Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Voljela je seks

Kao što sam već pisao, nova konobarica Tihana, je bila žderačica kuraca, ali je u ovome slučaju izabrala moj poveći kurac. Nakon brzinskog seksa u skladištu kad sam joj napunio usta spermom i kad mi je rekla da je od tada ona moja mala droljica i da ju uvijek mogu pitati za seks odlučio sam provjeriti da li to stoji.

Kod kuće ionako nisam mogao ništa, jer je žena imala one dane u mjesecu, a PMS ju je pucao sve u šesnaest, odlučio sam nazvati Tihanu. Taj dan je bila slobodna, a ja sam imao neke obaveze i sastanke sa našim dobavljačima hrane, pa sam odlučio napravit malo mjesta u rasporedu. Nazvao sam ju, a ona je odmah veselo odgovorila da dođem kod nje. Znao sam gdje je, iako nisam baš poznavao taj kvart. Dočekala me veselo, odjevena samo u tajice i nekakav sportski grudnjak, a na moj upitni pogled je rekla:

- Vježbala sam, tj.. -ispravila se uz smješak koji je naprosto mamio na seks- .. radila sam malo jogu.
- Oooo.. istezanje -rekao sam i ja sa smješkom gledajući joj u sise gdje su se ocrtavale njene tvrde i napete bradavice, a ona je samo kimnula.
- Da, moram biti fleksibilna.. -rekla je i povela me do svoje spavaće sobe.

Nismo baš gubili vrijeme, te smo uskoro bili goli i sad sam ležao na krevetu dok je ona polako usnama klizila uz moje dlakave noge prema mojim preponama dok su joj čvrste sise trljale te iste noge. Došla je do prepona i lagano liznula moj već podignuti kurac, pa obrisala jezikom par kapi koje su se pojavile na glaviću, a onda se ispružila na meni tako da joj se kurac našao među sisama dok mi je jezikom lizala oko pupka, zatim se polako digla i nastavila ljubiti moja dlakava prsa do usana i onda me počela žvaliti, te mi povremeno gricnula usnicu. Dotle je moj kurac već bio dobrano napet. Zatim se popela još više i sad mi je njena pička bila točno na licu, a kad sam ju počeo lizati osjetio sam nešto tvrdo i kad sam uspio vidjeti vidio sam kako dildo stoji zaboden u njen šupak. To me dodatno narajcalo, jer sam skužio da ga voli primati u sve rupe. Grickao sam joj klit dok se ona trzala na svaki moj ugriz, a iz pičke je već počelo curiti. Ja sam primio onaj dildo i malo ga vukao van i unutra, dok je ona sad dosta glasno počela stenjati. Ubrzo je svršila obilno mi zalijevajući lice svojim sokovima i natruhama pišake. Tresla se na meni dok je svršavala uz glasne jecaje, a onda se brzo makla sa mog lica, obrisala mi ga plahtom i bacila se na moj kurac.

Pušila ga je stvarno dobro. Grickla ga je lagano od korjena prema glaviću, da bi ga opet progutala, a slina joj je ostajala na kurcu kako ga je polako puštala. Nakon toga me je opkoračila i smjestila se svojom pičkom direktno na njega i odmah se nabila do kraja uz prigušeni uzvik kad je došla do jaja. Malo je mirovala sklopivši oči, a onda je započela jahanje kakvo još nisam doživio od niti jedne do sada sa kojom sam imao seks. U nekom čučećem položaju se nabijala na moj kurac, a ja sam samo gledao kako nestaje u njenoj obrijanoj pički i pojavljuje se potpuno bijel od njenih sokova, a onda sam osjetio da ću početi svršavati, pa sam joj to i rekao, a ona se samo nasmješila i nastavila još žešće sa nabijanjem. Nakon par minuta sam počeo svršavati, a ona se nabila do kraja i stala. Osjećao sam samo mišiće njene pičke kako se stežu oko mog kurca kao da ga muzu. Ispraznio sam se duboko u nju, a ona me gledala sa nekim smješkom crvena u licu, pa se polako ustala sa mene, a iz njene pičke je krenula sperma. Obrisala ju je prstima i oblizala ih, pa se sagnula i počela mi lizati kurac, te ga je odmah nastavila i drkati, pa ga je održala dignutog, a onda se ostavila na sve četri na krevetu, pa sam shvatio da hoće da ju jebem s guza.

Brzo sam ustao, a ona se još nagnula naprijed, te je sad više klečala sa glavom na krevetu i promuklo je rekla:

- Jebi svoju droljicu u šupak i rasturi joj ga..

Nije mi morala dva puta ponavljati. Stao sam iza nje i polako počeo izvlačiti onaj dildo koji je još uvijek bio u njenom šupku. Bio je sav nauljen i samo je lagano kliznuo van, a ja sam odmah ugurao svoj glavić u onaj rašireni šupak. Kliznuo je u nju bez problema i samo sam ju uhvatio za bokove i počeo se zabijati u nju. Ona je zabila glavu u poplun na krevetu i čulo se kako prigušeno vrišti kad god bi joj ga zabio do kraja, ali se nije pokušavala uzmaknuti nimalo. Jebao sam ju žestoko, nabijao se u njenu guzu i širio je dok je ona gužvala plahtu ispod sebe. Nakon desetak minuta sam stao i izukao kurac iz nje, pa ju okrenuo na bok i legao iza nje, te joj zadigao jednu nogu u zrak i opet joj ga zabio u šupak. Zastenjala je glasno i samo promrmljala:

- Daaa.. . da.. mmmmm.. jebi svoju droljicu.. . mmmmm.. guzi meeeeee.. .

Držao sam joj jednom rukom nogu u zraku dok sam joj drugom rukom mijesio sise i vrtio bradavice između palca i kažiprsta, a ona je tiho cvilila. Ubrzo je iz njene pičke krenuo mlaz njenih sokova po krevetu, a ona se trzala u nekom grču od orgazma koji je doživjela taj tren. To je i meni bilo dovoljno da se još par puta zabijem u nju i počnem svršavati. Punio sam joj šupak vrelom spermom, a ona je samo grebla po mojoj butini dok sam ju nabijao na svoj kurac do kraja. Nakon tog burnog i obostranog orgazma oboje smo ležali potpuno izmoreni. Polako se odvojila od mene i samo tiho rekla:

- Kako me guzica boli.. stvarno si mi ju rasturio.. -poljubio sam ju i tiho rekao:
- Bar si slobodna danas, pa se malo odmoriš.
- Da, barem je to.. -rekla je i nasmješila se, te me pozvala pod tuš, a tamo mi je još jednom izdrkala i popušila kurac, pa sam se laganih jaja vratio na posao.

Od tada ju obavezno pojebem jednom do dva puta tjedno, najčešće poslije smjene u skladištu, a sad ga obožava dobiti u usta dok joj je u pički vibrator, a u šupku dildo, dok sam ju ja držao za glavu i jebao ju u usta. Nije više nikome dala da ju bilo šta pita, a nakon par mjeseci je rekla da je u drugom stanju, a na upite kolega je rekla da ne poznaju tipa sa kojim je zatrudnila, a koji ju je napucao kad je saznao da je u drugom stanju. Meni je rekla da ne brinem ništa, jer su joj starci ionako potkoženi, a konobarila je samo njima u inat. Mi smo se nastavili jebati i dalje, a poseban je bio osjećaj seks sa trudnicom, pa joj je sad najviše stradavao šupak. Prestala je konobariti, a kad je rodila vratila se raditi u firmu kod starog, ali smo se mi i dalje nastavili viđati, jer kako je rekla, ona će oduvijek biti moja mala droljica kad god poželim. A želim ju sve više.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija