Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vjenčana kuma

Ja i moja buduća supruga smo skupa već tri godine i nappkon smo odlučili da se vjenčamo. Ispočetka nismo htjeli veliko vjenčanje, ali su Brankini starci inzistirali na tome. Mojima je bilo svejedno, jer su ionako bili dobro potkoženi, pošto je stara bila iz ugledne zagrebačke familije koja je imala nekakvu plemićku titulu, a valjda još od sedamnaestog stoljeća. Iskreno, nikad nisam pridavao tome neku posebnu važnost, ali smo na račun toga dobro živjeli.

Stara se nekako držala toga, mada je njen stari, a moj deda bježao od titule kao vrag od tamjana, a pošto je bio buntovan iz inata cijeloj obitelji otišao je u partizane, pa su ga 'kao razbaštinili', a on je sve to onom poznatom nacionalizacijom vratio natrag. Uglavnom, ja nisam držo do toga kao i on. Ja sam volio Branku i ona mene, a to nam je bilo dovoljno. Ja sam za kuma izabrao frenda od djetinjstva, Borisa koji je već bio u braku i imao troje djece. A Branka je izabrala svoju frendicu iz srednje i sa faksa, Valentinu.

Inače, Valentina je bila solo, a kad smo radili plan za vjenčanje rekla je da neće imati nikakvu pratnju, pa je Branka samo slegnula ramenima i duboko uzdahnula u stilu 'pa eto, pokušala sam.. '. Šta se tiće Valentine, mnogi bi rekli da im nije jasno kako takav komad nema frajera, ali bez obzira na to što se znala srediti za posebne prilike, svakodnevnu Valentinu ne bi ni pogledali. Stalno neka prvelika garderoba na njoj, te široke majice, hlače ili neke demode suknje, ali kad sam ju jednom vidio na plaži sa nama.. malo je falilo da ju ne povalim na licu mjesta.

Valentina je imala sisu peticu, dugu kovrčavu crvenkastu kosu, zelene oči i guzu za zaroniti u nju. Ravan trbuščić sa pupkom u kojem je imala piercing, a slučajno sam vidio dok se tuširala u našoj vikendici u Crikvenici, da brije picu. Tada mi se dobro digao, pa sam ga navečer zabio Branki i jebao ju snažno misleći na Valentinu, a siguran sam da nas je dobro čula, jer me drugi dan promatrala postrance, naročito gledajući moje kupaće, pa sam se namještao da se bolje vidi moja kurčina. A Branka nije niš kužila, jer je dobila porciju, pa je bila u oblacima.

I tako je došla i naša svadba. Pir kao i svaki drugi, jedino se dio moje familije držao malo povišeno što mi je dosta išlo na živce, dok su s druge strane Brankini bili pravi veseljaci, te su non stop vodili pjesmu i, naravno, nazdravljali. Branka je bila u prekrasnoj bijeloj vjenčanici, a Valentina u kratkoj haljini boje ciklame, nakovrčane kose, te visokim štiklama koje su joj isticale guzu. Par puta smo plesali i imao sam osjećaj da se dosta stišće uz mene, naročito u području prepona. Iskreno, već sam bio malo i napaljen, pa sam sam sebi bio zahvalan što sam obukao slip gaćice, tako da mi kurac nije previše stršao. Međutim ona kao da ga je osjetila, pa mi je u jednom trenutku rekla:

- Jel možeš doći na kratko gore do soba? -uzeli smo par soba u hotelu za nas i neke goste koji su došli izdaleka.
- Zašto? -pravio sam se blesav, mada sam pretpostavljao o čemu se radi.
- Samo dođi.. -peosiktala je i stisla mi nadlakticu, pa sam brzo pristao jer je imala čelični stisak.

Nešto je pričala sa Brankom, pa je otišla gore pogledavši me, a ja sam rekao Branki kad je Valentina otišla da idem na wc u sobu, jer me drži nekakva nervoza od jutros i da imam nekakv proljev, pa se idem presvuć, a pritom sam mislio na gaće. Pogledala me zabrinuto jer je mislila da nešto sa hranom ne štima, ali sam rekao da ne brine, pogotovo sada kad je već treći mjesec u drugom stanju, a o tome nismo nikome reklini 'A'. Otišao sam gore i pokucao Valentini na vrata, a ona je odmah otvorila kao da je bila iza njih. Povukla me je unutra i odmah mi otkopčala hlače, pa izvukla kurac van iz gaća, a onda zadovoljno cmoknula usnama, pogledala me i spustila se na koljena. Ubrzo je mojih dvadesetak centimetara ponosa nestalo u njenim ustima i sad sam gledao trag ruža za usne kako ostaje po kurcu. Pušila ga je stvarno dobro, kao da je to nešto što radi svaki dan, a onda ga pustila nakon par minuta i okrenula mi leđa, te zadigla haljinu. Tad sam vidio da nema gaćica koje su bile na komodi uz stol, a o to sam sad primjetio. Prišao sam joj, razmaknuo guzove i oblizao ju od pice do šupka nekoliko puta. Drhtala je disala duboko, a onda rekla:

- Hajde, zabij mi ga.. hoću da me napuniš cijelu i da osjetim tvoju spermu u sebi..

Bio sam sretan jer sam dobio zeleno svjetlo, pa sam se brzo uspravio i zabio joj ga odmah do kraja, pa je samo zagrgljala od užitka, a ja sam ju primio za bokove i počeo joj ga zabijati do jaja. Stenjala je i dahtala kao kakva mala kurvica, a osjećao sam kako joj se pica steže oko mog kurca. Nažalost, nije trajalo dugo i nakon desetak minuta ili manje sam joj počeo puniti picu. Stenjala je i cvilila stisnuvši mi kurac picom, a ja sam ga nastojao istresti do kraja. Ubrzo sam ga iscijedio i sad sam ga izvukao van, a ona se okrenula i oblizala mi ga cijelog masirajući mi jaja. Zatim mi je rekla:

- Denis shvati ovo samo kao predigru, jer ja ga želim još, a ti ćeš mi ga dati ponovo kad ga zatražim. Nadam se da se razumijemo?
- Da sam znao da si ovako dobra, ja bi te izjebao još prije godinu dana kad smo bili na moru i dok sam te gledao kako se tuširaš.. poslije sam te zamišljao dok sam rasturao Branku -gledala me sa nekim smješkom, a onda navukla gaćice i pokazala mi da moramo ići.

Ja sam otišao do naše sobe i presvukao gaćice koje su bile zamrljane spermom, a onda se napokon spustio dolje. Branka me gledala, a i Valentina, pa me Branka upitala:

- Jel sve u redu? Valentina kaže da si protrčao od lifta do sobe.
- Jee.. sve OK, ali me dobro ispraznilo, pa bi sad samo malo mineralne, ništa od vina.. -rekao sam skrušeno vidjevši kako mi je Valentina namignula.

Kasnije sam ju još jednom uhvatio na wc-u, pa sam joj ga ponovo zabio u picu, a ona se samo nabijala na njega. Rekla mi je poslije da će doći za mjesec dana, pa će biti kod nas dok Valentina ne rodi. Rekla je da ću tada biti njen rob, ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija