemo barem jednom tjedno i to u troje, a par puta sam se našao sa Livijom nasamo i dobro smo se pojebali.

Rezime svega je da je Livija sad u drugom stanju, a za Anu nisam siguran, ali svejedno nas nagovara da se nas dvoje vjenčamo. R1azmišljamo o tome, ali nismo donijeli konačnu odluku. Uostalom Livija bi trebala odlučiti o tome. Kako god ovo izašlo to mi je bio najbolji doček Nove godine do sada i nisam siguran da će ga iti jedan nadmašiti u budućnosti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija