Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Voljna kolegica 2

Kao što rekoh nisam morao dugo čekati na ponovnu akciju sa Anom u uredu. Nije prošlo ni tjedana dana kad mi je došla u uredu do stola i naslonila se na njega, te tiho rekla:

- Cijeli vikend sam zamišljala tvoj kurac u svojoj pički i dobro sam si ju trljala..
- I ja sam zamišljao kako ti ga stavljam s guza.. -rekao sam iako sam cijeli vikend šljakao po vrtu i kući, a navečer sam nakon tuša zahrkao bez svijesti, ali sam prihvatio igru.
- Voljela bi ti ga popušiti.. tu.. dok sjediš u stolici.. -govorila je dok joj je ruka išla po mojoj ruci grebući me lagano svojim dugim noktima, a meni se kurac dizao u gaćama.

Zatim je otišla do vratiju i zaključala vrata, pa se vratila do stola, a ja sam se odmaknuo od njega, te si počeo otkopčavati hlače, a ona se polako u onoj haljini klekla na pod. Više nije nosila one guste najlonke, već obične, te mi je i pokazala ožiljke koji su se sad već jedva vidjeli. Sama se pomučila oko mojih bokserica i uskoro mi je kurac bio vani, a ona ga je lagano drkala, te lizala po glaviću. Zatim ga je povukla malo na niže i kurac joj je nestajao u ustima. Dok ga je gutala gledala me u oči, a tako jebozovan pogled već dugo nisam vidio. Osjećao sam kako mi trnci iz jaja idu skroz do vrha glavića, a kad je stavila prste oko mojih jaja koja su bila pritisnuta mojim boksericama imao sam osjećaj da bi mogao odmah svršiti. Ana je znala što radi i stisla mi je kurac prstima u korijenu, da bi mi se nastavila nabijati ustima na njega, a onda ga malo grickala svojim bijelim zubima, pa ga lizala, a kad je krenula sa guranjem jezika u onu rupicu na vrhu glavića više jednostavno nisam mogao. Znala je šta se dešava i samo se spustila ustima na moj kurac, makla ruku sa korijena kurca i ja sam ispalio spermu u njena usta. Gutala je sve, osjećao sam kako ga usisava i prazni. A ja sam bio u stanju blaženstva, jer već jako dugo nisam imao dobro pušenje.

Odmakla se od mene, a kurac mi je bio opušten, slinav i trenutno ispražnjen. Podigla je svoju haljinu i ugledao sam crne čipkaste gaćice koje je malo protrljala na mjestu pičke, te ih je skinula i sad sam ugledao potpuno izbrijanu njenu pičku. Kurac mi se odmah počeo buditi, jer sam obožavao glatkoću tog brežuljka i onog ispod njega. Prišla je do mog stola i pomakla tipkovnicu koja je bila ispred mene, pa se sjela na stol opkoračivši me nogama i oslonila se rukama na stol. Nisam trebao biti lumen da shvatim šta se očekuje, pa sam samo odmaknuo njenu haljinu i polako počeo jezikom kružiti po onom izbrijanom brežuljku iznad njene pičke. Uzdahnula je i sklopila oči dok sam se ja polako spuštao prema njenoj mokroj i mirisnoj pički. Stvarno je mirisala na neki parfem od ruža, a meni je opet kurac rastao iako sam maloprije svršio obilno, te me malo iznenadilo, pošto mu je u zadnje vrijeme trebalo malo duže da se oporavi. Izgleda da ga je Ana posebno inspirirala. Ja sam se u međuvremenu spustio do njene vlažne rupice koja je curila, doslovno, pa sam odmah navalio na lizanje njenih sokova, a onda zalijepio svoje usne na njen klitoris i počeo ga cuclati. Ana je sve dublje disala i povremeno bi prigušeno zastenjala. Nastavio sam narednih desetak minuta sa lizanjem pičke, sve do njenog šupčića, a kad sam joj gurnuo jezik u njega samo se stresla, a onda se vratio na klit i uskoro je počela svršavati. Lizao sam i skupljao sokove koji su curili iz nje, a ona je samo raširila noge koliko je mogla jače dok sam ja bio zaronjen između njenih nogu.

Kad sam sve oblizao ustao sam sa stolice i vidjela je da mi je kurac ponovo uspravan i tvrd, pa se samo nasmiješila i sišla sa stola, te mi se okrenula guzom, a ja sam zadigao njenu haljinu i samo joj ga zabio bez zadrške. Zastenjala je i uhvatila se za stol, a ja sam joj počeo mijesiti sise preko haljine i nekog tankog grudnjaka koji je imala. Zabijao sam se do jaja u njenu vrelu pičku dok sam joj mijesio mekane sise. Čulo se samo udaranje kože o kožu, a onda smo malo zastali, jer su se čuli koraci u potpeticama po pločicama u hodniku, te smo malo pričekali dok nisu nestali, a onda smo nastavili. Nakon nekih desetak ili više minuta smo se prebacili u moju stolicu, tj ja sam sjeo, a ona se počela nabijati na moj kurac oslonivši se na stol i naslon moje stolice. Pomagao sam joj držeći ju za stražnjicu kako bi se lakše nabijala. Zatim sam ju polegao na stol i raširio joj noge, te joj ga nastavio zabijati još nekih desetak minuta dok nismo skoro zajednički svršili i ponovo joj napunio pičku svojom spermom. Ostao sam sa kurcem u njoj dok se nije potpuno opustio, a za to vrijeme smo se ljubili, pa sam ga polako izvadio, te smo se oboje obrisali od sokova, a ona je otišla na svoje mjesto ostavivši mi svoje gaćice na stolu. Podigao sam ih i pogledao ju, a ona mi je namignula, pa dodala da bi joj ih mogao poslije obući u autu kad krenemo kući. Pitao sam ju da li ćemo imati vremena za to, a ona se samo nasmješila i rekla da ćemo ga naći.

Do kraja radnog vremena nismo stigli više ni razgovarati, jer su nas zasuli poslom, te smo jedva dočekali kraj radnog vremena. Krenuli smo svako sa svojim autom, a ja sam pratio nju, jer smo ionako išli u istom smjeru, a ona je stanovala kvart prije moga. Ubrzo je skrenula prema Jarunu, a ja za njom. Uskoro smo bili u onim šumarcima oko jezera, te smo parkirali na nekom udaljenom kraju. Pozvala me kod sebe u auto, a čim sam ušao počela mi je skidati hlače i uskoro je izvukla kurac iz gaća, te ga odmah strpala u usta. Kratko ga je pušila dok nije postao tvrd, a onda se odmah popela na mene i nasadila na njega do jaja. Povukao sam haljinu njoj preko glave i otkopčao joj grudnjak, te se bacio na ljubljenje i lizanje njenih sisa, dok se ona gnijezdila na mom kurcu. Zatim sam joj primio guzu i podizao ju, te nabijao na svoj kurac. U jednom trenutku sam prstom slučajno pogodio njen šupčić i prst je samo kliznuo u njega, što je kod nje izazvalo dubok uzdah i grčenje. Shvatio sam da joj paše i gurnuo ga još dublje, a ona se počela tresti i nakon minute je počela svršavati. Čekao sam da se malo smiri i nastavio ju podizati na sebi dok nisam i ja svršio, te joj iscijedio preostalu spermu u pičku.

Nakon toga smo sjedili još neko vrijeme kod nje u autu, te sam joj navukao one gaćice, baš kako je i rekla, te sam se i sam obukao i krenuo do svog auta. Zatim sam ju čuo:

- Žarko, znaš šta? Sljedeći put ću donijeti vibrator za u pičku, a ti ćeš me jebati u šupak.. -pogledao sam ju sa smiješkom i kimnuo potvrdno glavom, a u sebi sam cvao jer ću konačno neku pojebati u guzu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija