Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vikendica

Nataša.. . Neznam kako bi vam ju opisao tocno ali pokusat cu. Natasa ima oko 30 godina, crvenokosa sa smedjim ocima i tijelom bozice, ako i nije bilo 90/60/90 vraski je blizu toga. A ja? Pa ja sam samo obican sa ne puno duzim alatom i tijelom o kojem nitko nerazmislja ali ni nije nikome ogavno. Natasu znam jos davnih dana kada smo sa drustvom bili vani ali nikada nismo zavrsili skupa do nedavno kada sam joj se javio iznenada i rekao joj da mi se uvijek svidjala. Naravno iza toga samo se nasli na kavi (citaj piva) te smo se raspricali o proslosti i o tome kako sam ja njoj uvijek bio smjesan i da sam ju ikada pitao zabrijali bi skupa. I ja njoj iz šale kao pa jos uvijek stignemo i tu je bila malo neugodna tisina i pomislio sam da je to zadnji put kako cemo se vidjeti.

Ali nazvala me par dana iza toga: "Hej, nisam uopce ocekivao poslije one neugodne tišine od zadnji put" rekao sam i neugodno se nasmjesio.
"Pa niasm bila sigurna sta mislim o tome svemu, ali sam malo razmisljala i skuzila sam da te od tada nemogu izbaciti iz glave i mislim da bi se trebali opet naci. Sta radis ovaj vikend? pitala me ozbiljno.
"Nemam nista u planu. Zelis da izadjemo van negdje kao u stare dane? "
"Da, ali ne kao u stare dane, vec nove pocetke. Imam vikendicu pa sam mislila da odemo tamo"
"Super. Da ponesem nešto? "
"Samo svoj kurac. Zelim ga isprobati"
Osjetio sam smjesak iza te recenice i ostao sam iznenađen na ozbiljnost i iskrenost, te sam samo uspio reci "aaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm pa bez njega ionako ne idem nigdje" i neugodno sam se nasmijao
"Uvijek si imao cudan smisao za humor" rekla je kroz smijeh "Samo dođi i opusti se" Rekla je i poklopila slusalicu

Ostao sam u šoku, ugodnom, ali opet je bio šok. Nije mi izlazila iz glave, razmisljao sam o njoj, njenim sisama, usnama, guzici i cijelom tijelu da sam se odmah morao izdrkati.
Petak je došao, i negdje oko 3 sata popodne sam vidio da mi je poslala adresu vikendice i svoju sliku u dekolteu kako mi šalje pusu sa porukom "Cekam te tamo i pripremam iznenađenje". Naravno da sam se što prije istuširao, ponesao robu i otišao. DO nje sam došao za 2 sata, jer sam se bio malo izgubio putem, ali kada sam došao i pokucao, otvorila mi je vrata, a ona je bila u joga hlacama sa sportskim grudnjakom te je bila malo znojna kao da je vježbala.
"Vec sam mislila da neceš doći, da si se prepao" rekla je dok je otvarala vrata i rukom mi pokazala da udjem
"Pa malo sam se izgubio da budem iskren" rekao sam dok sam ulazio i buljio u nju
"Pokazat cu ti tvoju sobu. Prati me"- rekla je dok je isla ispred mene i mogao bi se zaklet da je namjerno mrdala guzicom dok sam ju pratio "Wow lijepo dup.. Ovaj.. Vikendicu imaš" rekao sam i osjecao sam se malo posramljenim.
Okrenula se prema meni "Hvala, znam" nastavila je hodati "I za vikendicu sam isto znala".
Nasmjesio sam se i išao sam dalje za njom
"Ovo je tvoja soba" rekla je "Ostavi stvari i trebat cu tvoju pomoć oko nečega"
Ostavio sam stvari i išao za njom do kupaonice "Trebam te da mi dohvatiš ručnik, ja nemogu do gore" rekla je i pokazala prstom gdje je.
"Ma zato sam ja tu" rekao sam dok sam joj dohvatio rucnik i tada sam osjetio njenu ruku na svojoj guzici, poskočio sam od iznenađenja te vidio pohotnost u njenim ocima "Nisam trebala ručnik, vec nesto drugo" rekla je dok mi se približavala i poljubila me. Bio sam iznenađen ali sam se prepustio njenim usnama te sam ju dirao po leđima i lagano klizio prema dupetu koje sam stiskao "Ni neznas koliko dugo zelim stisnuti tvoje dupe" rekao sam dok sam ga jos jace stiskao.
"Mislim da neće stajati samo na diranju" rekla je i počela ga rukom dirati preko hlaća. Skinuo sam joj sportski grudnjaki napokon vidio te sise i malo stao od iznenađenja "Vidim da si hipnotiziran njima" rekla je i rukama mi glavu zabila među njih. Morao sam se malo odgurnuti da dođem do zraka te sam ih stisnuo rukama i poceo jezikom lizati bradavice. Odgurnula me i rekla "Skini se" dok je ona istovremeno skidala hlace i ulazila u tuš.
"Hajde, ulazite obojca" rekla je dok mi je lagano stisnula kurac i vukla ga prema sebi u tuđ kabinu.
Malo smo se ljubili dok je voda pljuštila po nama, ona se okrenula stisnula svoju guzu na moj kurac, ali nije ga stavila unutra. Gledao sam to dupe dok nisam cuo nju kako mi govori "Operi mi leđa sada". Bio sam malo zbunjen "Oooookkk"- je jedino sto je izaslo iz mojih usta te sam uzeo gel i oprao joj leđa. Prao sam joj ramena, leđa i krenuo sam rukama do sisa.
"Drzi se zadnje strane" rekla je te sam ju poslušao.
Nakon par minuta se okrenula, uzela je gel iz moje ruke i stavila sebi u dlan i primila me za kurac i pocela ga je prati, to jest više drkati sa gelom. "Mislim da sada tebi treba pranje sa prednje strane". Kako nisam to očekivao užitak je bio jos jaći. Primio sam ju za glavu i rekao: "Mislim da bi bilo bolje da mi ga sada popušiš"
Isprala ga je, ustala se, primila me za kurac i vukla do moje sobe. Sjela je na krevet i dovukla si ga je u svoja usta te ga počela pušiti do grla. Skoro sam bio svrsio nakon kratkog vremena sto joj je bio u ustima. Odgurnuo sam ju, klekuo i počeo lizati slasnu pičkicu. Osjetio sam njene sokove u ustima i njene ruke na svojoj glavi kako me stišću da ju jaće ližem. Stavila je noge na moja ramena i jos jace me stiskala. Poceo sam joj dirati bedra kada sam ju čuo: "Jebi me sada odmah! "
Ustao sa se sa njenim nogama na ramenima, približio ju k sebi i stavio sam ga unutra. Isprva sam išao lagano, a onda sve jače. Jebao sam ju, dirao za sise i sve se jace nabijao u nju. Odmaknula se odjednom, povukla me u krevet da sam legao na leđa, malo mi ga je pušila, a onda me zajahala i skakala po njemu dok je ona vrištala od užitka. Ja nisam mogao jos dugo tako izdržati: "Ja cu ti brzo svršiti ako tako nastaviš"
Nasmješila se te se još jaće počela nabijati na njega "Svrši onda" rekla je kroz užitak. Stisnuo sam ju za bokove te gurnuo duboko u nju i svršio u njoj. onda se odmaknula dok je još sperma izlazila i stavila ga u usta "Obije smo gladne" rekla je kroz smijeh "Ali jedva čekam da vidiš iznenađenje sutra". Iscijedila mi ga je do kraja dok je to rekla. Bacila je ručnik na mene "Ovo je jedina roba koju ćeš imati ovaj vikend" nasmijesila se i namignula mi je.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija