Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vikend kod kuće

Živim u skladnom braku više od dvadeset godina. Moja supruga je brineta u kasnim četrdesetim godinama, još uvek veoma zgodna za svoje godine. Visoka oko stosedamdeset i oko 55 kg, kao i pre dvadeset godina. Uzak struk, duge noge i dobro zategnuta guza su njeni aduti. Kad se tome dodaju plave oči ispod naočara, seksepil je evidentan.

Ja radim u drugom gradu i to je verovatno razlog što se poželimo i što nam je seks fantastičan i nakon toliko godina. Za nas nema tabua u seksu i svašta smo isprobali.

Celi vikend provedemo uz nekad i divlji seks, ali moja draga obožava kad joj pružim oralni seks. Tad stvarno uživa.

Prošlog petka sam stigao kući predveče. Ona me je dočekala u laganoj haljini, letnjoj iznad kolena. Video sam da ne nosi grudnjak, jer to je uobičajeno u kući tokom letnjih meseci. Prišao sam i poljubio je. Rekla je da to veče naše dve kćerke neće biti kod kuće. Spustio sam ruku na njena leđa i mazio je preko haljine. Kad sam ruku spustio nešto niže osetio sam da nema gaćice. Lagano sam zadigao haljinu i mazio joj guzu. Nasmejala se i uzela me za ruku. Povela me je do sobe. Ušli smo i ona je skinula haljinu. Okrenula se ka meni i rekla šta veliš. Pogledao sam na dole i video njenu sveže obrijanu mačkicu. Legla je i raširila noge. Svukao sam sve sa sebe i navalio. Počeo sam da je ljubim. Prvo u usta, pa po vratu i grudima. Bradavice su joj nabrekle. Lizao sam prvo desnu pa onda levu. Pravio sam pokrete jezikom spuštajući se do pupka. Onda sam se vratio do grudi i tako nekoliko puta.

Lagano sam se primicao ka njenoj mačkici. Zadržao sam sa na klitorisu ližući ga i grickajući. Ubacio sam prvo jedan, A kasnije i drugi prst i pronašao g tačku. Istovremenu stimulaciju klitorisa i g tačke ona obožava. Kao i uvek počinje da se uvija od sreće i zadovoljstva, a onda i da vrišti. To je bio znak da je blizu svršavanja. Izvadio sam prste i stavio ih u njena usta. Lizala je svoje sokove dok je moja muškost nastavila prelaziti po klitorisu. Molila je da joj ga gurnem.

Stavio sam joj kurac i jebao je. Prsti su nastavili da stimulišu klitoris a ona je ubrzo svršila.

Tada sam rešio da je dodatno iznenadim. Ustao sam i otišao da donesem dildo i lubrikant.

Kad sam se vratio rekao sam joj da je zaslužila i masažu. Legla je na stomak i lagano raširila noge. Namazao sam je i mazio od vrata do nožnih prstiju. Ona je uživala. U jednom trenutku sam se počeo igrati oko njene guze. Stavio sam joj jedan prst a ona je malo izdigla guzu. Kružio sam prstom a guza se širila. Izvadio sam prst. Tada sam joj lagano gurnuo dildo i počeo sa stimulaciju. Dildo je ulazio polako, ali sve dublje. Stenjala je pošto joj guza nije često bila jebana.

Kad je stenjanje postalo toliko glasno, izvadio sam dildo, okrenuo je i stavio joj kurac u mačkicu. Ponovo sam je zadovoljavao uz njenu vrisku. Svršili smo zajedno.

Samo je rekla da će mi uveče vratiti milo za drago.

Te večeri sam ušao u kupatilo da se okupam. Pripremio sam kupku i legao u kadu. Inače, kada nam je dovoljno velika za dvoje. Uživao sam kad je moja draga ušla gola i pridružila mi se u kadi. Odmah je počela nogama da se igra sa mojom muškosti. Takav footjob mi nije odavno pružila. U jadnom trenutku sam je privukao i uvalio joj svojih 20cm. Svršio sam brzo.

Kad sam se istuširao izašao sam iz kade. Brisao sam se peškirom kad je i ona došla do mene. Kleknula je i počela da obrađuje moj mlohavi kurac. I takav je stavila u usta i palacala jezikom. Ponovo se ukrutio. Zna ona znanje. Lizala ga je i usisavala. U jednom trenutku mi je stavila prst u guzu. Odmah sam svršio u njena usta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija