Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vožnja uberom

BIa je to subota navečer u ranim satima. Vraćao sam se iz izlaska i pozvao sam ubera. Bio sam dobro pripit i dobro raaspoložen. Ajmo reći da je bio jeben izlazak. Prvo sam se iznenadio kad sam vidio da je vozač ubera žena, ali sam pomislio ajde koga briga. Vozila je pasata karavana pa sam mislio valjda zna voziti kad vozi toliki auto. I stvarno je znala. Vozila je bolje od pola taksista, ali to nije bitno. Ušao sam unutra i ugledao ženu u 40, 50im. Kosa svezana u rep, normalno obučena, srednje sise i zgodnička.
"Vidim bilo je zabavno noćas? "upitala me, valjda misleći na moje pripito stanje hahah.
"Ah čujte da ste vi još bili s nama bilo bi još zabavnije"rekao sam joj i pogledao je i nasmijao se. Njezina reakcija je bila odobravajuća sa smješkom.
"Mislim da sam ipak prestara za tebe tj. vas haha"
"Za mene niste, vjerujte mi.. .. Nego kako to da vozite uber? " Da se malo vratim na početak. Kad je ona upitala to pitanje odmah mi je sinula zašto ne bi flertao malo s njom šta me košta. Oduvijek sam htio probati biti sa starijom ženom, a sad je bila prilika kad sam bio pripit i opušten pa nije bilo briga, a ni strah kao inače. Čak se nisam ni obazirao na to što je bila oženjena.
Pogledala me nasmijala se i odgovorila na pitanje. Pričali smo onda o tome kako joj je raditi, kako je noćas za razliku od inače i tako. Znate sve one stvari koje pitate taksista da razbijete neugodu. I tako smo pričali, malo se zezali i smijali. Dobro sam razbio taj osjećaj na početku s malo flerta hhaha. Kad sam pijan stvarno sam kreativan haha. Odlučio sam se opet baciti na flert. Htio sam pokušati dovesti naš razgovor na razinu seksa.
"Mužu ne smeta da vozite uber tako kasno navečer? "pitao sam je.
"Ma kao da je njega briga. Uostalom što bi ga trebalo smetati? "vidno razočaran spominjajući njega.
"Pa ono niste doma, ko zna šta vam može biti ako vam dođe neka pijana budala kao ja hahah i takve stvari. "gledajući sam joj to govorio.
"Ma ja mogu raditi šta hoću. Iskreno s njim sam još samo zbog naših kćeri to je sve. (malo sam bio u čudu što to meni govori, ali to je bo znak da sam na dobrom putu. Ako si mi ti najveća briga onda se stvarno nemoram bojati hahha"opustila se u razgovoru samnom. Sve smo se više približavali mom kvartu pa sam morao požuriti ako mislim nešto napraviti..

"Znate moram vam reći vi ste jako zgodna žena"Jedva sam to rekao, a da se na zapetljam
"Hvala"smijala se jer joj je bilo neugodno. "Nitko mi to nije dugo rekao.. "
"Stvarno? Muž vam to nikada ne kaže? Imate stvarno lijep osmijeh. "bacao sam komplimente.
"Da, nažalost. Joj stvarno mi je neugodno. "zacrvenila se u licu.
"Netreba ti biti. Grijeh da žena poput tebe to ne čuje svaki dan.. . još da nisi oženjena.. . "
"Što da nisam oženjena, što bi bilo ? "zainteresirala se.
"Ja bi ti to govorio svaki dan. Još ti sigurno muž ne pruža sve što trebaš.. . "
"Istina da. Osjećam se usamljeno, ali ti si ipak premlad za mene. "rekla je i naglasila premlad.
Taman smo dolazili do moje ulice i stali.
"Godine nemaju veze. "

"Evo nas. To je 42 kn. Stvarno mi je bilo drago da smo ovako popričali. Ti si jedan jako dobar mladić. "rekla mi je, a ja sam se zbedirao da nisam uspio. Pokušao sam još jednu stvar.
"Ustvari ajmo ovako. Ti si sigurno već umorna od vožnje. Ajde nas otpeljaj do jednog mjesta pa ćemo još popričati. 15ak min da se malo odmoriš i popričamo kad ti je bilo ugodno do sada. "
"Pa čak bi i mogli. "krenula je. "Navodi me. "
U sebi sam samo vikao toooo. Navodio sam je do jednog kao šljunčanog parkinga tj cestice. Bio je to šumski puteljak na rubu kvarta i šume koji je međusobno povezivao 2 kvarta. Nikad nije bilo nikoga tamo i bio je mrak. Savršeno mjesto.

"Nećeš me valjda sad oteti hahahah"zezala se.
"Nikad neznaš.. .. Kako se zoveš nismo se zapravo upoznali. Ja sma Marko. "
"Da stvarno, ja sam Petra. "

Sad je bio pravi trenutak i mjesto da krenem u napad. Upalio sam svjetlo u autu i počeo je gledati u oči i tu i tamo sam spustio pogle na njene usne. Šutio sam i s blagim osmijeh je samo gledao.
"Dobro, što je? Zar imam nešto na faci? " bila je zbunjena. To uvijek pali. Gledajući sam vidio da ima lagano izborano lice što me nekako privlačilo. Pravilne zube i napućene usne. Pogotovo gornju usnu. Jako seksi. Imala je i zelene velike oči. "Pa šta jeee? "i dalje joj je bilo neugodno.
"NIšta samo te gledam kako si lijepa. "

Opet se zacrvenila. Sviđalo joj se, a kako i nebi kad je u nesretnom braku.
"A fali ti ovoga? Lagano sam je podragao po ruci. "
"Da.. . "to je bio znak. Ugasio sam svjetlo i krenuo je poljubiti. Nije se bunila. Bio je to tako strastven poljubac. Nakon njega je rekla"Nemogu ja to. Idemo. "

Samo sam je primio nježno za vrat i opet poljubio. Nije se bunila više. Počela se ljubiti sve jače i strastvenije. Počeo sam je ljubiti po vratu, a ona je samo zabacila glavu. Počeo sam je lizati po vrat, a ona je sve više uzdisala. Opet sam je počeo ljubiti ovoga puta lagano je povlačeći za kosu. Rukama sam joj milovao tijelo preko odjeće.

"Hoću da me skineš i ljubiš cijelu"nisam joj ništa rekao na to nego samo nastavio. Bila je sve luđa i luđa, a ja sam uživao u tome da pružam užitak starijoj ženi i to mi je dizalo sampouzdanje.
"Ajde odi iza da imamo više mjesta. "rekao sam joj. Odmah se nekako provukla između siceva i otišla iza i čekala me sa smješkom na licu. Pomaknuo sam siceve naprijed da imamo više mjesta. Otišao sam iza i napokon sam mogao raditi što hoću. Bila mi je kao kapljica vode na dlanu. Opet sam je krenuo ljubiti, ali omda joj više nisam dao. Malo sam je izazivao, a sa svakim pokušajem da me poljubi bila je sve željnija i željnija. Skinuo sam joj majice i počeo je lagano ljubiti od vrata preko ključne kosti, između sisa prema pički. Sva se ježila. Zatim sam joj skinuo grudnjak i malo je ljubio po bradavicama i nastavio opet dolje. Skinuo sam joj hlače, ali sam joj ostavio gaće. Ljubio sam je po nogama pa sam joj malo izmasirao stopala i od njih je krenuo ljubiti prema gore i lagano preko gaća. To ju je izluđivalo. Malo sam se zadržao na pički i opet otišao gore i nju ljubio.

"Jebi me" i uhvatila me za kurac.
"Ne još. Ne ne"rekao sam je dok sam je ljubio, a rukom milovao po tijeli. Spustio sam se dolje skinuo joj gaće i počeo joj lizati pički. Imala je mali irokezicu. Preseksi. Pička joj je zapravo bila jako lijepa za njezine godine. Bila je tako vlažna i fina. Prvo sam je lagano ljubio i lizao oko pičke a tek onda po samoj pički. Bila je luda. Lizao sam joj klitorisi pa bi onda malo zagurao jezik u pičku. Bila je tako slatka mmmmm. Nije joj trebalo dugo i počela je svršavati. Sva se grčila i odgurivala mi je glavu i istovremeno me stiskala s nogama. Pustio sam je i vratio se gore ljubiti je. Sad sam joj dao da mi izvadio kurac. Počela ga je drkati. I nisam čekao dugo da joj ga stavim. Odmah je ušao jer je bila skroz mokra. Malo ju je bolilo. Počeo sam prvo lagano, pa sam par puta samo glavić, a onda cijelog. Bila je izvan sebe. Sa svakim ulazom je stenjala. Počeo sam je jebati sve brže i brže.

Ona je sve više stenjala. Osjećao sam kako joj se pička steže. Počela je squirtati. Ajme kakva scena. Kurac mi je samo ispao, a ona je poprskala sve. Mene, auto, prozore siceve. Počela se grčit i tresti i derati toliko da joj je faca cijela bila crvena. Vratio sam ga unutra i opet je ubrzo squirtala. Rekla je da nemože više. Kleknuo sam joj pored glave, a ona mi ga je počela pušiti. Predivan je prizor bio vidjeti njezine usne oko moga kurca i kako me gledala sa svojim zelenim očima. Nisam mogao dugo tako. Imala je strašno seksi facu. Rekla je da joj svršim u usta da hoće progutati moje savršenstvo. Počeo sam svršavati, a ona ga je i dalje pušila sve je progutala. Kad ga je izvadila jojš mi je malo cuclala jaja. Ustala se i sjela i ja pred nje i sjela meni u krilo i zagrlila me. Očito joj je falilo dodira. Još smo se malo ljubili pa smo se obukli. Zahvalila mi se na svemu, a i ja njoj. Razmjenili smo brojeve iako je rekla da nezna da li će moći opet ovo napraviti jer se osjeća užasno krivom. Nije mi čak ni naplatila. Izašao sam iz auta i rastali smo se pomalo čudno i
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija