Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vlak požude

Te večeri putovala je iz svog rodnog mijesta, u veliki grad gdje je radila kao kućna pomoćnica. Bila je nedjelja i do jutra trebala je stići na posao. Imala je nekoliko sati dosadnog drndanja vlakom, jedva je čekala da zauzme mijesto u kupeu, i pokuša odspavati tih nekoliko dosadnih sati drndanja vlakom. U vlaku nije bilo gužve, u svakome kupeu bilo je mjesta, izabrala je mjesto uz jednu stariju damu od nekih četrdesetak godina, oko koje se nenametljivo širio miris jasmina što je davalo utisak jedne uredne dame, i jedan stari bračni par.

Odmah su pogasili svijetla, a u kutu ostala je svijetliti samo mala plava lampica. Uskoro su svi utonuli u svoj san, a kilometri su nestajali pod klopotima kotača. U kupeu nastao je mir. Tako bi bilo sve do kraja puta da se nisu bučno otvorila vrata kupea, a unutra nahrlio grmalj u radnom odijelu, očito radnik u nekoj obližnoj pilani. Bez ikakvog pozdrava i pitanja sjeo je do starije dame, nasuprot maloga društva. Za nekoliko trenutaka ponovo je zavladao mir, a umorni putnici ponovo su utonuli u san. Jedva je prošlo pola sata kada je novo pridošli putnik za grudi uhvatio damu do sebe. Ona se iznenađeno trgnu, te mu opali šamarčinu i u ljutnji mu rekla:"Prostak jedan bezobrazni, kako vas nije sramota pipati nepoznate žene, da vam to nije više palo napamet jer ću zvati policiju". No uskoro se vidjelo da prostak i nije takav blento kakvim se činio. Skrušeno se ispričao dami da mu se to dogodilo u snu, da nije imao nikakve zle namjere. Potom ju je pozvao u hodnik da zapale cigaretu, a dama je to prihvatila te je izašla s njim u hodnk.

Sam bog zna kako ju je obradio, ali čim su se vratili u tamu kupea i uvjerili da su svi ponovo utonuli u san, otkopčala mu je šlic iz kojeg je izašla golema kurčina. Odmijerila ga je pomno, a imala je šta i vidit, radilo se o komadu od dvadest i kusur centimetara. Bez puno rzmišljanj strpala ga je u usta koliko je mogla, a on ju je uhvatio rukama i sam određivao tempo i dubinu pušenja. Povremeno kada joj ga je gurnuo dublje samo se zagrcnula, ali nije posustajala sa gutanjem njegove toljage. U jednom trenutku propeo se sav u grču, privukao njenu glavu i ispustio krik. Nije joj bilo nimalo lako morala je bez zraka gutati veliku količinu sperme koja je krenula iz njegovih jaja. Ipak nije sve uspjela progutati, pa je onaj ostatak koji se cjedio niz bradu do njenog dekoltea obrisala maramicom. Poslje su tiho šaputali, a ona ga je i dalje čvrsto držala za kurac i lagano ga počela nadrkavati dok se opet nije propeo do pune veličine.

Mlada putnica preko puta sve je ljepo promatrala sada vec široko otvorenih očiju, jer oni nisu više obraćali pažnju ni na koga. Tog trenutka htjela je više od svega uhvatiti taj kurac i poigravati se s njim, jer takav primjerak nije imala prilike prije vidjeti. Kad je uporna dama uvidjela da je njegova toljaga dosegla čvrstoću, ustala se spustila tangice te zadigla suknju na svoje bokove, i leđima okrenuta od njega, spuštala se lagano usmjeravajući ogromni kurac u centralu svoga užitka, zastenjala je od sladostrašća. Rukama se obuhvatila za njegove butine i polako se nastavila spuštati, što je mladu promatračicu, jako napalilo, te je zavukla svoju ruku u gaćice i počela si masirati klitoris uz lagano stenjane. A dama ga je uzimala milimetar po milimetar dok nije dotaknuo samo dno. Dalje se više nije mogla spuštati jer je počela osijećati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i započela igru spuštanja i podizanja, tako da do kraja iskoristi svoje i njegove potencijale.

A mlada suputnica potaknuta tim prizorom još je jače počela dražiti svoj klitoris, a drugom rukom gurala prstiće u svoju maladu pohotnicu. Uzbuđenje je bilo na vrhuncu i dama je počela svršavati, a za njom i mlada suputnica. U početku je uspijela suzdržavati svoje krikove, ali kako su orgazmi dolazili u naletima, više nije mogla zadržavati krikove, a naručito kad je krkan izmaknuo scoje ruke, a ona se nasadila svom težinaom do korjena njegova kurca. Vrisnula je tako glasno, da su se ono dvoje staraca probudili, a i djevojka je hinila da se upravo probudila. U tom trenutku se dama što od bola, što od toga da je ne napumpa, izmakla se sa njegovog kurca, a snažan mlaz sperme između njenih nogu štrcnuo je u lice mladoj djevojci preko puta. Dama je u trenutku dignula svoje gaćice i navukla suknju i sjela, a njen jebač nabrzinu navukao svoje hlače. Kao dobro uigrani par dama i prostak odigrali su pravi skeč, kako je dama imala noćnu moru, a on kao pravi gospodin priskočio u pomoć. Bunovni starci ništa nisu kužili, ali zato je naša mlada cura je i te kako zapazila šta se ispred njenih očiju desilo.

Naime sva je bila zalivena spermom od glave pa do samih nogu, prvi mlaz pogodio ju je u lice, drugi u vrat, treći u prsa, kako su mlazovi jenjavali tako su je zaprskavali sve niže. U toaletu je potrošila cijelu rolu papira i poveću količinu vode dok se nije malo dovela u red. Kada su stigli na odredište uočila je kako je dama gurnula papirić prostaku iz kupea, vjerovatno broj telefona ili adresu. Krenula je prema svome stanu zbunjena događajima kojima je netom bila svjedok. Nikad ne bi pomislila da jedna tako fina dama koja se u početku tako energično branila, tako brzo i bestidno podala nepoznatom jebaču. Kad je stigla u stan otišla je pod tuš i drkajući svoju pičku te zamišljajući i sebi jednog takvog prostaka sa ogromnim kurcem dovela se do još jednog svršavanja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija