Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

vikend u četvero

Ocjena: 4

Za početak nesto o sebi. Crnka sam, iznimno visoka za curu 181, imam duge noge, lijepe grudi, prodoran i dominantan pogled. Znala sam uvijek da sam lijepa, stalno sam obasipana komplimentima, imala sam uvijek udvaraće oko sebe. I znala sam s muškarcima a i s djevojkama i uvjek sam motala oko malog prsta muškarce a i cure. Lomila sam mnoga srca. Iz dobrostojeće sam obitelji međutim ostala sam bez love. I tada sam upoznala Ivana. Ivan je tipični dobrica, skidao mi je zvjezde s neba i imučan je. I zgodan je ali nema alat i nema neko umijeće u krevetu. Tako da sam bila s njime u vezi iz interesa ali vremenom mi se i svidio. Ivan je bio ljubomoran ali nikada mi nije ništa prigovarao. Bilo što da mi reće negativno nebih mu se javljala i tada bi kumio i molio da mu se javim. Znao je da sam šefica i da je po mome ili nikakao.

Moja prijateljica Maja je hodala s Davorom. Davor je bio bas muškarčina. Maja nije mogla izaći na kraj s njime. Za razliku od naše veze tu je on bio gazda. Jednom smo nas četvoro pošli na vikend. Iznajmili smo vilu u zabačenom mjestu. Vila je bila iz snova, bazen, jakuzi, prostrane sobe. Jednu većer smo se opustili uz piće i onako uz priču dogovorili grupni seks. Svi su bili složni jedio se Ivan dvoumio nakon sto sam mu rekla da može poći u sobu ako ne želi. Samoinicijativno sam se digla i pustila glazbu i plesući izvela striptiz. Imala sam iskustva u plesu. Skidala sam sa sebe sve osim crvenih tangi. Zavodljivo sam plesala. Gledala sam ih u oći i jednom po jednom posvetlia vremena takoder i Majicu nisam zaboravila. Zatim sam Ivanu naredila da uzme ulje za masazu i da me masira. Neka krene s leđima a kad je završio krenuo je s nogama. Rekla sam mu da mi mackicu ne smije niti dirnuti. Samo je bezpogovorno slusao naređenja. Dok sam uživala gledala sam Maju i Davora kako se maze i primjetila da Davor ima Kurcinu kakva se neviđa. Gutala sam mu ga očima i on je to primjetio. Samozadovoljno se smjeskao. Naredila sam Ivanu da dok me masira da mora biti gol. Nakon sto se ivan skinuo Davor ga je pogledao i samodopadno se nasmijao. Odmah sam dominantno rekla da se mjenjamo s parovima. Maja je pristala ionako joj je Davor bio ševac a Davor je ozarenog lica rekao da je pomislio na to.

Gurnula sam Ivana Maji i rekla da slučajno ne razočara Majicu. Čeveronoske sam klekla i krenula prema Davoru. Ne nisam ga ni pogledala ni poljubila niti me ista zanimalo osim 24 cm otprilike u njegovim gaćama debeo poput pivske boce. Moje usne su njezno krenule preko njega. Lizala sam mu glavić. Nista me nije zanimalo u tome trenutku poput njegovog kurca. Gutala sam mu ga do grla. Na nacin na koji se grcio i uzdisao mislim da mu Maja nije nikada ovako pusila.

A pušila sam ga pohotno i napaljeno kao da mi je zadnji. Davor je u jednom trenutku rekao vas dvoje imate posla ne gledajte ovamo. Ivadila sam kurac iz usta i rekla neka gledaju, uvjek sam imala tu crtu u sebi da sam uzivala da me gledaju. Zatim sam rekla Davoru da me uzme u dogy. Digao se brzo uzeo tange u strgao ih s mene. Nije se namjestao puno nego me zgrabio za kosu i usao u mene. Tako sam snazno uzdahnula i zastenjala. Pogledala sam Maju koja je stavila usta Ivanov a on joj je svršio usta nakon minute. Potpuno je podbacio moj Ivan a Maja je gledala kako Davor je u potpunosti posvećen meni. Ja sam se grčila uvijala i stenjala kako nikada nisam s Ivanom. Svršavala sam vaginalno a to s Ivanom nisam doživjela. Nisam nikada osjetila tako močan kurac. Nakon još jednog vaginalnog orgazma Davoru je stajao jos čvršće. Rekla sam da sam spremna za guzu ali da molim ili Ivana ili Maju da mi je pripreme.. .. .. .. .. Nastaviti će se ako se sviđa vama
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina