Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vođenje ljubavi

Bio je petak i bilo je jako lijepo vrijeme vani. Probudio sam se i vidio svoju dragu kraj sebe kako spava, jako sam ju volio i bila je predivna u svojim gaćicama i mojoj majici. Prava ljepotica može se reći. Probudio sam ju s poljupcem u čelo i rekao joj: "Dobro jutro ljubavi". Otvorila je svoje prekrasne okice i nasmiješila se. Zatim tiho odgovorila: "Kako si ti uvijek pažljiv prema meni" na što sam ju poljubio i rekao joj: "Pa normalno da sam pažljiv kad te volim". Zatim sam nam otišao napeaviti kavu, a nju sam ostavio neka se izležava još malo u krevetu. Donio sam joj kavu, ali nije znala da koj uz kavu nosim još nešto. Bio je njezin rođendan pa sam joj kupio prsten, koji već duže vrijeme želi, i buket cvijeća. U krevet sam joj također odnio i doručak, a napravio sam joj palačinke prelivene čokoladnim preljevom i uz to joj donio svježe cijeđeni sok ok narandže.

Kad me ugledala kako joj donosim doručak u krevet bila je presretna. Kad sam joj dao poklon i vidjela je da je to prsten koji je htjela bila je još sretnija, takvu sreću nije moguće opisati. Zagrlila me i poljubila te zahvalila na poklonu. Počela je jesti palačinke a ja sam ju gledao kako slatko jede. Kad nekog volite onda vam je sve u vezi te osove savršeno čak i kad nije. Nakon što je pojela odnio sam to u kuhinju i spremio. Kad sam se vratio ona se ustala iz kreveta i otišla na posao. Nakon nje sam otišao i ja.

Vratio sam se prije nje s posla i odlučio ju još iznenaditi. Pošto je ona taj cijeli dan bila na poslu jer je častila kolege i kolegice ja sam odlučio napraviti i večeru. Otišao sam u trgovinu i kupio potrebne namirnice, kupio sam i latice ruže kao i bocu skupljeg crnog vina. Došao sam kući i počeo spremati večeru. Kad je večera bila na pečenju otišao sam do sobe, pripremio stol i stavio svijeće. Zatim sam otišao do spavaće i tamo složio krevet i na njemu složio srce od latica. Zatim sam posipao latice ruže i po sobi i po hodniku kao put do spavaće. Otišao sam se otuširati dok se večera pekla u rolu. Lijepo sam se sredio cijeli i čekao da kna dođe.

Kad je došla kući ponašao sam se kao da ništa nisam pripremio. Vješto sam sve sakrio dok se ona otišla tuširati. Kad je itašla iz tuša vidjela je kako ju čekao kraj stola sa upaljenim svijećama i laganom večerom. Bila je oduševljena. Prišla je bliže, ja sam odmaknio stolicu kako bi mogla sjesti. Sjela je i natočio sam nam vina. Nakon večere rekao sam joj sa to nije sve i uhvatio ju za ruku te odveo u sobu. Vidjela je latice ruža po podu i onda je vidjela srce na krevetu, okrenula se prema meni i sva sretna me poljubila. Dok smo se ljubili odsetali sko do kreveta i pali na njega. Polako sam joj počeo ljubiti vrat pa rame i išao sam sve niže. Došao sam do njenih grudi, nisu izrazito velike, ali su njezine i prave, a ja volim cijelu nju. Počeo sam ih ljubiti i vrtiti jezikom po njezinim bradavicama. Spuštao sam se još niže dok nisam došao do njenog slatkog cvijeta.

Prije nego sam ju počeo zadovoljavati pogledao sam još jednom u njene oči. Vidio sam da moja draga jedva čeka da joj počnem lizati picu. Bacio sam se na posao i počeo ju cijelu lizati. Prvo sam joj licnuo klitoris jednom, zatim sam joj počeo lizati usne pice. Lizao sam joj samo vanjske usnice, onda sam prešao i na unutarnje, i cijelu picu sam joj lizuckao. Več je curio onaj sočni nektar iz nje, ja sam se trudio da ga cijelog pokupim. Zatim sam navlažio prste i počeo ih lagano gueati u nju. Vrtio sam ih u njoj tako da diram svaki zid njene pice. Zatim sam ih spustio malo više i počeo ih trljati o njezin donji zid pice. Počela se grčiti i stetati plahte. Vidio sam sa iz nje počinje teći malo veći mlaz pa sam brzo izvukao prste i gledao kako iz njene pice cure sokovi. Počeo sam ih još lizati i htio sve pokupiti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija