Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vlak 2

Razvaljeni u njenom boravku sjedili smo neko vrijeme i gledali jedno u drugo. Njena plavo ofarbana kosa me je toliko privlačila i rajcala. Ali komplet je bio nevjerovatan.
U mojoj glavi se počelo motati milion pitanja. I sam sam sebi odgovarao i svadio se. Prvo mi je došlo idiote šef če popizdit ako mu se ne javiš. Tu sam se uzjebo i uhvatio mobitel. Nazvao šefa. Prvo dok je zvonio smišljao sam izgovor. A drugo me jebalo nije me zvao.

Da mi nije spušio otkaz. Javi se on sa zajebancijom dobro jutro. Krenem ja jebiga usro sam ovaj put. Zaspao sam kao zaklan i sad se probudio. Na to on kaže ok. Danas si slobodan ali sutra nemoj zajebat. Kaže da je i mislio da če tako biti pošto smo radili do ponoči. A nije me htio zvati jer danas nema neke gužve. Uh to sam razjebao. A gospođa i dalje sijedi trbuh joj se preklopio preko ruke kojom drka pizdurinu koja izgleda ogromno na debljoj ženi. Ali je ipak onako nekako uska. Drugom je rukom nategla sisu i liže bradavicu. Iako ima trbuh nije predebela ali je ima.

Sljedeče mi je palo na pamet pa neznam ni kako se zove. A ona šuti i radi svoje. Ustao sam se kurčevito i prišao joj. Rukom kojom sam drkao kurac prošao sam po kosi. I spustio se do druge sise. I odma usisao tvrdu bradavicu. Počeo sam joj milovati trbuh i prelaziti preko klita uguravajuči cijelu ruku u pizdinu brazdu. Makla je svoju ruku i prošla po mojo kosi. Milo za drago obrisala je svoje sokove na meni. Milovala me po glavi i onda rekla. Ja sam Brankica. A kako se zove moj jebač? Promrljao sam Marko. Na što je ona dodala da bi Marko trebao bar još jednom izjebati mamicu.

Malo sam se trznuo a ona se nasmijala. Pa zar me nebi jos jednom ipak ti mogu biti mama. Ma bi rekao sam samo mi malo čudno. Nebrini sinek na to če ona. Zdrava sam i sama svi su mi se razišli po svijetu. A toliko željna kurca. Muž dolazi tek za mjesec a trebao je jučer. Tako da je ovo moja utjeha. Jebi koliko možeš i želiš. Poderi staru dronfulju.
Te riječi su me toliko narajcale da sam se odmah ustao. Povukao ju za ruku i odveo do stola. Polegao ju na njega. A onda zadigao noge i uterao kurac do kraja. Počeo sam ju razvaljivati a ona je stenjalja. To marko sine razvali mamicu. Izjebi njenu pizdu. Napuni me spermom. Pumpao sam nenormalno brzo. A jaja su mi udarala u njenu guzicu dok je ona vrištala i stenjala. Dok sam se tako zaletavao. Trljala je rukom klit i ispuštala puno soka. Koji se sljevao na stol. A izazivala si je orgazam za orgazmom dok sam ja bio sve silovitiji. Kad sam ju napunio. Ona je raširila noge i rekla da treba to očistiti. Sagnuo sam se i polizao sav nektar što je curio iz njene pičke.

Nastavili smo tim tempom do kraja dana. A njena pička je postajala sve slađa. A i želje su joj bile sve zanimljivije. Ona je proživljavala novu mladost a ja sam uživao u istraživanju i pomicanju granica.

Tako je teta iz vlaka postala pohotna mamica. A ja njen sin. Bili smo ljepljivi i iscrpljeni tako da smo završili u krevetu. A onda ona vadi plavu tableticu i daje da popijem. Jer je pripremila puno igri.
Prvo se uhvatila mobitela i nekog nazvala. Rekla je da donese dvije velike miješane. Pogledala me i rekla da sam sigurno gladan. Potvrdio sam a ona se nasmješila i rekla da je to sad riješeno. Malo smo ležali i pričali kad je zazvonilo zvono na vratima. Rekla je da če ona to riješiti da je stigla pizza.
Ostao sam ležati a ona je otišla. Vratila se nakon deset minuta i rekla da je sve servirano. Ustao sam se i krenuo u kuhinju. Kad sam došao tamo na stolu pizza na pizzi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija