Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Višestruko zadovoljstvo na poslovnom putu...

Dakle, zbog svog posla sam vrlo često na putu po raznim djelovima svijeta. Tako sam i ovaj put morao ići na seminar u Singapur na 8 dana. Kao i uvjek pun mi je k.. . više putovanja, aviona i uskih sjedala al sve je to prošlo i sletih ja na odredište.

Na aerodromu me je čekao agent koji me je odveo u moj hotel gdje ću boravit sve dane. Kad sam stigao u hotel već je tamo bilo nekoliko kolega koji su već bili pripiti jer su sletjeli nekoliko sati prije mene, pa im se i ja odlučim pridružit za barom. Bilo je nekih 7 sati navečer pa je i u restoranu počimala živa muzika koju je izvodio bend koji se sastojao od dvije mlade filipinke od kojih je jedna bila strašno zgodna i jednog muškarca srednjih godina. Kako je večer prolazila mi smo bili sve veseliji i tako tokom jedne njihove pauze ja pozovem te dvije mlade dame da ih počastim pićem za šankom na što one vrlo rado pristanu. Tako se mi upoznamo, one mi ispričaju sve o sebi, koliko rade itd. Ja sam se dosta zbližio sa tom vrlo zgodnom curom pa smo si u šali govorili da ćemo se naći nakon njene svirke koja je uglavnom završavala malo iza ponoći, i prva dva dana je to i ostalo samo na šali.

Treći dan mog boravka u tom hotelu je dan kojeg nikada neću zaboravit. Dakle došli smo sa seminara u hotel oko četiri sata popodne i kao i predhodna dva dana kupili svako par piva i otišli na hotelski bazen gdje bi se opuštali i zajebavali. Predhodna dva dana na bazenu nije bilo skoro nikog osim možda neki stariji par, no tog dana ja sam skočio prvo do sobe da stavim kupaće gaće pa sam na bazen došao malo kasnije, a kad tamo vidim tri vrhunska komada na ležaljkama, nešto pričaju i taman oblače majice na sebe tako da ima nisam stigao odmah vidjet sise. Ja se uputim prema svojoj škvadri kojima su vilice popadale na pod a oči skoro ispale iz glave od silnog buljenja. Ja skinem majicu i odem pod tuš pa skočim u bazen da malo zaplivam.

Kako su njihove ležaljke bile na drugom kraju bazena ja odplivam do tamo, izronim da se okrenem i primjetim da i one sve tri dosta očito bulje u mene, pa samo prozborim -hello- na što mi one sve tri istovremeno odgovarju -ciao- gdje sam već mogao po njihovom naglasku skužiti da su nekakve španjolke. Ja se vratim nazad izađem iz bazena, otvorim pivo i sjednem i naravno počnem komentirat dotične supermodele sa svojom ekipom. Nakon nekoliko minuta vidim da one skidaju svoje majice i upućuju se u bazen i sve se nekako hihoću. Malo nakon toga jedan od mojih kolega ode u bazen pa počne i razgovarati sa njih tri stonje njima veoma prijalo pa smo im se pridružili i mi ostali. Kada sam i ja došao do njih jedna od cura priđe meni pa sa malo nespretnim engleskim i jakim latino naglaskom pita a odakle si ti i kako se zoveš pa ja počnem sa njom pričati. Naime one su bile dvije iz Španjolske i cura s kojom sam ja pričao iz Kolumbije. Jedna španjolkica je bila cura od svojih 22-23 godine, lijepog lica, velikih prirodnih sisa i vrlo velike guzice, koja je bila minimalno prekrivena sa nekakvim zlatnim tangicama, druga Španjolka je bila njezina teta koja je bila u srednjim četrdesetim godinama, vrlo vitkog tijela i velikh umjetnih sisa i sva je prštala od iskustva i seksipila, a treća, kolumbijka, je bila posebna. Imala je 24god. , bila je malo niža, superutegnuta, umjetnih ali sasvim proporcionalnih cica, predivnog lica na kojem su se posebno isticale velike zelene oči i biserno bijeli zubi svaki put kada bi se nasmješila.

Nakon nekog vremena i par piva ostanemo samo ja i dvoje kolega sa njih tri pa ja predložim da se preselimo u jacuzzi koji je bio tik uz bazen jer je voda toplija. Tamo smo već svi bili stisnutiji a one nas upitaju ako bi ih mogli malo izmasirati. Nas dvoje smo pristali a treći malo nespretno nešto promrmlja, izađe iz bazena i ostavi ovu malo jaču španjolkicu samu sa nama. Ona je ostala malo začuđena al se ja odmah ponudim da ja mogu istodobno dvije masirat na što je ona vrlo rado pristala a ni njena prijateljica nije imala ništa protiv. Tako su one leđima okrenute, sjele meni savaka na jednu nogu i ja sam ih počeo sporo i lagano maziti po cijelim leđima i svako toliko bi mi ruka pobjegla na njihove cice na što se one uopće nisu obazirale. Počeo sam im sve više mjesiti cice, zavukao ruku svakoj pod svoj grudnjak pa lagano vrtio i mazio bradavica na što mi se kolumbijka odmah okrenula i počela me nježno ljubiti u usta. Kako se okrenula svojom butinom mi je dotaknula kurac koji je bio tada već tvrd ko kamen i htio je probit one kupaće šta sam imao na sebi, ona me je ona pogledala i lagano se nasmijala i počela na španjolskom nešto govorit prijateljici na sto se ova počela smijat i kao da ju je pitala smije li pa je sjela sa svojom velikom oblom guzicom direktno na mene i moju nabreklu karu, pa me pogleda i svi troje se počnemo smijati shativši da je tema šaputanja bila moj nabrekli kurac. Kolumbijka je nakon toga naglas rekla, ja mislim da je vrijeme da zajedno odemo u sobu, pa to i napravimo. Na putu do sobe u liftu, obadvije su se izmjenjivale i kroz gaće mi gladile i drkale kurac dok sam ja sa rukama već gladio obe navlažene pičke.
Ušli smo u sobu i skinuli sve sa sebe, kolumbijka je legla na krevet i zavriskala -Jebi me! na što sam joj ja odgovorio -neću! , prvo ću te dobro polizati. Bez pogovora se okrenula na leđa i raširila noge pa vidih tu predivnu pičku kako joj sokovi lagano izlaze iz nje i počnem je lizat po klitorisu toliko lagano da ga jedva diram, pa sve jače, sočnije na što se ona počne trest od užitka svršavanja. Španjolka se uvukla ispod mene pa mi ga je počela pušit i rukom sebi drkat pičku. Gutala mi je cijeli kurac svaki put kada bi ga gurnula u usta. Kolumbijka kada je došla sebi od svršavanja kaže ovoj -moraš ovo probati! , na šta se ova odmah digne i legne u istu pozu kao i predhodna spremna daj joj izližem tu mesnatu pičku.

Na isti način priđem i njoj pa joj laganim kružnim pokretima jezika pružim orgazam u doslovce nekoliko sekundi, pa me izbezumljena u nevjerici pogleda i kaže -Fantastično! Kolumbijka se na to nasmije svjesna užitka kojeg je doživjela i kaže meni - a sad si ti na redu! . Ok! - Odgovorio sam. Legao sam na leđa a ona je sjela na mene i svojom sitnom rukicom nacilja moju podivljalu kurčinu i zabije si ga u pičkicu i počne se nabijat na njega pri čemu su joj se svakim pokretom gore, dole iscrtavali mišići na njenim istreniranim i uglađenim nogama. Španjolka nam je došla odiza i počela mi ruka milovati jaja, svako toliko bi ga izvadila da ga malo popuši pa bi ga spretno zabila natrag u pičku svoje jebozovne prijateljice. Onda su se počele izmjenivati na meni, pa bi jednu jebao, drugoj bi zabijao prste u pičku a na kraju se španjolkica naguzi i kaže -želim u guzu! Ona njena velika naprčena guzica me izluđivala i krenem joj ulaziti u njen uski čmar koji se opirao mom prodoru ali ja nisam odustajao, pa kada se napokon predao uđem cijelom dužinom svog kurca u nju i jaja mi lupnu po njenoj pički na što ona zavrišti iz petnih žila a ja nastavim jebat u dupe. Prijatelica ju uhvati za glavu i priljubi joj svoju pičku na lice kao robinji da ju počne lizat. Ja ju jebem sve jače i jače i gledam kako joj prijateljica sve grublje nabija svoju pičku na usta i moli ju da je liže na na šta ja počinjem svršavat u guzicu rasne španjolke a kolumbijka joj počne sqirtat po licu.

Kada smo završili svi troje smo legli jedno do drugog i buljli u strop kao da smo nadrogirani. Nakon nekih pola sata kada smo došli k sebi one se dignu i kažu -e ovo je bila uspješna večer, hvala ti! ! Ja se pristojno zahvalim njima i svi se skupa još poljubimo, one se obuču i odu.
Kako je bilo već skoro pola noći, ja se spremim i odem na spavanje još pod jakim dojmom i mišlju kako se to događa jednom, počnem tonuti u san kad odjednom čujem kucanje na vratima svoje sobe. Pomislim da su cure sigurno nešto zaboravile, otvorim vrata a kada tamo ona zgodna filipinka sa početka priče, stoji u bade mantilu i kaže - pošto tebe danas nije bilo u baru ja sam odlučila doći k tebi! Skine sa sebe ogrtač, pokaže mi svoje tamno prelijepo golo tijelo, zatvori vrata i prisili me na još jedan seks na kojem sam joj i dan danas zahvalan.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija