Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Voljna kolegica

Kažu da uredske afere nikad nisu dobre ili tako nešto slično, mada sam ja doživio nešto potpuno suprotno. Imam kolegicu u uredu koja ima 42 godine, rastala se prije dvije, a ima dvije prekrasne cure i kad ju čovjek vidi nikad ne bi dao te godine i da ima dvije odrasle cure. Valjda su joj se zato u noćnom klubu nedavno nabacivali neki mladci koji jedva da su skucali 20 godina. Inače, Ana, kako se zove, izgleda kao da joj je dvadeset i neka, a ne da je prešla četrdeset. Stariji sam od nje nekih 5 godina, koji mjesec gore dolje nije ni bitno. Njen izgled je bio takav da nikog nije ostavljala ravnodušnim. Muški su slinili, a kolegice bile zavidne. Bujna smeđa kosa do ramena, zelene oči, sise solidna četvorka koje su sad malo visile, te uska i isprčena guza uz vitko tijelo.

Nedavno je operirala vene na nogama i nakon što je bila odsutna tri dana, vratila se na posao. Sad je svako toliko morala malo hodati ili držati noge na povišenom, uz nošenje nekih gustih i čvrstih čarapa. I ovako smo si bili dobri, ali sad smo si nekako postali i bolji, možda i zbog svega što se desilo.

Naime, jedan dan, nekako se vrijeme mijenjalo i bila je neka sparina u gradu, koja se zavukla i u urede, te je ona osjećala kako je noge bole i imala je osjećaj da joj otiču. Ja sam joj smireno rekao da kaj se mene tiče, može ih staviti i na stol. Nasmijala se i rekla, da bi mi mogla onda staviti noge i na ramena, a ja sam samo slegnuo ramenima i rekao da ne bih imao ništa protiv. Nekako se zacrvenila i nasmiješila, pa smo nastavili sa radom u tišini, a ona je ipak stavila noge na stol. Imala je suknju na one guste najlonke, pa mi je pogled znao kliznuti niz njene noge do bijelih gaćica koje su se vidjele u onoj tami. Ne moram vam ni pričati kakve su mi misli bile, dovoljno da napomenem da se nisam mogao dići od stola kako mi se kurac u hlačama digao. Inače, nekako mi se nije baš nešto dizao u zadnje vrijeme, jer sa ženom sam zamrznuo seksualne odnose. Nekako nam je to došlo samo po sebi, jer jednostavno nam je nešto nedostajalo u seksu. Nismo znali šta, ali nam nije bilo ni bitno.

I tako sam sada sjedio i škicao niz Anine noge do gaćica i zamišljao njene noge oko moga struka dok joj moj kurac ulazi duboko sa svih dvadeset centimetara. U jednom trenu je prestala sa poslom i pogledala me, te glasno upitala:

- Ej, Žarko, jel ti mene uopće slušaš? ? -trznuo sam se i pogledao ju.
- Oprosti, nešto sam se zamislio..
- Vidim, jesi uopće čuo šta sam rekla?
- Ne.. sorry.. -tiho sam rekao, a ona je samo uzdahnula i nastavila.
- Govorila sam kako već dugo nisam ništa dobila.. -pogledao sam ju zbunjeno.
- Dobila, šta? ? -zakolutala je očima, pa uzdahnula.
- Dobila u pičku.. -skoro je vrisnula, a ja se zbunjeno nasmiješio pitajuči se koje to veze ima sa mnom, pa sam ju nekako blesavo gledao, a ona je samo uzdahnula i tiho rekla- Eto, mislila sam da bi mi, ovaj, mogao pomoći.. -odsutno sam kimnuo glavom.

Gledala me jedan tren, a onda lagano raširila noge, pa sam ugledao njene gaćice i shvatio da te najlonke ne idu do kraja kao hulahopke, nego samo do gaćica. Sjedio sam još koji tren i buljio, a onda se trgnuo i ustao sa vidljivom erekcijom na svojem međunožju, krenuo prema njoj, a onda se zaustavio i okrenuo prema vratima, pa otišao do njih, pogledao van i kad sam vidio da nema nikoga brzo ih zatvorio i zaključao. Okrenuo sam se prema Ani, a ona se nasmiješila i povukla si suknju do bokova, dok su joj noge još bile raširene. Brzo sam došao do nje i kleknuo između njenih raširenih nogu. Počeo sam joj ljubiti pičku preko gaćica i vidio da su već lagano mokre. Odmaknuo sam ih u stranu i ugledao njenu dlakavicu. Ne da je bila neuredna, već je bila uredno podšišana, a njene usmine su bile nabubrene od želje. Počeo sam ju ljubiti, a uskoro i lizati te je njen klit iskočio, a ja se odmah bacio na njega i sad sam ga cuclao i grickao. Stenjala je i stiskala naslon stolice na kojoj je sjedila, a ja sam sve više bio napaljeniji i sad sam si otkopčao hlače i lagano si drkao napeti kurac.

Nakon par minuta sam ustao i stao sa dignutim kurcem uz nju, te joj ga stavio pred usta. Odmah ga je počela lizati i ubrzo sam ju praktički jebao u usta dok sam joj ga lagano zabijao u usta. Ubrzo mi je pustila kurac i sa slinom koja se cijedila niz usta prodahtala:

- Hajde, savi mi ga.. -pomogao sam joj da se digne sa stolice i sjedne na stol koji smo malo raščistili, a onda joj zadigao majicu i izvukao sise iz grudnjaka, te ju polegao na stol i skinuo gaćice.

Raširio sam joj noge pažljivo ju držeći za listove koji su je još boljeli, i gurnuo joj kurac u pičku. Zastenjala je, a ja sam osjetio kako je uska iako je bila dobro podmazana. Ulazio sam ispočetka polako dok se oboje nismo navikli, a onda sam stavio njene oge na svoja ramena i počeo se zabijati u nju dok sam joj jednom rukom mijesio sise koje su virile iz grudnjaka. Bila je sve glasnija dok je moj kurac klizio kroz njenu dobro podmazanu pičku. Ubrzo je svršila prvi put, obilno, sve je bilo mokro ispod njene guze na stolu, a ja sam nastavio sa zabijanjem kurca u nju. Jebao sam ju još nekoliko minuta, a onda ga u svom najboljem orgazmu u zadnjih par godina, zabio do jaja u nju, te se u nekoliko mlazova ispraznio u njenu vrelu pičku. Trzao sam se kao da su mi jaja spojena na struju i uguravao sam joj kurac u pičku. Kad sam stao polako sam ga izvadio i vidio da mi je kurac okupan njenim i mojim sokovima, a za njim je krenula i moja sperma iz njene pičke. Polako se slijevala niz njenu kožu prema šupčiću. Uzeo sam ubrus sa role na njenom stolu i obrisao joj pičku od naših sokova, a onda i svoj kurac. Pomogao sam joj da siđe sa stola, pa smo se oboje sredili, a onda mi je ona dala takav poljubac direktno u usta uvalivši mi jezik, da sam osjetio da mi se kurac opet lagano budi.

- Hvala ti na ovome.. -tiho je rekla, pa nastavila- Nadam se da ćemo to još koji put ponoviti?
- Naravno da hoćemo, samo moraš reći kad hoćeš.. -rekao sam i zagrlio ju, te joj sad ja uzvratio poljubac.

Ostatak dana smo nastavili sa radom, ali smo bili sad puno opušteniji, a ja se sad veselim nastavku našeg dodatnog druženja, koje neću morati dugo čekati.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija