Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vožnja vlakom

Taman su mi počeli školski praznici tako da sam otišao na vlak kako bi došao kući jer sam studirao u drugom gradu. Spremio sam se otišao na kolodvor, kupio kartu i sjeo u vlak koji je išao prema rodnom gradu. Pošto sam imao nekoliko sati puta raskomotio sam se, digao noge i pokusi da malo zaspem jer mi je vlak bio rano ujutro.

Nisam dugo tako spavao jer mi je u kabinu ušla kondukterica tako da sam morao brzo spustiti noge. Dao sam kartu a ona me je čudno gledala vjerovatno zbog što sam stavio noge na sjedalo ali nije ništa rekla nego je samo izašla. Nakon otprilike 20 minuta vratila se u moju kabinu jer sam ja bio u zadnjem vagoni. Sjela je nasuprot mene. Bila je to žena srednjih godina ali dobrog izgleda; bujne grudi, srednjeg rasta, crne kose i uskog struka. Tako smo sjedili nasuprot jednom/drugome jedno popa sata kad me je pitala "jeli imaš curu mladiću". Malo mi je bilo čudno zašto me je pitala to pitanje od jedamputa ali sam joj odgovorio da nemam. A ona je odjednom počela pričati kako ni ona nema nikoga i taman kad sam pomislio evo joj jedne osobe koju ću morati slušati cijeli put, pitala mi je jeli mi izgleda seksi. Odgovorio sam joj da izgleda a ona se samo ustala i otišla zatvoriti zavjese. Nakon toga se vratila na sjedalo i rekla mi " pa ako ti izgledam seksi zašto se ne bi ti i ja malo zabaviti i onako je put dug" i počela se skidati.

Nakon što se skinula sve do doljnjeg rublja, sjela je i raširila noge i počela da se igra sa pučkom. Samo mi je nakon toga pokazala sa prstom da dođem bliže k njoj. Usto sam se spustio i počeo da joj ližem pičku koja je već bila vlažna a ona me je samo stiskala sa nogama i vukla mi kosu. Tako sam joj držao jezik u pičku nekoliko minuta kada sam sjeo na sjedalo, skinuo hlače i rekao joj da mi dođe pušit kurac a ona se primakla k meni i stavila ga u usta i počela da mi navlači kožicu sa jednom rukom i miluje jaja sa drugom i to sve dok ni je lizala vrh kurca. Tako mi ga je dobro popušila da nisam znao kako se zovem, a zatim se ona sjela, raširila noge a ja sam joj počeo trljati klitoris sa vrhom kurca a kad sam je dobro navlažio stavio sam joj ga što sam dublje mogao. Bila je nenormalno uska tako da je sa svakim pokretom moga kurca stenjala kao nitko. "To mi radi srećo tako samo mi ga turaj u pičku.. .

Još me me nitko nije tako jebao kao ti sad" mi je stalno govorila dok me je vukla prema k sebi da joj uđem još dublje. Nakon što sam je tako dobro iz jebao ona se naguzila a ja sam joj stavio kurac nazad u pičku i nastavio da je jebem iz sve snage. Tako sam je jako jebao da su mi jaja udarala od njezine noge. Zatim sam joj izvadio kurac i rekao da mi sjedne na kurac što i je. Tako je jako skakala da su joj sise letile na sve strane, a ona je samo uzdisala i tražila još. Svaki put kada je bio kurac cijelu u njoj promješala mi je jaja sa guzom.

A ja sam joj lizao bradavice na sisama i turo joj jezik u usta i pljesko je po dupetu. Tako sa je u jednom trenutku počeo jako jebati da mi je svršila po meni. Sva se tresla koliko je bila uzbuđena a ja sam ju samo primio za guzove i nabio joj kurac nazad u pičku. Nakon nekoliko minuta što samo se tako jebali mi je počela da mi ponovo puši kurac tako da sam joj nakon toga svršio po cijeloj faci. kad smo se obrisali i obukli rekla mi je da ako ikad budem u njezinoj smjeni da ćemo se morati opet tako dobro pojebati kao i sad što jesmo. Na što sam ja normalno pristao jer mi je ovo bio jedan od boljih seksa u životu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija