Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vikendica i starija dama

Došlo je ljeto, trebao mi je odmor. Odlučio sam otići na svoju vikendicu na par dana. Nalazi se blizu jednog jezera u Bosni. Sve sam isplanirao, ali nisam htio ići sam. Trebala mi je neka djevojka. Ubrzo sam upoznao preko neta jednu stariju damu. Pričali smo par dana, pozvao sam je da ide sa mnom, što je i prihvatila. Imala je 39 godina, onako zgodna i veoma seksi žena. Prije toga izašli smo par puta na kafu i fino se upoznali. Svidjeli smo se jedno drugom i jedva smo čekali da budemo sami.

Dogovorili smo se da idemo u nedelju. Pokupio sam je kod nje kući i otišli smo. Stigli smo predvečer, raspremili smo se, večerali i popili koje piće. Otišli smo u sobicu i tad je sve počelo. Počeli smo se ljubiti i skidat. Govorila mi je kako želi da je što prije jebem jer joj to treba. Legao sam a ona mi je počela pušiti. Odlično je pušila stenjajući. Jednom je rukom mazila i gurala prste u pičku. Rekla mi da odavno nije pušila bolji kurac i da jedva čeka da počnem da je jebem. Ubrzo je sjela na kurac i počela se nabijat. Isprva, teško je ulazio jer je bila veoma uska, ali ubrzo počeo je divlji seks. Nabijala se i vrištala, govoreći: "uh kako je dobro". Bila je prava jebačica, a ja sretnik jer sam je našao. Nedugo zatim promijenili smo pozu. Legla je na leđa i raširila noge. Rekla mi je: "slatkišu jebi me što jače". Stavio sam ga i počeo da je jebem jako i brzo. Stenjala je ko luda. Jebao sam najbolje što sam mogao. Okrenula se u doggy pozu, rekavši da je jebem dok joj guram prste u guzu. Nastavio sam je jebati, dok sam joj gurao dva prsta u guzu. Stalno je ponavljala: "joj kako je dobro, nastavi i nemoj da staješ". Želio sam da je jebem u guzu, što sam i uradio. Legla je na bok, raširila rukama guzu a ja sam ga ubacio. Odmah sam krenuo žestoko. Osjetio sam ubrzo da ću svršiti i pitao sam je gdje želi. Rekla je: "samo nastavi da jebeš, napuni mi guzu do kraja". Nastavio sam i svršio u nju, i bukvalno napunio sam je do kraja. Izvadio sam ga a ona je uzela da ga puši. Rekla je kako joj nije dosta i želi još da se igra. Okupali smo se i legli da odmorimo.

Poslije 3-4 sata, dok smo ležali onako zagrljeni opet smo se napalili. Počeli smo se maziti i ljubiti. Zavukao sam joj ruku dole i počeo je trljati. Uživala je. Poslije par minuta trljanja, okrenuo sam je na bok, podigao jednu nogu i počeo je guziti. Odmah je počela stenjati. Toliko me je palila, ne mogu to opisati. Dok sam je jebao mazio sam je po velikim sisama i bradavicama, ljubeći je po vratu i leđima. Željela je opet analno pa sam joj to i omogućio. Sjela je na moj kurac i počela se nabijat u guzu. Bila je toliko razvaljena da je moglo ući još par kuraca u nju. Dok se nabijala drugom rukom je mazila pičku, što je dovelo do, naravno, glasnog stenjanja. Ustala je i opet uzela da ga puši. Gurala ga je do kraja, uzivajući u tome. Rekla mi je da se odavno nije bolje provela, pritom ležeći na leđa i rekavši: "ajde za kraj, razvali me".

Ponovo sam naravno stavio kurac, i nastavio da je jebem žestoko. Bili smo poprilično umorni i oznojeni pa smo željeli što prije završiti. Ubrzo sam osjetio da ću svršiti, pa sam ga izvadio i stavio ga pred njenu facu. Pušila mi je i drkala, dok konačno nije izletio veliki mlaz i prekrio njenu facu. Izgledala je previše seksi sa spremom na licu. Sve je polizala i otišli smo se okupati. Poslije smo zaspali jedno pored drugog a ujutro smo trebali ići. Ustali smo, spremili se, i naravno jos jednom za kraj sam je izjebao. Prislonio sam je uz zid, pogidao suknjicu i stavio ga u guzu. Par minuta sam je tako jebao i svršio joj u usta. Progutala je sve, a onda smo konačno krenuli kući. Odvezao sam je kući i to je posljednji put da sam je vidio.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija