Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vlasinsko jezero 3

Bio je pun bijeli mjesec i crna vedra noć. U noćnu šetnju spremio sam se da krenem. Obukao sam duks i stavio kačket i polako izašao da ne probudim Dragana . Kada sam izašao iz kuće nisam znao da uskoro biće , , vruće, ,
Čim sam izašao sa sporednog puta na glavni obasjali su me farovi automobila , automobil se zaustavio i zapazio sam da je bio bugarskih tablica . Upitali su me malo na bugarskom malo na srpskom, ali uspeo sam da ih razumijem gdje je jedna od vila u kojoj su se svake noći pravile žurke bila je muzika uživo . Pokušao sam da im objasnim , ali me nisu shvatili i zamolili su me da sjednem sa njima i pokažem im i popijem koje pivo . Pošto mi se i nije spavalo pristao sam ušao sam u kola i shvatio da je lik koji je vozio u društvu sa još dve djevojke koje su sjedile pozadi koje nisam ni primjetio dok sam sa njim razgovarao . Kada smo stigli do vile i pri ulasku pravili su im problem jel nisu rezervirali sto a sve je bilo puno . Već sam se oprostio od malo zabave kada je Jelena sa svojim mužem naišla i pitala me šta radim ovdje i gdje mi je Dragana . Objasnio sam joj situaciju

i rekao za problem koji je nastao . Njen muž je odmah rekao ma komšija ima kod nas mjesta za stolom ionako sam rezervirao separe a sami smo . Objasnio sam Bugarima da sam sredio ufur i da imamo sto . Unutra je već bila ludnica muzika trešti djuska ma sve top . Flaše alkohola su samo stizale Jelenin muž je samo naručivao valjda da pokaže koliko ima a Bugari bi me se revanširali istom mjerom . Posle par pića jedini moj zadatak je bio kako da mu večeras povalim Jelenu . Gledali smo se cijelo veče i vidjelo se da i ona to želi . Posle par boca muški deo ekipe se dobro ušikao i ja sam bio dobro zagrijan , ali se nisam toliko nalio . U jednom trenutku Jelena mi je dala znak da krenem za njom . Nešto je šapnula mužu i ustala i krenula . Ispratio sam je pogledom i video da je otišla do kupatila . Kroz par trenutaka ustao sam i ja . Ušao sam a ona me je čekala .

Šta je cele me noći gledaš jel bi me pojebao . Nego šta bi odgovori a ti kao ne bi . Nismo imali mnogo vremena spustila je gaćice i podigla suknjicu ja sam raskopčao pantalone i ispala je mlitava kita . Sa par poteza Jelena ga je digla i odmah sam joj ga surduknuo zguza . Onako ne naloženi i te kako se osjećao uski prostor njene pičke a i ona je uzdihala glasno što se i nije moglo čuti od muzike . Vremenom kurcu je bilo sve lagodnije i ljepše i jebao sam je sa lakoćom . S obzirom gdje se sve dešavalo ložilo me je još više i krenuo da sipam spermu u njenu pičkicu , ni ona nije mogla više te je svršila . Na brzinu se obrisala obukla i požurila da se vrati svome mužu . Ja sam pričekao malo i pri izlasku na vratima ženskog Vecea susreo sa jednom od onih Bugarki bila je lijepo pijana . Pogledala me nasmijala uhvatila za kaiš i vratila u ženski VeCe . Pomislio sam to nastavak jel tako mi se jebalo , a nisam mogao više Jelenu . Bugarka je odmah otkopčala šlic izvadila ga i krenula sa pušenjem. I ako je do tada i nisam studirao odozgo se vidjelo da ima ogromne sise 5 i vidjelo se da su silikoni . No može se reći da je znala šta radi pušila ga je vrhunski kao prave kučke imala je u tome iskustva vidjelo se . Kada ga je dobro izlizala došao je red da i ja njoj poližem podigla se spustila suknjicu i gaćice i ponudila mi pičku.

Bila je to jedna ogromna pičketina šta li je sve ova jahala pomislih , al ubrzo se nadjoh izmedju njenih butina . Lizao sam šta sam stigao jel oko tolike pičke imalo je posla . Nije uspela dugo da izdrži i mlazeve mi je ubrzo ušpricala u usta . Kabina je bila veoma mala nije bilo mnogo prostora za manevriranje . Sjeo sam na šolju i pokazao da zajaše kitu odmah je to uradila sa takvom lakoćom je nasjela i kako ni ne bi sa onolikom rupom . Ali trudio sam se da osjeti svaki centimetar moje kite . Dolazio sam joj u susret i nudio svaki milimetar mog kurca . A ona se bacakala po njemu i veoma dobro grčila pičkine mišiće tako da sam osjetio svaki pokret . Nisam mogao više i napuni joj pičku nisam ni pitao dali koristi šta . Pri ustajanju vidjeh da smo uspeli polomiti šolju obukoh se na brzinu i još brže izlete na vrata vile nikom .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija