Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vlast nad kučkama

Radio sam jako kasno na poslu. Došavši kući jako umoran, da čak i ne znam za sebe. Odlučih da se malo zadovoljim prije nego legnem. I tako se prijavim na sajt jedan i počnem da pričam sa djevojkama na njemu. Samo su se dvije izdvajale. Bile su to dvije mlade djevojke, vitkog stasa, velikih sisa, kose koja je vise pomiješana plavo-braun boje. Ali uostalom svide mi se i počnem pricču sa njima. Saznam da se zovu Mia i Sanja. Naš razgovor je trajao cijelu noć. Odlučili smo da se nađemo i odemo na kafu da saznamo više jedno o drugima. I tako bi, na kafi pričasmo o svemu. Ali odlučih da ih pozovem na jedno pičence kod sebe u stan.

Svi su okretali za nama, ja između njih dvije osjetili smo svaki pogled na nama. Nije nam dugo trebalo dok nismo došli do mog stana. Cure sam uveo u svoje carstvo i ponudio ih pićem. Vidio sam da su nestrpljive za akcijom, te im kažem cure raskomotite se. Akcija uskoro počinje. Ustao sam i gospodski sam otišao u svoju sobu. Uzeo sam dva povodca sa ogrlicama. I vratio se u dnevni boravak gdje su me čekale dvije dame, tijela samo za poželiti, naredim im da jedna drugoj stave si ogrlice. Na koljena kurvetine, bila je moja naredba. Obje su ponizne kao da su rođene tako. Od danas me nazivate svojim vlasnikom, i imam puno vlasništvo nad vašim tijelima i životima jestel me razumjele kurvetine. Jesmo Vlasniče, njihov je odgovor.

Odlično, a sad zamnom, naredio sam i počeo ih vuči za povodac kao kuje kad se vode u šetnju. Odveo sam ih u sobu i naredio da ustanu, Mia ti na sve četri na krevet a ti Sanja evo ti ovaj strapon i obuci ga. Mia otvori usta. Stavio sam joj lopticu da ne bi mogla da vrišti toliko. Sjeo sam u fotelu i naredio da je počne jebat. Počela je da ulazi lagano u Miu. Mia je mogla samo mumljat. Sanja je počela da hvata ritam, mia je rukama širila guzove da joj ona što više uđe. Ja sam sjedio i lagano se dirao po kurčini svojoj. Sanja uhvati je za kosu i vuci prema sebi i šamaraj te guzove da budu crveni. Naredba je bila moja i tako je krenula.

Uhvatila je za kosu, šamari po guzici su se mogli čuti, kao vrisak Mie kroz gag sto ima u ustima. Sanja ju je okrenula i počela jebat sa njenim nogama na ramenima, i njene bradavice je hvatala i štipala. A Mia je mogla samo da posmatra i uživa. Skinuo sam joj gag, dosta je bilo rekao sam. Obje na koljena, stavio sam svoju kurcinu između njih dvije i naredio da je ližu, da je očiste. Obje se naguzite sa rukama na krevetu. Iz ladice sam izvadio bič i počeo da ih šibam po guzovima, najslađi zvuk mi je bio Sanje, koja nije mogla da se suzdrži od vrištanja. Guzice su im bile crvene. Onda sam odlucio dati im minut odmora ali u toj poziciji, dok je za to vrijeme gorjelo dvije svijeće. Minuta je prošla jako sporo, ali to me nije zaustavilo da osmislim šta ih čeka. Uzeo sam dvije svijće i polahko po njima sam polivao rastopljeni vrući vosak. Njihovi krici su postali jači, ali odmah je uslijedio šamar objema jer pričat ili vrištat im nije dozvoljeno bez mog dopuštenja. Nakon toga opet sam sjeo, gledao njihova tijela kako drhte, slušao njihove uzdase, molbe da budem blaži. Ali nisam obraćao pažnju na to. Uzeo sam povodac u ruke i poveo ih sa sobom u drugu sobu. Ta soba je više bila namjenjena za robinje kurvetine kao njih dvije. Miu sam vezao u okove, dok je bila u okovima vibrator joj je bio u pički. Nije smjela da ga ispusti a niti da svrši. Jer bi kazna bila jača nego vosak. Sanja je imala drugačiju sudbinu. Nju sam vezao tako da sam je bez problema objesio da visi.

Kako je to lijep pogled, raširenih nogu i svezanih ruku u zraku da lebdi. Na oči sam joj stavio povez, tako da je samo mogla da čuje šta radim. Uzeo sam vibrator i namazao ga vazelinom i polahko sam počeo da joj ga guram u anal. Nije išao lagano ali to mi nije smetalo. Odlučio sam se poigrat sa njom, pošto je visila gurnuo sam je da se ljulja kao da je na ljuljašci i kad bi se vratila vibrator bi joj gurao jače u anal. Svaki taj nalet na vibrator bi kod nje proizveo krik. Ali konačno je ušao cijelom dužinom i tako sam ga i ostavio. A onda sam otišao do njenih usta i zabio kurčinu u njih i počeo jebat nemilosrdno. Svaki moj ulazak je bio u pratnji blagog šamara, ponekad i jačeg. Pošto je Mia bila sve to vidjela i bila napaljena odlučio sam se pozabaviti sa njom malo sada. Skinuo sam je sa okova, ali dildo je ostao u njoj još. postavio sam je na sto i svezao sam joj ruke za noge a bila je na njemu savijena.

Izvadio sam dildo i počeo naglo da je jebem. Nemilosrdno, šamarao bih joj guzove, vukao kosu, ubacio bih po prst dva u njenu pičku pa njoj u usta. Ubacivao sam i dildo jos jedan u njenu pičku dok bih joj anal širio sa vibratorom. Obje sam ih odvezao i postrojio da kleću, te otišao i napravio jedan poziv. Samnom su u sobu ušli četri muškarca sa velikim kurčinama i rekao sam im zabavite se. Oni su odmah njih prihvatili i počeli im jebat i razvaljivat usta i pičke i guzicu. Napunili ih spermom da je toliko bilo da je curilo vani. Tako su se mijenali neko vrijeme dok se nisu i oni iscrpili, cure su ležale umorne a momci su otišli kućama svojim. Svo vrijeme dok su ih jebali ja sam posmatrao, te odlučih da ih postrojim na koljena ponovo. Morale su da urade jer iako su umorne znaju da kazna dolazi ako ne izvrše naredbu. Obje su na koljena stale, i naredba je bila da poližu svu spermu sa poda i da se okupaju. I tako poslušno su postale moje vjerne kucketine, i samo moje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija