Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Volim oral

Brak, djeca i posao, svakondevnica na koju se netko navikne, a netko ne. Ja sam trenutno bio u onoj fazi kad mi fali još malo da se naviknem. Dvanaest godina braka, dvoje djece i solidan posao, te divna i sexy žena. Doduše, nakon drugog poroda se malo zapustila, pa je natukla kilažu, a i posao u uredu nije baš pomagao.

S druge strane, ja sam zbog posla bio dosta aktivan, jer je posao u građevini zahtjevao dobru kondiciju. Ali, bar je seks bio redovan, vikendima ili ponekad kad bi klinci bili kod nekoga od naših starci, bi pao i preko tjedna. Jedino što mi je sad smetalo, je to što je žena zapostavila svoju picu, pa ju nije brijala toliko, jedino kad smo išli na more, pa bi brzo to riješila. Sad nisam imao gušta se hrvati sa svim tim dlačicama. Međutim, ubrzo sam lizao friško obrijanu picu, ali ne ženinu, već od njene frendice Suzane.

Suzi je bila komad od žene sa svojih 37 godina, nikad udavana, ali sa jednim klincem, kojeg je zvala mladost ludost, jer je zatrudnila na jednom partyu gdje se probudila u tuđem stanu, bez gaćica i pice nakrcane spermom. Mislim, tako je meni žena ispričala, a ja samo prenosim. Uglavnom, nikad nije imala dlake na jeziku, što misli to i kaže. I tako je moja žena slavila ročkas, pa je pozvala sve kod nas. Familija, ekipa sa njenog posla, još neki susjedi, uglavnom nas dvadesetak. Dovela je Suzi i maloga, pa je sad bio sa našim haharom u njegovoj sobi i kako je žena rekla:

- Sigurno igraju video igrice, pa da ih pustim. -svejedno sam im odnio kolače nakon što sam ih narezao, a onda pošto sam mislio da me nitko ne vidi obrisao prstom nož i oblizao prst.

Vračavši se iz sobe u hodniku sretoh Suzi, pa mi je samo tiho rekla:

- Vidim da dobro ližeš.. -tu mi je stavila svoju ruku na prsa i nastavila- ja imam nešto što bi trebalo dobro izlizati.. -zatim je otišla van, a ja sam stajao kao telac u hodniku i u glavi mi je zvonilo na uzbunu.

Mislim, nikad nisam prevario ženu, ali jednostavno sam obožavao lizati pice, a Suzi je ipak bila pravi komad, pa sam odlučio da bih ju mogao oblizati. Samo kako, kad i gdje? ! ? Ali toga me mozganja riješila Suzi. Naime kasnije tijekom večeri, kad su odlazili svi kući šapnula mi je.

- Nazovi me sutra.. imam slobodan dan.. -kako je samo znala o čemu razmišljam, ali sam onda zaključio da je jednostavno shvatila moje poglede prema njoj.

Drugi dan sam jedva dočekao to da padne kiša, pa smo ranije završili, te sam nazvao Suzanu i shvatio da me već čeka, pa sam se požurio. Čim sam ušao u njen stan počeo sam se skidati, jer je Suzi sjedila na kuhinjskom stolu potpuno gola i raširenih nogu lagano si trljajući picu. Ubrzo sam bio gol i sa već dobro dignutim kurcem došao do stola, a Suzi se je samo oblizala gledajući u mojih dvadeset centimetara tvrdog mesa. Sjeo sam i privukao stolicu bliže stolu, pa sam zaronio glavom među njene noge. Njena pica i brežuljak su bili potpuno glatki i namirisani nekim parfemom, mada bih rekao da je krema u pitanju, koji me neodoljivo privlačio. Imala je predivnu picu, pa sam sa velikim guštom navalio na nju.

Lizao sam joj usmine, grickao klit, cuclao ga, a Suzi je stenjala sve glasnije i glasnije, da bi uskoro počela jecati i trzati nogama, a onda se legla na stol i vrisnula je svršavajući, te mi je zalila lice svojim sokovima. Disala je ubrzano i dahtala, a onda podigla moje mokro lice i tiho rekla:

- Jebo te Krešo, pa ti rasturaš sa jezikom i ustima.. -malo je duboko disala pa nastavila- ja sam mislila da se tvoja žena šali kad je rekla da dobro ližeš..
- Pričale ste o mom lizanju? ! ? -bio sam zapanjen tim saznanjem, jer sam mislio da Maja nikome ne govori o našem odnosu.
- O da.. hvalila se kako si jebeno dobar u lizanju, a sad sam se i ja uvjerila. I još nešto, nitko me nije tako dobro izlizao do sada. -tu se uspravila i dala mi poljubac, a onda rekla- A sad me rasturi tom kurčinom..

Nije mi trebala dva puta govoriti, pa sam ustao i namjestio ga na ulaz u njenu mokru picu i zabio joj ga. Vrisnula je, a ja sam skužio da je nevjerojatno uska, a kasnije sam saznao da se nije jebala već godinu dana. Međutim sad nisam mario za to, jer sam ju htio dobro izjebati, pošto je saznala naše bračne tajne. Jebao sam ju kao da mi je zadnje, zabijao sam se do jaja, a kurac mi je izlazio bijel iz njene pice od njenih sokova, a ja sam samo štemao njenu picu kao da sam na normu na gradilištu. Osjećao sam mišiće koje sam već malo i zaboravio, a njene noge su sad bile na mojim ramenima dok su moja jaja lupala po njenoj stražnjici. Nakon desetak minuta žestoke jebačine osjetio sam da mi dolazi, pa sam ga izvukao i raširio joj noge, te sam prvim mlazom pogodio njene sise, a ostalo je završilo po njenom trbuhu i onom izbrijanom brežuljku iznad njene pice. Trljao sam kurac po tom brežuljku dok mi on uopće nije padao, a Suzi je to dočekala sa oduševljenjem, pa se brzo ustala sa stola i spustila se na onu stolicu, te se uhvatila pušenja mog kurca.

Pušila je vrhunski, to joj moram priznati, a kako mi je masirala jaja vjerovao sam da će me ubrzo dovesti do novog svršavanja. Međutim Suzi je imala druge ideje, pa se uspravila i šapnula mi:

- Hoću ga ponovo u sebi, ali ga sad nemoj vaditi kad si gotov.
- Ali.. -počeo sam, ali me prekinula prstom na mojim ustima.
- Napravi kako sam ti rekla..

Poslušao sam ju, a ona se naprčila preko stola i sad sam pred sobom imao njenu još uvijek napetu guzu, pa sam se malo sagnuo i oblizao i nju. Stresla se na to, a ja sam se uspravio i namjestio ponovo kurac između njenih usmina, pa ga lagano gurnuo između njih u njenu vrelu picu. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati. Stenjala je glasno, a nakon samo dvije minute je svršila, ali sam ja nastavio dalje i zabijao sam se sve jače i jače u njenu picu. Širio sam joj guzove, kako bih gledao kako moj kurac nestaje u njenoj pici, pa sam se sjetio nečega i stavio si palac u usta, te ga naslinio. Nakon toga sam ga prislonio na ulaz u njen šupčić i samo ga gurnuo u nju. Zastenjala je glasno:

- Aaauuuuuuu.. ahhhhhh.. mmmmmm

Ušao joj je cijeli palac u guzu, a kurac je i dalje istim ritmom štemao njenu picu. Sad sam joj začepio obje rupice, a ona je samo dahtala i svršavala močeći svojim sokovima svoje noge i moja jaja, a ja sam i dalje zabijao svoj kurac u nju. Trajalo je to dobrih petnaestak minuta dok nisam počeo svršavati i puniti joj picu svojom spermom. Svaki mlaz sam popratio trzajem u njenu picu, a ona je svaki moj trzaj popratila stenjanjem. Kad sam se ispraznio izvukao sam kurac iz njene pice i gledao kako se naši pomiješani sokovi slijevaju iz njene pice.

Sjeo sam na stolac i gledao kako se ona pridiže, te primjetio da joj se noge lagano tresu, pa je i ona sjela na drugi stolac. Pogledala me i nasmješila se:

- Najbolji seks ikada.. -rekla je, a na moj smješak je dodala- No dobro, onaj kojeg se sjećam..
- Imaš super picu. Odlična za lizat i još bolja za jebat.. -pohvalio sam i ja nju.
- Nije dobila već godinu dana kurac, pa je tako uska.. -rekla je, a na moj začuđeni pogled je samo rekla- Nije lako samohranoj majci naći dobar kurac i dobrog muškarca koji ide uz njega.
- Onda tražiš na krivim mjestima.
- I meni se tako čini -rekla je pa smo prasnuli u smijeh.

Poslije sam se sredio, te sam otišao kući, ali smo se dogovorili da joj svaki slobodni dan koji ima dođem rasturiti picu i dobro ju izlizati. Rečeno učinjeno. Jedino što joj u zadnje vrijeme rasturam i šupak, jer je otkrila čari analnog seksa, pa sad uživa u mojoj kurčini koja rastura njen šupak i jeziku koji joj rasturi klit i picu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija