Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vlasinsko jezero 3

Ocjena: 1

Bio je pun bijeli mjesec i crna vedra noć. U noćnu šetnju spremio sam se da krenem. Obukao sam duks i stavio kačket i polako izašao da ne probudim Dragana . Kada sam izašao iz kuće nisam znao da uskoro biće , , vruće, ,
Čim sam izašao sa sporednog puta na glavni obasjali su me farovi automobila , automobil se zaustavio i zapazio sam da je bio bugarskih tablica . Upitali su me malo na bugarskom malo na srpskom, ali uspeo sam da ih razumijem gdje je jedna od vila u kojoj su se svake noći pravile žurke bila je muzika uživo . Pokušao sam da im objasnim , ali me nisu shvatili i zamolili su me da sjednem sa njima i pokažem im i popijem koje pivo . Pošto mi se i nije spavalo pristao sam ušao sam u kola i shvatio da je lik koji je vozio u društvu sa još dve djevojke koje su sjedile pozadi koje nisam ni primjetio dok sam sa njim razgovarao . Kada smo stigli do vile i pri ulasku pravili su im problem jel nisu rezervirali sto a sve je bilo puno . Već sam se oprostio od malo zabave kada je Jelena sa svojim mužem naišla i pitala me šta radim ovdje i gdje mi je Dragana . Objasnio sam joj situaciju

i rekao za problem koji je nastao . Njen muž je odmah rekao ma komšija ima kod nas mjesta za stolom ionako sam rezervirao separe a sami smo . Objasnio sam Bugarima da sam sredio ufur i da imamo sto . Unutra je već bila ludnica muzika trešti djuska ma sve top . Flaše alkohola su samo stizale Jelenin muž je samo naručivao valjda da pokaže koliko ima a Bugari bi me se revanširali istom mjerom . Posle par pića jedini moj zadatak je bio kako da mu večeras povalim Jelenu . Gledali smo se cijelo veče i vidjelo se da i ona to želi . Posle par boca muški deo ekipe se dobro ušikao i ja sam bio dobro zagrijan , ali se nisam toliko nalio . U jednom trenutku Jelena mi je dala znak da krenem za njom . Nešto je šapnula mužu i ustala i krenula . Ispratio sam je pogledom i video da je otišla do kupatila . Kroz par trenutaka ustao sam i ja . Ušao sam a ona me je čekala .

Šta je cele me noći gledaš jel bi me pojebao . Nego šta bi odgovori a ti kao ne bi . Nismo imali mnogo vremena spustila je gaćice i podigla suknjicu ja sam raskopčao pantalone i ispala je mlitava kita . Sa par poteza Jelena ga je digla i odmah sam joj ga surduknuo zguza . Onako ne naloženi i te kako se osjećao uski prostor njene pičke a i ona je uzdihala glasno što se i nije moglo čuti od muzike . Vremenom kurcu je bilo sve lagodnije i ljepše i jebao sam je sa lakoćom . S obzirom gdje se sve dešavalo ložilo me je još više i krenuo da sipam spermu u njenu pičkicu , ni ona nije mogla više te je svršila . Na brzinu se obrisala obukla i požurila da se vrati svome mužu . Ja sam pričekao malo i pri izlasku na vratima ženskog Vecea susreo sa jednom od onih Bugarki bila je lijepo pijana . Pogledala me nasmijala uhvatila za kaiš i vratila u ženski VeCe . Pomislio sam to nastavak jel tako mi se jebalo , a nisam mogao više Jelenu . Bugarka je odmah otkopčala šlic izvadila ga i krenula sa pušenjem. I ako je do tada i nisam studirao odozgo se vidjelo da ima ogromne sise 5 i vidjelo se da su silikoni . No može se reći da je znala šta radi pušila ga je vrhunski kao prave kučke imala je u tome iskustva vidjelo se . Kada ga je dobro izlizala došao je red da i ja njoj poližem podigla se spustila suknjicu i gaćice i ponudila mi pičku.

Bila je to jedna ogromna pičketina šta li je sve ova jahala pomislih , al ubrzo se nadjoh izmedju njenih butina . Lizao sam šta sam stigao jel oko tolike pičke imalo je posla . Nije uspela dugo da izdrži i mlazeve mi je ubrzo ušpricala u usta . Kabina je bila veoma mala nije bilo mnogo prostora za manevriranje . Sjeo sam na šolju i pokazao da zajaše kitu odmah je to uradila sa takvom lakoćom je nasjela i kako ni ne bi sa onolikom rupom . Ali trudio sam se da osjeti svaki centimetar moje kite . Dolazio sam joj u susret i nudio svaki milimetar mog kurca . A ona se bacakala po njemu i veoma dobro grčila pičkine mišiće tako da sam osjetio svaki pokret . Nisam mogao više i napuni joj pičku nisam ni pitao dali koristi šta . Pri ustajanju vidjeh da smo uspeli polomiti šolju obukoh se na brzinu i još brže izlete na vrata vile nikom .. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina