Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vlasnica podstanarskog stana

Počet ću priču tako da vam kažem koliko godina sam imao od kuda sam i tako to! Imao sam 15 godina, preselio sam se sa mamom u malo selo pored Osijeka. Selili smo se iz razloga jer u Zagrebu nije mogla naći posao. Doselili smo se u kuću kod jedne starije žene. Točnije vlasnice Marije, imala je 57 godina.

Dobro građena, plava duga kosa, sise negdje 4 i dobro stojeće sa velikim bradavicama, guza tvrda i velika. Imala je poveću kuću i iznajmljivala stan iznad. Ja sam bio mladi dječak sa napaljenim mozgom palio sam se na sve sto se krece i zensko je, ali uvijek na starije žene. I dan danas imam taj neki fetiš. Ajde da nastavimo priču. Vlasnica Marija nije imala nikoga, sama je živjela. Moja mama i ja kako smo se doselili tako smo se odmah s njom i raspričali. Ja sam nakon nekog vremena otišao u svoju tadašnju sobu i počeo gledat neke porniće, ali mi nisu ni trebali jer me izgled Marije toliko napalio i toliko mi se digo kurac da sam do sobe svršio. Drkao sam ga do iznemoglosti jedno 2 sata nisam stajao. Mama je bila kod nje i razgovarala o tome da me se pripaze dok je ona na poslu. Sljedeći dan mama mi je otišla na posao, ja naravno sam otišao do Marije da pričam s njom da se upoznajemo i da je slikam iz svih kuteva, da uhvatim sve sto se može vidjet, ali nije se moglo ništa vidjet. Svaki sljedeći dan jedino što sam mogao slikat je njezinu prelijepu guzicu jer je bila u trenirci i nosila tangice.

Pošto sam bio mlad znao sam da nemam šanse kod nje, a i nisam znao kako joj uletit. Jednog dana navečer mi je mama otišla na posao nekim izuzetkom i morao sam opet kod Marije što mi je pasalo. Tu večer sam imao sreće jer je tada malo izazovnije bila obučena. Tajice, tangice, majca na britele, crni grudnjak sa dekolteom koji joj je podigao još više njezine predivne sise. Uspio sam ih slikat. Prošlo je nekih 11h navečer i morao sam otić leć. Legao sam u njezinu spavaću sobu i krenuo drkat na slike koje sam uslikao. Drkao sam tako nekih sat vremena dok nije došla provjerit dal spavam di me uhvatila s kurcem i mobitelom u rukama. Pitala me: "Šta to radiš? I šta ti je to na mobitelu? " Ja sam se zacvrenio od sramote, a i malo od želje da me možda poželi. Pustio sam kurac i on je nastavio stršit šutio sam nisam znao šta reć. Zatražila me je da vidi mobitel i ja sam dao mobitel, a ona je imala što vidjet. Njezine sise i guzu. Izderala se na mene i govorila kako nisam normalno dijete. Ali vidjelo se po njoj da joj čak i paše da ju slikam. Ja sam na to sve odgovorio da me napaljuje i da je želim jebat i da hoću da mi bude prva. Iznenadilo ju je šta saam reko. Izašla je iz sobe i nakon toga me nekih tjedan dana nije čuvala. Došao sam joj se ispričat, ali tada sam ja nju uhvatio golu i kako se prstenjači, nisam prilazio nego sam skinuo iza nje svoje gače i hlače i počeo drkat na prizor. Čula je moje hlače kako su lupile prepale se i okrenula i nije mogla vjerovat da sam to opet ja sa svojim kurcem u rukama i nije kogla vjerovat u kakvom sam je prizoru uhvatio. Prišao sam joj i reko da mi učini uslugu i da mi bude prva nakon toga sam je uhvatio za sisu da vidim kako će reagirat. Ali nije reagirala nego je vratila poljubcem u usta.

Dugo je trajao poljubac. Ljubili smo se, a onda je krenula u akciju. Uhvatila me za kurac i počela ga drkat, ja sam njoj mijesio sise od kojih se nisam odvajao. Sagnula se i počela mi pušit kurac, što je meni bilo predivno jer je bilo prvi puta. Ja sam idalje mijesio njezine predivne i oble sise. Dignula se legla na dvosjed i rekla da prislonim glavu na njezinu picu i da je ližem. Lizao sam i lizao koda mi nije prvi put, što je i ona pokazivala svojim stenjanjem i stezanjemm moje glave uz picu. Digao sam se stavio kurac u nju isto koda mi nije prvi puta. Jebao sam je nekako nasilnički, ali pasalo joj je počela me grebat vrištat i stenjat. Gurnula me sjela na mene i počela se vraški nabijat i nabijat. Ja sam je nabijao ona se sama nabijala i tako sam i svršio u nju. Izvadila ga je stavila opet u usta pušila ga je još jedno 10 minuta nisam izdržao i ponovo sam svršio. Legla je kraj mene i rekla: " Nemoj da itko sazna i možda će bit još. " Nakon te rečenice i nakon tog vraškog seksa, jebemo se svaki dan i svaki dan je sve bolje i bolje, ja sam sve više iskusniji.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija