Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vikend u toplicama

Kad sam rekao u društvu da namjeravam otići za vikend u toplice umjesto na more, svi su mi se smijali. Govorili su da u toplice idu samo penzići, te da tam sigurno ne bum našel nekog komada svojih godina. Inače, ja sam imao 36 godina, jednu burnu vezu koja je pukla nakon 5 godina i nekoliko beznačajnih avantura iza sebe.

Radim u jednoj IT tvrtki kao inženjer, solidne plaće, i nisam brinuo za egzinstenciju. Imao sam nekih ponuda za van, ali bez obzira na primamljivu plaću, tamo jednostavno nije bilo života. Ovdje sam imao svoju klapu sa kojom sam se znao vikendima nacvrcati, pa bi početkom tjedna dolazio k sebi. A ove toplice sam izabrao iz čiste zajebancije, pošto je jedna kolegica tvrdila da nikad bolji vikend nije imala nego u toplicama. Da ne priča kakav je fenomenalan seks imala u bazenu, na noćnom kupanju, naravno. Na moj kommentar da se samo zajebava sa mnom je mirno rekla:

- Domagoj.. dok ne probaš, ne znaš..

I tako sam ja odlučio probati, doduše sam, jer je trenutna čisto seksualna veza pukla prije dva dana. Uplatio sam si toplice i rekao sam sebi:

- Ako ništa drugo, bar češ se odmoriti kao čovjek i naspavati.

Ispračen posprdnim dosjetkama svoje ekipe otišao sam u Toplice Sv. Martin na Muri. Nakon dva sata vožnje od Zagreba sam se napokon dovukao do njih. Svidilo mi se ono što sam vidio i jedva sam čekao da se raskomotim i završim u bazenu. Na recepciji sam vidio i neke mogućnosti za wellnes program, a zainteresirala me i masaža. Upitao sam koliko košta, pa su mi rekli cijenu i slobodne termine. Rezervirao sam si jedan za sutra u 11, pa sam otišao u sobu. Otuširao sam se i presvukao u kupaće, pa ogrnut ogrtačem otišao do bazena. Na bazenu je bilo nekoliko ljudi, većinom starijih, koji su ili lagano plivali ili pričali uz rub bazena. Smjestio sam svoj ručnik i ogrtač na jednu od ležaljki i ušao u bazen. Otplivao sam par krugova po bazenu, pa izašao van i odmah sam se osjećao opuštenije. Zavalio sam se na ležaljku i uz lagan žamor na bazenu sam malo i zadrijemao. Trgnuo sam se i pogledao na sat, pa sam shvatio da sam odspavao dobra dva sata. Pogledao sam oko sebe i vidio još samo dva starija para uz udaljeniji rub bazena, pa sam ustao i otišao u sobu. Spremio sam se za večeru i otišao uzevši usput svoj laptop. Nakon večere sam sjeo u salon naručivši si piće, te sam se prihvatio mailova i odgovarao na njih, kad sam spazio jednu malu plavu u svjetloplavoj majici i bijelim hlačama koje su imale logo toplica na sebi. Pričala je sa onom ženom sa recepcije, pa sam primjetio da joj pokazuje u mom smjeru, a ona plava je samo kimnula glavom i krenula prema meni. Stala je uz mene sa širokim osmjehom:

- Vi ste gospodin Domagoj?
- Da.. kako mogu pomoći? -upitao sam usput ju dobro odmjerivši uživajući u onom što sam vidio i ono što sam zamišljao da je ispod odjeće.
- Imate termin za sutra na masaži u 11 sati.. -rekla je zastavši gledajući me onim svojim plavim očima i blago pjegavim licem.
- Da.. -ponovio sam i kimnuo glavom.
- E pa, imamo problem.. -malo je zastala, pa nastavila- Kolegica je zabunom stavila Vas za 11 sati, ali je meni taj termin popunjen, ali ako Vam odgovara imam slobodni termin u 18 sati, tj to je zadnji za sutra, pa sad.. -stala je i gledala me nekakvim molečivim pogledom, a ja sam se samo nasmješio i rekao.
- Kao prvo, zamolio bih te da prijeđemo na TI, a kao drugo nema nikakvih problema, te treće.. -tu sam zastao i uputio joj široki osmjeh, a i ona se osmjehnula- volio bih da popiješ piće sa mnom, ako imaš vremena?

Malo je stajala, kao da je zbunjena i neodlučna isti tren, ali je onda rekla:

- Može, ali se prvo moram presvući, jer ne mogu sa gostima sjediti u hotelskoj uniformi -rekla je uz široki osmjeh, pa dodala- A ja sam Tina.

Otišla je dok sam gledao za njom, pa sam jedva čekao da se vrati natrag. Došla je nakon petanaestak minuta utegnuta u traperice i polo majicu kratkih rukava lila boje, te sam sad potvrdio svoje maštarije o bujnim sisama. Sjela je i naručio sam joj piće, te smo sad razgovarali nevezano o svemu. Saznao sam da ima 28 godina, nije udata, radi već pet godina ovdje, te da je zadovoljna poslom. Ispričao sam joj sve o sebi, pa sam rekao da jedva čekam da me sutra izmasira. Nasmijala se i samo rekla da se ne iznenadim previše kad vidim kakav čvrst stisak ima.

Nakon što je otišla ja sam otišao u sobu, te sam proveo noć sa popriličnom erekcijom, ali ga nisam namjeravao izdrkati i olakšati se. Subotu sam proveo okolo, vozikajući se po Međimurju, nabasavši na nekoliko vinskih podruma, te sam uzeo dosta vina za buduće poklone na rođendanima, a nešto i za osobnu degustaciju. Oko 16 sati sam se vratio u hotel, pa sam se otišao ponovo otuširati, te se spremio za masažu. Čekao sam malo dok nije izašla jedna starija gospođa sa kojom sam se uljudno pozdravio, a onda me Tina pozvala unutra. Rekla mi je da se raskomotim i da legnem na stol potrbuške. Ubrzo je počela sa masažom, te sam se opuštao sve više i više, a mi smo ugodno razgovarali. Koliko mi je bilo ugodno vidjelo se i po mom napetom kurcu koji je napinjao moje uske kupaće gaćice. Mislim, to nije bio neki problem dok sam ležao na trbuhu, ali je postao problem kad mi je rekla da se okrenem na leđa. Nekako sam se brzo prekrio ručnikom preko gaćica, ali ga je Tina odmakla jer joj je smetao. Vidjela je izbočinu na mojim gaćicama, ali nije rekla ništa.

Stala mi je iznad glave i sad mi je masirala prsa kao da se ništa ne dešava, ali se sve više spuštala na mene, pa sam sad osjećao njene sise na svom licu, a to se baš lijepo ocrtavalo na mom kurcu koji je tako narastao da je glavić malo provirio uz gornji rub kupaćih. Malo je zastala i prešla meni na desnu stranu, pa mi izlila malo onog ulja za masažu i počela mi masirati trbuh i svako toliko bi okrznula noktom po glaviću koji je virio, a onda je samo zavukla prste ispod gaćica i primila mi kurac, pa povukla gaćice na niže. Nisam rekao ništa jer sam baš uživao, kao nikad do sada. Njene ruke su bile stvarno jake, a kurac mi je samo klizio kroz njih. Pogledao sam malo naniže da vidim šta radi i vidio sam kako mi je nategla kožicu preko glavića i kako ga trlja sa dlanom po glaviću, dok je druga ruka masirala moja jaja. Ja sam se malo odvažio i pomilovao sam joj stražnjicu u onim bijelim hlačama. Pogledala me i nasmješila se, te mi se više primakla. Sad sam joj imao cijelu guzu u rukama i zdušno sam ju mijesio desnom rukom. Uto se ona nagnula nad moj kurac i počela mi lizati glavić, a ja sam joj ušao rukom između njenih nogu i lagano joj trljao picu preko hlača i gaćica. Zatim se odmakla i otišla do vratiju, pa ih zaključala provjerivši da li ima nekoga vani, a onda se vratila i skinula se potpuno. Vidio sam joj frizuricu od plavih dlačica i lagano obješene sise, malo veće trojke. Popela se na stol za masažu i ubrzo smo bili u pozi 69, pa sam joj sad lagano lizao mirisnu picu, a nos mi je bio u visini njenog šupčića. Povukao sam prstima po svojim prsima i nauljio ih, pa joj malo pomazio guzu i gurnuo prst u šupčić dok sam joj cuclao klit. Samo je zsatenjala sa mojim kurcem u ustima, a onda se odmakla sa mene, pa se okrenula licem prema meni i namjestila moj kurac na ulaz u svoju picu i polako se spustila niz njega. Ulazio joj je polako i sa malom zadrškom, jer je bila jako uska. Nakon što se nekoliko puta odizala konačno se nabila do kraja na moj kurac, a onda se počela vrtiti na njemu, tj vrtila je bokovima, da bi se nakon par minuta počela nabijati na mene. Disala je duboko i ubrzano, a povremeno bi joj se oteo jecaj ili uzdah, da bi se onda ugrizla za donju usnicu i nastavila se nabijati. Ja sam joj mijesio i milovao sise koje su bile tople i mekane, te podatne na dodir. Uskoro je ubrzala ritam nabijanja da bi se čulo samo:

- Mmmmmmmmaaaaaaaaahhhhhhhh.. . -čuo se prigušeni vrisak i Tina je počela svršavati stisnuvši mi kurac svojom picom.

Ostala je u jednoj poziciji i mirovala, a onda se polako pokrenula i malo se micala naprijed nazad, pa sam joj dao znak da ustane. Promjenili smo poziciju, pa je sad ona ležala na leđima na stolu, a ja sam se smjestio između njenih nogu i namjestio kurac ponovo u njenu picu i samo ga polako ugurao unutra. Zagrlila me dok sam joj ga ja počeo zabijati svom snagom. Ona je raširila noge koliko je mogla i sad su se klatile u skladu sa mojim zabijanjem u nju. Ja sam ubrzavao zabijanje kako mi se približavao vrhunac i prije nego sam počeo špricati izvukao sam kurac iz njene pice, te joj ga ispraznio po trbuhu i sisama, a ona je samo razmazivala sve po njima. Nakon toga sam joj raširio noge i nastavio joj lizati picu privukavši ju do ruba stola, a onda sam malo lizao i šupčić. Samo je prigušeno zstenjala kad joj je jezik ušao u njega, pa sam zaključio da ga voli u njemu. Stao sam joj uz glavu i dao kurac da ga malo puši. Oblizala ga je od ostataka sperme, a onda ga rkala i pušila istovremeno, pa je ubrzo stajao uspravno kao da se nije maloprije ispraznio.

Ja sam se ponovo vratio između njenih nogu, pa sam uzeo malo onog ulja za masažu, te sam ga izlio malo na njenu guzu i počeo ga utrljavati u njen šupčić. Ubrzo su dva prsta bila u njemu dok je ona držala širom raširene noge i mijesila si sise zatvorenih očiju. Zatim sam tim prstima nauljio svoj kurac i polako ga počeo uguravati u njenu guzu. Išlo je kao i u njenu picu, polako i uz mali otpor, ali samo je dahtala i povremeno zastenjala. Ubrzo sam joj ušao u guzu i sad sam joj primio obje noge, te ih podigao u zrak i počeo se zabijati u njenu guzu. Ona se sa obje ruke primila za guzu i sad ju je širila da joj lakše uđe kurac unutra. Ja sam uhvatio tempo i sad sam ga zabijao skoro do kraja. Tina je kolutala očima, a ja sam ju jebao dobrih desetak minuta prije nego sam ponovo počeo svršavati i sad sam joj sa guštom napunio guzu svojom spermom. Nakon toga sam se odmaknuo od nje i naslonio na stol uz nju, a ona se polako ustala i pozvala me za njom. Ubrzo smo bili pod tušem, te smo se oprali od onog ulja i znoja, te se donekle uredili.

Nakon toga je rekla da mora doma, ali da ćemo ostati u kontaktu. Upitavši ju za sutra, samo je rekla da sutra ne radi, ali mi je dala svoj broj mobitela i da joj se javim.

Naravno da sam joj se javio, a sad čekamo njen godišnji i idemo na more, pa da probamo i seks u moru, a rekla mi je i da mogu svršavati u nju iako nema ništa protiv da joj svršim i po sisama. Pa sad samo čekam.. A šta je bilo na moru, ispričati ću vam drugi put.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija