Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vojna viježba

Odavno sam imao želju poševiti neku crnkinju, zabijati kitu u njenu crnu guzu, tako da se jasno nazire moje bijel meso kako ulazi u njen crni šupčić, svršavati joj po licu tako sa se vide obrisi bijele sperme na njenom tamnom licu.
Zbog našeg zemljopisnog položaja, nisam gajio nadu da cu ikad pojebati crnkinju, sve do nedavno.

Jer brodovi američke vojske sve su se češće zaustavljali u riječkoj luci, a među brojnim marincima našao se i pokoji crni pičić. Znao sam gdje izlaze ti vojnici, te sam se i ja uputio u jedan od tih mijesta. Nakon nekog vremena uletio sam u razgovor sa četiri marinca samo zato jer je peti član bila rasna crnka. Lice joj nisam mnogo gledao, ali tjelo uf.. . Grudi su joj bile kao guzovi obdarenije bijelkinje, a guzovi kao jastuci za spavanje noge dugačke i mišićave. Nije uopće izgledala elegantno, već kao rasplodna ždrebica, kao životinja željna parenja. Da bilo je u njoj nečeg animalnog, ali u najpozitivnijem načinu

Ja sam samo razmišljao kako bi joj ga metnuo rađe nego ijednoj bijeloj curi u mom vidokrugu. Američka ekipa brzo se iznapijala, pa sam svu pažnju preusmjerio prema njoj. Raspitivala se o tome kako živimo, kakav nam je standard u Hrvatskoj, kakvi su nam stanovi itd. Pristojno sam joj rekao da može i sama da pogleda"naše stanove", te je pristala poći u moj stan. Rekla je ostaloj ekipi da ide samnom pogledati stan, oni nisu ni skužili kad smo se digli od stola niti čuli šta im govori koliko su bili pijani.
Nakon kratke vožnje kroz kišnu Rijeku stigli smo do moga stana. Teturajući razgledavala je stan, a ja sam samo mislio i radio plan kako da joj ga stavim u taj crni šupak. I onda rekla kao iz topa OK. vidim da vam standard i nije tako loš, stan je jako ljep nego mene sad zanima kako Hrvati jebu.

Oteturala je do kreveta i legla potrbuške , te rekla "jebi me". Prišao sam joj skinuo joj čizme i najlonke, te zastao. Gledao sam u njene mišičave noge, a kurac mi se napeo tako da sam mislio da će mi pocijepati i gaće i traperice i izbiti na slobodu. Zatim sam joj skinuo minicu, a ispred mene je zabljesnula ogromna guza rasne crnkinje, prekrivena samo uskim tangama. Položio sam svoje dlanove na njene guzove, a ona je samo uzdahnula, te rekla da samo znaš koliko me nitko već dugo nije dobro izjebo, težak je život na brodu. Povukao sam njene tange uzduž njenih nogu, a guza joj je stršala prema meni i njihala se čas ljevo čas desno. Daj mi ga zavapila je, rukama sam joj razmaknuo guzove i prešao jednim lizom uzduž pičke prena šupku. Zadrhtala je i podigla guzu još više prema meni, opčinjeno sam gledo prema njenim guzovima i samo zario glavu i jezik prema njenom crnom šupku. Uh je je vrištala je na engleskom, osjećao sam kako se njen šupčić steže oko moga jezika, uh kakav šupčić pomislim u sebi, skinuo sam se malo prodrkao kurac i gurnuo ga u usta. U sljedećem trenutku svojim tamnim usnama obuhvatila je moj kurac i počela ga luđački pušiti, sisala je moj kurac pomahnitalo i gurala duboko u svoje grlo, došli mi je da svršim, ali sam se uspio nekako izkontrolirati.

Kad mi ga je dobro ovlažila samo sam je naguzio i poceo gurat svoj kurac u njen crni šupčić. Počela je miješati bokovima, a ja sam ga poceo nabijati svom silinom. Ševio sam je kao luđak a kurac je samo klizio po njenom šupku. Ah zastenjala je i pocela svršavati stišćući moj kurac svojim šupkom. Potom sam ga izvadio i dao joj da mi jos malo puši. Gledao sam kako moj kurac ulazi u njena usta, to me toliko napalilo sa sam joj poceo svrsavati duboko u njeno grlo, malo se zagrcnula, ali sve je progutala i nije ga prestajala pušiti. Ubrzo je opet bio spreman, legao sam na leđa, a ona me opkoračala i samo se nabila na njega, sisurine su joj skakale gore dole, a ja sam ih lovo rukama pokušacajući ih lizati. Zatim sam je polegao na leđa podigao noge na svoja ramena i poceo žestoko jebati naizmjence malo u šupak malo u pičku, svršavala je u naletima, a ja sam je nemilosrdno trpao.

Nakon nekih desetak minuta poceo sam joj svršavati duboko u njenu unutrašnjost njene vruće crne pičke.
Zatim sam se jos bacio na lizanje njenog klita sisajući naše zajedničke sokove, a ona je ponovo svršila zaljevajući svojim sokoćima po mom jeziku i mojim ustima.
Zadovoljno am se ustao te bacio pogled na prizor koji sam oduvijek želio, mlaz bijele sperme koja se cijedila iz njene crne pičke, crnim mesnatim nogama i njenoj mesnatoj crnoj guzi.
To je bilo moje ostvarenje sna. Konačno.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija