Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Veterinarska tehničarka

Obožavao sam životinje, i do sada sam ih imao već nekoliko, najčešće pse, te dva kanarinca i jednu mačku. Doduše mačku je uzela bivša djevojka, ali čisto da mi napakosti, pa mi je njena mama sa kojom sam bio u dobrim odnosima javila da je mačka završila kod nje, a njena kćer, tj moja bivša završila kod nekog kretena.
Mislim, dok mi je opisivala tipa skoro sam prasnuo u smijeh, ali sam se suzdržao, pa sam rekao nesuđenoj punici da zadrži mačku kao uspomenu na mene. I tako sam se oprostio od mačke, a i nesuđene punice.

Uglavnom prošlo je već godinu dana kako sam izgubio posljednjeg psa, od starosti je uginuo, naravno, ali kao i svaki put bio je to težak rastanak. Rekao sam sam sebi da više neću uzimati nikakve ljubimce, jer je dosta teško podnositi takve gubitke.

Jedan dan sam se vračao sa posla i primjetio malu mačkicu uz rub ceste, potpuno izgubljenu i koliko sam vidio sa slomljenom nogom. Zaustavio sam auto, te se vratio i pokupio ju sa ceste. Samo je tiho mjaukala i stisla se u mojim rukama. U autu sam imao jedan ručnik koji mi je trebao poslužiti ako moram mjenjati gumu ili nešto slično, te sam ju zamotao u njega. Odvezao sam se do veterinarske u blizini, gdje sam dolazio i sa psima prije, pa sam znao veterinare tamo. Kad sam stigao dežuran je bio moj frend Zlatko, pa sam mu objasnio o čemu se radi. Uzeo je mačku i pozvao Tijanu, veterinarsku tehničarku, da preuzme mačića i pripremi ga za pregled. Kad sam ugledao Tijanu nešto mi je preskočilo kako u grudima, tako i u gaćama. Tijana je bila jako jako zgodna i čak jako sexy u onoj kirurškoj odjeći. Nasmješila mi se gledajući me direktno u oči dok je uzimala mačića od mene. Dok smo prebacivali mačića dotakli smo se rukama i nehotice sam okrznuo njenu sisu, na što se ona samo jače nsmješila i uzela mačića, te otišla na rendgen sa njime ili njom.

Zlatko i ja smo ostali razgovarati dok nije došla Tijana i rekla da je mačić spreman, pa je Zlatko otišao, a njoj je rekao da riješi samnom papirologiju. Sjeli smo za njen stol, pa se ona uhvatila ispunjavanja papirologije. Uto se vratio Zlatko, pa je rekao da je mačiću slomljena noga i da će morati operirati, i da ga ostavim kod njih, pozdravio me i otišao, a Tijana me pogledala i rekla:

- Ajd mi ostavite broj telefona ili mobitela da vas mogu izvjestiti.

Dao sam joj broj i krenuo van, a u staklu ormara sam vidio da gleda zamnom, pa sam se lagano nasmješio samome sebi.

Ja sam skoro i zaboravio na mačića kad mi je zazvonio mobitel navečer. Vidio sam nepoznati broj mobitela, pa sam se dvoumio i napokon javio. Čuo sam ugodan ženski glas sa druge strane koji mi je bio malkice poznat, a kad se predstavila odmah sam shvatio:

- Dobar večer gospodine Željko, ovdje Tijana iz veterinarske ambulante. Nadam se da ne smetam?
- Ma ne ne, naravno, samo reci -odmah sam prešao na 'Ti', a ona je to primjetila jer se nasmijala s druge strane.
- No dobro onda, Željko, samo da ti javim da je mačić operiran i da je dobro, pa ako ćeš navratiti sutra da ga pogledaš?
- Hmmmm.. . -tiho sam promrmljao- Nisam ga mislio uzimati, ali.. . ajde doći ću.
- Super -veselo je rekla i dodala- Vidimo se sutra, laku noć želim!
- Također -rekao sam i poklopio osjećajući se nakako čudno.

Pogledao sam naniže i primjetio sam da mi se kurac digao dok smo razgovarali. Bilo je nešto tako jebozovno u njenom glasu, da mi se kurac digao odmah, a kad sam pomislio na dodir njene sise, dugu plavu kosu i plave oči skoro sam svršio bez da sam ga taknuo. Odlučio sam otići u krevet i prespavati sve.

Drugi dan sam nakon posla došao u veterinarsku. Zlatko je bio u operacionoj sali, a Tijana je sjedila u ambulanti, te mi se široko osmjehnula kad me je vidjela. Ustala je i zategla pritom svoju odjeću, pa su se lijepo ocrtavale njene poveće grudi. Prišla mi je i rukovali smo se, a onda je otišla po mačića. Ubrzo se vratila i dala mi ga, pa rekla:

- Evo i utvrdili smo da je ona, a ne on, pa ju je Zlatko i sterilizirao odmah.
- Ohhhh.. . to nisam znao -vidjela je da stojim malo zbunjen sa njom, pa mi je brzo rekla:
- Mogu kasnije navrati i previti joj zavoje, ako nije problem?
- Ma nije, ali.. .
- Imam adresu -brzo je rekla i pokazala prema računalu i samo se nasmješila čime je pokazala savršeno bijele zube, a ja osjetio ponovo trnce u gaćama.

Sve smo se dogovorili i ja sam otišao kući usput kupivši nekakvu ležaljku za mačkicu i posude za vodu i hranu, te pijesak za wc. Smjestio sam ju u kuhinju, uz radijator da joj bude toplo, pa se uputio u kupaonicu da se otuširam i dođem malo k sebi. Zavaljen u trosjed pred TV-om sam bio kad je netko pozvonio. Pogledao sam na sat, bilo je prošlo 21 sat i nije mi bilo jasno tko bi sad bio. Otvorio sam vrata i tamo je stajala Tijana. Raspuštena duga kosa joj je prekrivala ramena, a uske traperice su joj isticale vitke noge i lijepu guzu, a majica na njoj je ocrtavala velike grudi. Pozvao sam ju unutra i pokazao joj na dnevni, a na njeno pitanje o mačkici, skrenuli smo u kuhinju. Pregledala ju je i vidjela da je sve u redu, pa smo otišli u dnevni i ponudio sam joj piće. Sjeli smo i pijuckali vino, te razgovarali o svojim poslovima, sebi, tako smo razmjenili informacije da je ona slobodna kao i ja, a onda se desilo.

Dok smo razgovarali stavila je svoju ruku na moju nogu, pogledali smo se i ja sam ju privukao na poljubac. Nakon toge je sve išlo ubrzano, te smo uskoro bili goli i ja sam joj ljubio prekrasne sise, četvorku prema petici, dok mi je ona drkala kurac i uskoro je bio ispružen u svih svojih dvadeset centimetara. Polegnuo sam ju na trosjed i spusto se preko njenog trbuha do njene pice. Imala je usku frizuricu svjetlih dlačica na brežuljku, pa sam prošao jezikom preko njih i spustio se do klitorisa. Razmaknuo sam usmine i počeo joj cuclati klitoris što je kod nje izazvalo glasno stenjanje i duboke uzdahe. Lizao sam ju i cuclao klit dok mi napetost u kurcu nije postala nepodnošljiva. Privukao sam ju do ruba trosjeda i namjestio kurac na ulaz u njenu picu, pa ga gurnuo lagano. Zastenjala je kad sam ga ugurao do pola, a onda sam ju počeo jebati. Ispočetka polako, da bi sve brže i brže zabijao svoj kurac u njenu picu. Čulo se samo dahtanje i šljapkanje njene mokre pice iz koje je cijedilo. Nisam mogao dugo izdržati, pa sam nakon desetak minuta izvukao kurac i pošpricao ju po trbuhu i brežuljku sa plavim dlačicama.

Ostao sam klečati dok se ona uspravila i povukla me na trosjed, pa klekla ispred mene i počela mi pušiti kurac. Oblizala ga je cijelog i ponovo ga uspravila, a zatim se popela na mene i sjela na njega. Spustila se do jaja i naslonila na moja prsa, te se počela odizati na meni i nabijati na moj kurac. Svaki put kad bi se nabila do kraja iz nje bi izašao duboki uzdah, a ja sam se uhvatio njenih sisa i počeo ih mijesiti is tiskati bradavice. Onda se spustila na moja prsa i počela me ljubiti dok je guzu i dalje lagano odizala i spuštala na moj kurac. Nakon što je tako odmarala koju minutu, ponovo se uspravila i nastavila nabijati na moj kurac dok nije svršila uz lagani vrisak, a jaja mi zalila svojim sokovima. I ja sam uskoro osjetio da ću svršiti, pa sam ju zamolio da ustane, a ona je rekla:

- Može, ali mi moraš svršiti u usta.. .
- Može.. . -prostenjao sam, a ona je ustala i spustila se ustima do mog kurca i odmah ga progutala cijelog.

Nisam vidio njišta od njene kose, ali uskoro mi je bilo svejedno i počeo sam se prazniti u njena usta. Ona je sve gutala i uskoro mi je kurac bio iscijeđen. Uspravila se i onda ispružila na meni, pa smo tako ležali jedno vrijeme, a kad sam pogledao na sat i vidio da je prošlo odavno 23 sata samo sam ju upitao:

- Hoćeš ostati prespavati?
- Prespavati? Si siguran u to? -upitala me je sa širokim osmjehom.
- Paaaa.. . pitanje je općenito i ne sugerira ništa.. . -rekao sam i ja kroz smješak.
- Može.. . samo da javim starcima da neću doći -rekla je dok je ustajala sa mene.
- OK, dođi onda pod tuš.. . -rekao sam i otišao pod tuš, a ubrzo mi se pridružila i ona, pa smo se dobro istrljali pod tušem, ona moj kurac, a ja njenu picu i sise.

Poslije toga smo se uputili u krevet nakon što smo provjerili macu u kuhinji koja je spavala snom bolesnika čvrsto, ne obaziruči se na nikoga.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija