Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vođenje ljubavi - nastavak

Zatim sam ju poljubio i slušao kako ubrzano diše. Pitao sam ju: "Jesi za novu rundu"? Odgovorila je: "Da, samo mi daj trenutak da dodjem sebi. Ovo je odlično bilo". Pričekao sam malo i zatim namjestio kurac na njenu picu, prišao joj bliže i šapnuo: "Jesi spremna"? Šapnula je onako uzbuđeno: "Jesam dragi". Polako sam ga počeo stavljati u nju, polako, centimetar po centimetar dok nije ušao skroz. Onda sam ostao tako ležati na njoj par sekundi, a onda sam ju počeo lagano jebati. Sporo sam ulazio i izlazio iz nje, htio sam da uživa. Voljela je kad sam ju jebao tako polako. Voljela je osjetiti svaki moj centimetar. Sa sporim, laganim i preciznim ulascima u nju i izlascima iz nje stalno sam pogađao sve njezine najerogenije zone.

Zastenjala je svakim mojim ulaskom. Govorila je kako me voli, voli jer sam nježan prema njoj i voli jer želim da uživa koliko i ja. Šapnila mi je: "Smiješ ti ubrzati malo, godit će meni to. " Nakon toga sam ju poljubio i ubrzao. Stavio sam njene noge na svoja ramena kako bi mogao i dublje ulaziti u nju. Pošto sam ubrzao ona je počela sve glasnije i sve više stenjati. Volio sam njezino stenjanje, značilo je da joj godi. Počeo sam joj lagano mjesiti grudi. To uz lagano jebanje bila je odlična kombinacija da se napali još više i da joj godi još više. Rekao sam joj: "Nadam se da ti se sviđa rođendan za sad", te ju uhvatio i podigao u svoje naručje.

Počeo sam ju jebati dok stojimo. Lagano sam ju spuštao na svoj kueac, a ona me zagrlila da se drži za mene. Gledala me u oči dok sam ju tako spuštao na svoj kurac. Ubrzo sam se naslonio na zid radi bolje stabilitacije i nastavio ju jebati. Držao sam ju za guzu i tako ju mogao lakše spuštati sebi na kurac. Ruke su ubrzo postale umorne pa sam ju odnio do kreveta i legao na krevet, a ona je ostala gore. Sad je ona mogla birati tempo kojim se zeli nabadati na moj kurac. Prvo je krenula polako, ali ubrzo je skakala brzim tempom. Volio sam kako se njene grudi zatresu svaki put kad me zajaše. Gledao sam u njenu picu kako se spušta na moj kurac, a zatim diže s njega. Napaljivao me još više taj prizor jer je njena pica bila slatka i roza baš kakvu ja najviše volim.

Ubrzo je prestala i sjela mi je na facu. Rekla: "Dragi hajde me još malo liži", sa zadovoljstvom sam joj počeo lizati picu. Bila je puna nektara kojeg volim. Cijelu sam ju čistio od sokova i oblizivao se koliko je ukusna. Zatim se ustala i stala na sve četri te se naguzila i rekla: "Hajde me sad uzmi kao svoju kujicu, smiješ i brže sad". Stao sam iza nje i počeo trljati kurac po njenoj pici i guzi, namjestim ga na njenu picu i prije nego uđem u nju naglo ga maknem. Vidio sam da se priprema svaki put kad to napravim. Na kraju sam joj ga stavio kad je najmanje očekivala i počeo sam ju tako jebati. Uhvatio sam ju za guzu i mjesio ju dok sam ulazio u nju.

Nagnuo sam joj se na leđa i s jednom rukom koj počeo trljati klitoris dok sam ju jebao. Počela se sve više tresti od užitka. Vikala je: "Nemoj stati.. . ahh.. . samo rako.. .. mmmm.. .. još.. .. mmmm.. .. ahh.. . jebi me.. .. mmm". Nastavio sam joj trljati picu dok ju tako jebem i uskoro sam osjetio kako se njena pica steže. To je mene napalilo još više i počeo sam svršavati u njenu sočnu picu. Svršio sam u nju, a tijela su nam trzala od užitka. Osrao sam tako u njoj dok nije izašla i zadnja kap iz mog kurca. Zatim sam ga izvukao iz nje, nju lagano gurnuo da legne, zatim legao kraj nje, poljubio ju i rekao joj: "Sretan rođendan još jednom ljubavi".

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija