Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Volim starije

Sa svojih 25 i nisam imao neko seksualno iskustvo sa kojim bi se mogao hvalisati. Možda je bio problem u tome što sam volio starije žene, a ne vršnjakinje koje su mi se, ponekad, i otvoreno nudile. Jednostavno, nisam se mogao uzbuditi toliko da mi mojih 22 cm stoji tvrdo i postojano.
To bi mi bio problem na plaži ljeti, kad bi oko mene bile sve one mame sam malom djecom i koje nisu obraćale pažnju na okolinu, pa se ponekad moglo vidjeti i koji venerin brežuljak ili nekakav monokini. Tada sam odlazio s plaže i drkao kao lud u wc-u, zamišljajući kako jebem sve te mlade mame ili neku gospođu od četrdesetak godina. I tako sam ja pet godina proveo drkajući na starije gospođe i na mlade mame, a povremeno bi mi neka kolegica s faksa popušila kurac ili bi joj ga bez nekog velikog entuzijazma utjerao u njenu nerazrađenu picu, te joj svršavao po sisama ili trbuhu. Usprkos svršavanju nisam osjećao ono nešto, tako da su sve takve veze brzo završavale.

I bilo je tako do mog 25 rođendana. Taj dan nisam imao neka posebna očekivanja, iako je mama složila feštu za pola susjeda u zgradi i neke moje prijatelje. Mislim da je to mama napravila više radi sebe, tj da pozove susjede na trač partiju. Dok je meni došao samo pokoji prijatelj, a i oni se baš nisu zadržavali previše zbog starci. Tada sam ugledao susjedu Tihanu, mladu mamu sa jednogodišnjom curicom. Imala je trideset i koju, dugu plavu kosu, bujne grudi, malo poveću stražnjicu i mali trbuščić, prava žena po mom ukusu. Gledao sam ju iz prikrajka i osjećao kako mi kurac polako raste u gaćama. Znao sam da joj je muž u vojsci, pa ga najčećše nije bilo kod kuće, a bio je inaće jako ljubomoran i posesivan, pa sam ju izbjegavao i pozdraviti kad je bila sa njim i malom u šetnji oko zgrade.

Nekako sam izbjegavao kontakt sa njom, dok odjednom nisam čuo mamin povišeni glas:

- Pa to ti Matija može riješiti! ! ! Matija! ! ! -pozvala me u kuhinju, a ja sam se nevoljko dovukao i upitno je pogledao, a ona je odmah nastavila- Matija, poslije ćeš do Tihane, da joj pogledaš kompjuter jer ju nešto zeza, u redu? ! ?
- Je mama, u redu je -rekao sam preko volje i pogledao u Tihanu, a ona mi je, na moje veliko iznenađenje, namignula i nasmješila se.
- Javim ti se kad krenem kući -rekla je sa smješkom.

Samo sam kimnuo glavom i otišao u svoju sobu, zamišljajući scenarije u svojoj glavi šta bi mogao raditi sa Tihanom. Nikad nisam bio kod nje, ali su svi stanovi uglavnom imali isti raspored prostorija, pa sam mogao predočiti si gdje joj je spavača, gdje kupaonica.. .
Bio sam u tim mislima kad me trgnula mama na vratima moje sobe:

- Hajde, Tihana te čeka vani..
- Idem, idem.. . -uzeo sam svoj laptop i neke žice, pa prošao kraj mame i izašao na stubište, a kraj lifta me čekala Tihana i smješkala se.

Ubrzo je došao lift, pa smo krenuli do sedmog kata. U liftu sam stajao uz nju, pa sam osjećao miris njenog dezodoransa i, pošto sam bio viši za glavu i pol, imao sam nesmetan pogled u njen dekolte. Kurac u mojim hlačama je napinjao tkaninu i molio sam se da ne primjeti moju napetost. Kad samo izašli na njenom katu, krenula je naprijed okrznuvši me jednom sisom po ruci, a ja sam buljio u njeno savršeno dupe zamišljajući kako moj kurac buši obje njene rupice. Sad je već macan u gaćama prijetio ozbiljno tkanini od kojih su napravljene gaće i hlače. Kad je otključala i pustila me unutra, bio sam uvjeren da je vidjela izbočinu na mojim preponama iako sam ju pokušavao sakriti sa torbom u kojoj je bio laptop.

Odvela me do 'radne sobe', tj djela dnevnog u kojem su bili radni stol sa računalom, pretpovijesnim modelom od prije dvije godine, jer danas je u informatici ono što je izašlo prije par mjeseci već zastarjelo. Uzdahnuo sam i spustio se na stolicu i dalje držeći torbu na svojim preponama, a Tihana me upitala:

- Hoćeš nešto popiti ili.. ..
- Može kava, ako nije problem -pogledao sam ju upitno.
- Naravno -rekla je nasmiješeno i dodala- Mislila sam da ćeš nešto žestoko, pa zato.. ..
- A ne, ne.. . nisam još za to raspoložen -rekao sam i uključio njeno računalo, pa ju pogledao- U čemu je točno problem?
- Ne znam, ali pričekaj da donesem kavu, pa ćemo onda o poslu -rekla je i otišla u kuhinju njišući svojom guzom.

Gledao sam za njom, a onda uzdahnuo i pogledao šta je na ekranu računala. Vidio sam da nema nekih sumnjivih stvari, ali sam se spojio na net i uključio se na antivirusni program da ga pregleda. Nakon pet minuta se je vratila sa kavom, stavila ju na radni stol i stala uz mene, te se nagnula uz mene gledajući na ekran:

- I? Jesi li otkrio nešto?

Njen miris i njena blizina su bili neodoljivi, a toplina njene lijeve sise na mojoj desnoj nadlaktici je izazvala vlaženje na vrhu moga kurca. Samo sam promucao:

- N.. n.. ne.. . sad samo tek traži.. .
- Hmmmm.. . a ja već našla jednu grešku -rekla je gledajući u ekran.
- Da? A koju? -upitao sam i ja gledajući sad ja u ekran misleći da mi je nešto promaklo.
- Pa evo je -rekla je i u sljedećem trenu sam osjetio njenu ruku na mom kurcu kako ga stišće preko hlača.
- A.. a.. ali gospođo Tihana -promucao sam u panici.
- Samo Tihana za tebe -rekla je i poljubila me u usta. , te sam osjetio njen jezik na svojim zubima i usnama, a onda i u ustima.

Uzvratio sam joj i dalje se držeći stolice i stola, dok me ona ljubila i trljala moj kurac preko hlača. Zatim sam čuo kako se moj zip otvara i njena ruka je ulazila u moje gaće, te mi je kurac uskoro bio van gaća. Ona se odmakla od mene i dok ga je jednom rukom drkala i natezala kožicu na njemu, drugom je povukla kosu iza uha i tiho rekla:

- Ohh.. . pa veći je nego sam mislila -a onda se spustila niže i moj kurac je nestao u njenim ustima.

Osjećao sam njen jezik i zube na njemu, a kurac je sve brže i jače pulsirao, te sam se bojao neminovnog, a što se i dogodilo kad se po treći put spustila niz njega do gaća. Eksplodirao sam i napunio joj usta vručom spermom. Ona se zagrcnula, jer nije očekivala da ću joj odmah napuniti usta spermom. Uspravila se i oblizala ono što joj je iscurilo iz usta, te me povukla prema trosjedu. Rekla je da se skinem, a ona je već skidala majicu, a za njom i grudnjak, te su joj uskoro sise bile slobodne, čista petica sa velikim aureolama i povečim bradavicam koje su već bile tvrde. Dok je skidala hlače vidio sam da je bez gaćica i obrijane pice, pa mi se kurac odmah počeo dizati. A to je ona popratila zadovoljnim uzdahom:

- Ohooo.. . vidi ti ko je već spreman za dalje.. .

Ja sam ostao gol na trosjedu, a ona mi je prišla, te me opkoračila i primila rukom kurac, te išla njom gore dolje po njemu, dok sam joj ja sisao jednu sisu, poigravajući se sa bradavicom, a drugu mijesio slobodnom rukom. Ona je uspravila moj kurac, namjestila ga na ulaz u svoju picu i polako se spustila po njemu. Kad je došla do kraja samo je protisnula kroz zube:

- Ohh.. . Bože.. . koliki je.. . mmmmmmmm.. . jebo te.. . -na moj upitni pogled samo je promrmljala- Moj muž ima samo dio ovog tvoga.. . ahhhh.. .

Počela se gnijezditi na njemu i namještati kako joj najviše paše. Pustio sam ju da radi što hoće, ja sam bio na sedmom nebu. Počela je vrtiti bokovima i stezati mi kurac svojim picinim mišićima. Osjećao sam se fantastično dok sam joj mijesio sise i ljubio ju po vratu, a ona je stenjala svaki put kad bi joj korijen mog kurca trljao klitoris. Uzdisala je duboko, a onda se primila za moja ramena i počela se lagano nabijati na njega. Svaki put kad bi se nabila do jaja bi zastenjala, a postepeno je i ubrzavala nabijanje, dok se u jednom trenutku nije zgrčila i stresla, a iz njenih usta je izašao tihi jecaj, a moja jaja su odjednom bila mokra od njenih sokova.
Nakon trenutka odmora opet se nastavila nabijati do mojih jaja. Ja sam joj pridržavao guzu i pomagao joj da se nabija na moj kurac. Zajednički smo dahtali dok smo se jebali u njenom dnevnom, a onda sam osjetio da ću svršiti, pa sam joj to i rekao:

- Dolazi mi.. . svršit ću.. .
- Samo daj.. . napuni mi pičku.. . volim spermu u pički -dahtala mi je na uho pohotno.

Privukao sam ju na sebe i trznuo se te se počeo prazniti u njenu vrelu špilju. Odizao sam se od trosjeda dok sam ispucavao spermu iz svojih jaja u njeno grotlo. Nakon toga sam se umorno opustio dok se ona i dalje meškoljila na mom kurcu, a nakon još minute ili dvije tako je i ona po drugi put svršila. Izvalili smo se na trosjedu, a pošto je raširila noge vidio sam kako joj moja sperma lagano izlazi iz rupice, pa kad sam joj to spomenuo, samo je uzela majicu i obrisala picu, te jebozovno rekla:

- Volim kad ima puno sperme i kad me buši takva kurčina kao tvoja.
- Ja bi ti volio tu kurčinu utjerati u tvoju predivnu guzu.. . -malo sam zastao i pogledao ju kao da se bojim njene reakcije.
- Zaista bi me jebao u šupak? ? -upitala me je ozbiljnog izraza lica.
- Da -rekoh, a onda brzo dodah- Ako se ti slažeš, naravno.. .

Ustala je i otišla iz dnevnog, a onda se vratila nakon dvije minute i pružila mi baby ulje, te se naguzila na trosjedu i rekla:

- Hajde, ali budi nježan, te me rasturi.. .

Ustao sam i dobro joj nauljio guzu, a onda ugurao jedan prst u šupak. Lagano je uzdahnula, a ja sam ju nastavio jebati prstom, dok sam drugom rukom nadrkavao svoj kurac. Ubrzo sam joj gurnuo još jedan prst, te sam ju sad jebao sa dva prsta i sve brže. Ona je samo stenjala i onda prodahtala:

- Daaajjjj.. . stavi miii gaaaaaaaa.. .

Nauljio sam kurac obilno i namjestio ga na ulaz u guzu i gurnuo. Ušao je kao podmazan i kao da je njena guza rađena za njega. Ubrzo je ušao do kraja i počeo sam ju guziti iz petnih žila. Ona je satlno stenjala i dahtala, a ubrzo je i počela svršavati. Iz njene pice je cijedilo po nogama i po trosjedu, a ja sam ju nastavljao guziti i nisam mijenjao tempo. Lijepo je biti mlad i pun snage, te sam se htio dokazati kako ovo ne bi bio samo usputni seks, već da se i dalje možemo pojebati. Jebao sam je u guzicu dobrih petnaestak minuta i ona je svršila već tri puta, a ja sam samo dolijevao ulje u njen šupak. Nakon tih petnaestak minuta sam i ja napokon svršio i napunio joj guzu ostacima sperme iz mojih jaja koje je Tihana tako lijepo iscijedila.

Ostali smo ležati zadihani na trosjedu, a onda nas je zvuk njenog kompa trgnuo i otišao sam ga ugasiti, pa se vratio klatećeg i opuštenog kurca do nje, a ona ga je pomilovala i rekla:

- Nadam se da bi mi mogao još koji put doći provjeriti komp da mi se nije nešto duboko uvuklo u njega, ha?
- Naravno -sagnuo sam se i poljubio ju, te se obukao i rekao- Idem sada jer će mama inaće diči uzbunu gdje sam.

Otišao sam olakšanih jaja, te jedva čekao ponovno čišćenje Tihaninog kompjutera.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija