Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vikend za pamćenje

Moj prijatelj kojemu sam vjenčani kum, nagovarao me već dva tjedna da idem sa njima i njihovim klincima na produženi vikend u Slavoniju, na jedno seosko gospodarstvo. Bilo mi je glupo biti sa njima za taj vikend, jer sam smatrao da bi im samo smetao.
Ali kad me je i Barbara, njegova žena, počela nagovarati, a još kad je rekla da 'ne' kod nje ne prolazi kao odgovor morao sam pristati.

Došao je i taj produženi vikend, pa sam već rano ujutro bio kad njih, jer je Ivan vozio, a ja sam se lijepo uklopio u njihovu hrpu prtljage, jer su klinci ponijeli, valjda, cijelu svoju sobu. Inače, vragolani od 3 i 4 godine, puni energije i divio sam se Barbari koliko ima živaca sa njima.

Bilo je prošlo podne kad smo stigli u malo selo blizu Đakova. Smjestili smo se u sobe, a domaćini su nam pripremili ručak. Vidio sam da je stol pripremljen, te da je još jedan tanjur postavljen meni s lijeva. Bilo mi je malo čudno, ali nisam ništa pitao. Barbara je sa nekim pričala na mobitel, a čuo sam samo da nekog požuruje. Uskoro su se vrata otvorila i ušla je jedna predivna dama. Činila mi se poznatom, ali nisam znao odakle. Ona i Barbara su se izgrlile i poljubile, a i sa Ivanom se srdačno pozdravila. Tad se Barbara okrenula prema meni i rekla:

- Gordan ovo je Kristina, mislim da si ju upoznao na našoj svadbi.

Sad mi je sinulo od kuda ju znam, ali tada je bila našminkana i sa drukčijom bojom kose i frizurom, a i u haljini, a ovako u kratkoj suknji i majici je bila druga osoba. Ustao sam i rukovao se sa njom, te smo svi sjeli za stol i primili se ručka i razgovora. Razne teme su bile na repertoaru, od gospodarske i političke situacije, do onih benignih, a kad su krenule Barbi i Kristina pričati o događajima sa svadbe i komičnim situacijama uhvatio sam sebe kako pozorno slušam Kristinu šta govori i kako govori. Promatrao sam joj profil, lijepe pune usne, dugu smeđu kosu, lijepe noge, bila je vitka i visoka za Slavonku, a uporno sam se pokušavao sjetiti da li smo plesali na svadbi, ali bez uspjeha. Odjednom sam osjetio njen pogled na sebi, te sam se zbunjeno nasmiješio i zacrvenio. Ona se je isto nasmješila i nagnula prema meni, te mi tiho rekla:

- Samo ti uživaj u pogledu -a onda dodala još tiše dodala- ja ionako uživam u svom.

Zbunjeno sam ju pogledao, a kad sam vidio kako je spustila pogled naniže i ja sam spustio pogled, te na svoje iznenađenje primjetio da mi se je kurac digao, ne previše, ali dovoljno da se nasluti veličina. Odjednom je ona ustala i rekla da se odmah vrača, te se uputila prema toaletu. Uto su se klinci malo previše zaigrali pa su Ivan i Barbi morali reagirati i brzo smiriti situaciju. Nisam ni primjetio da se Kristina vratila, ali me je trgnula njena ruka u mom džepu od hlača. Pogledala me i namignula, a ja sam zavukao ruku u džep i na svoje iznenađenje izvukao njene gaćice, a još je veće iznenađenje bilo što su bile mokre. Vratio sam ih brzo u džep i samo se nasmješio.

Ubrzo smo bili gotovi sa ručkom, te su Ivan i Barbara odlučili malo prileći sa klincima, jer su postali preživahni, pa su se nadali da će ih tako primiriti. Ja i Kristina smo popili piće na terasi, pa je Kristina predložila da idemo malo prošetati po imanju. Dok smo šetali i razgovarali Kristina me je primila ispod ruke, te smo tako šećući došli do jednog potoka i sjeli na rub ispod jedne vrbe kojih je bilo po cijelom imanju. Kad smo sjeli odlučio sam krenuti u akciju, te sam ju zagrlio i poljubio, a ona mi je uzvratila. Ljubili smo se dugo, a odjednom se njena ruka našla između mojih nogu i počela mi je trljati i pritiskati kurac i jaja preko hlača, te sam se pitao koliko dugo se nije poseksala.

Ja joj nisam htio ostati dužan, pa sam i ja njoj zavukao ruku između nogu, a kako je već skinula gaćice, gurnuo sam prst u njenu vruču macu koja je bila dobrano mokra i iz nje je curilo. Počeo sam ju jebati prstom i ubrzo sam stavio još jedan, a palcem sam trljao klit. Uskoro je ciknula i počela se tresti, te sam znao da je svršila. Ostavio sam ju da sjedi, ustao, pogledao po okolini i kad sam vidio da nema nikoga u blizini, otkopčao sam i skinuo hlače i gaće istovremeno, a moj napeti i debeli kurac se ostao njihati uspravljen. Ona je odmah pružila ruke da ga primi, a zatim ga pohotno strpala usta i počela ga usisavati skroz do grla. Par puta se zagrcnula, ali nije odustajala. Uskoro ja nisam mogao više odgađati svršavanje i počeo sam špricati vrelu spermu u njena usta i grlo. Malo se je zagrcnula, ali je sve gutala bez pogovora. Kad sam se ispraznio ona je nastavila lizati moj kurac, a i jaja, te je uskoro bio ponovo spreman.

Pokazala mi je da se smjestim kraj nje, a kad sam sjeo opkoračila me je i sjela na moj kurac. Spustila se odmah do jaja i duboko i glasno uzdahnula, ali uz smješak olakšanja, te samo rekla:

- Sad ćeš vidjeti kako se Slavonka jebe!!

Počela se nabijati na moj kurac kao da se odbija od gume, a moj kurac je samo nestajao u njenoj vručoj pički. Da ne govorim kako su mi jaja totalno bila mokra od njenih sokova. Bila mi je prva koja je toliko bila vlažna. Moj kurac se trljao o stijenke njene pičke, jer je bila jako uska. To je djelovalo i na nju, jerje ubrzo ponovo svršila, ali nije stala. Samo je malo zastenjala, jači mlaz po mojim jajima i nastavi dalje sa nabijanjem na moj kurac.
Znao sam da ja neću moći dugo izdržati, jer su mi jaja još bila puna, pošto već 5 mjeseci nisam ništa pojebao. Rekao sam joj da ću uskoro svršiti, a ona je samo rekla:

- Samo ti daj...ne brini...

I nastavila je svoj rodeo. Uskoro se više nisam mogao suzdržavat i eksplodirao sam u njenu pičku i počeo ju puniti svojom spermom. To kao da je i njoj bio signal, jer se i ona počela tresti i svršavati. Kad se smirila, ostala je sjediti još malo na meni dok moj kurac nije iskliznuo iz njene pičke. Zatim je ustala, pomogla meni da ustanem, a kad sam se uspravio ona je klekla i počela mi lizati kurac i jaja. To je tako stručno radila da mi se je ponovo digao. Pogledala me je i samo se šeretski nasmijala i upitala:

- Možeš ti još, ha?
- Izgleda da mogu -promrmljao sam, a onda ju podigao i naslonio na stablo, te joj protrljao pičku i ugurao joj kurac straga u nju.

Počeo sam se nabijati u nju i tiho joj prošaptao:

- Sad ćeš vidjeti da ni Purger nije za baciti...

Ona je samo stenjala dok sam se ja zabijao do jaja u njenu pičku, a onda sam joj prstima dohvatio klitoris i počeo ga trljati, a ona je počela tiho cviliti, da bi uskoro svršila. S obzirom da joj je guza bila jako zamamna i okrugla, došao sam na ideju da joj ga stavim u guzu. Izvadio sam kurac iz pičke i rekao joj da klekne i naguzi se. Poslušala me, a ja sam kleknuo iza nje i ugurao dva prsta u picu i malo ih uguravao nutra van, a onda ih izvadio i počeo joj bušiti šupak, dok sam kurac vratio u pičku.

Počela je stenjati i nešto nerazgovjetno mrmljati, a ja sam shvatio da ga još nikad nije dobila u šupak, ali sam filozofski zaključio da za sve postoji prvi put. Uskoro su oba prsta bila u šupku, a ja sam još malo ugurao kurac u pičku, te ga izvadio i stavio na ulaz u šupak. Glavić je ušao odmah, ali je ona počela cviliti i odmicati se, pa sam ju primio oko bokova i počeo ga uguravati žešće. Uskoro sam ušao do pola i ona je sad već stenjala i dahtala, a iz pičke je curilo, te su mi jaja samo šljapkala udarajući o njenu pičku. Kad sam ga napokon gurnuo do kraja nisam mogao još dugo i istresao sam preostale ostatke sperme u dubinu njene guze i izvadio ga van. Spustio sam se do potoka i isprao kurac i jaja prohladnom vodom što me je osvježilo. I ona se je ustala, te se spustila do potoka kako bi isprala pičku i guzu. Onda smo se obukli i prošetali natrag do imanja kao da ništa nije bilo. Uz put mi je rekla da ju guza malo boli, ali da nije strašno, te da to moramo ponoviti, te me pozvala kod sebe u Đakovo, a ja sam pristao, te je istu večer došla po mene i cijelu noć smo se jebali kao zečevi.
Ja sam nju naučio neke stvari i pojebao ju još četiri puta u guzu, a ona ga je meni pušila fenomenalno, a i shvatio sam da dok mi siše kurac, i prst u mom šupku može biti stimulativan.

Bio je to vikend za pamćenje, jedino mi je bilo žao Barbi i Ivana, ali su rekli da nema problema, pa sam zaključio da je ovo bila njihova ideja, a što su oni kategorijski odbijali protvrditi. Nema veze, bilo mi je divno...
A ja i Kristina...e pa to je za drugu priču...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija