Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vožnja z vlakom

Moje šolske počitnice so se ravno začele, zato sem se domov odpeljal z vlakom, ker sem študiral v drugem mestu. Pripravila sem se, odšla na postajo, kupila vozovnico in se vkrcala na vlak, ki je šel v moj rojstni kraj. Po nekaj urah sem se udobno namestil, dvignil noge in poskušal zaspati, ker je bil moj vlak zgodaj zjutraj.

Dolgo nisem tako spal, ker je v mojo kabino prišel sprevodnik in sem moral hitro spustiti noge. Dal sem listko in me je čudno pogledala verjetno zato, ker sem dal noge na sedež pa ni nič rekla ampak je samo prišla ven. Po približno 20 minutah se je vrnila v mojo kabino, ker sem bil v zadnjem avtu.

Sedela je nasproti mene. Bila je ženska srednjih let, a lepa; bujne prsi, srednje višine, črni lasje in ozek pas. Tako sva eno uro sedela drug nasproti drugemu, ko me je vprašala "ali imaš punco mladeniča". Bilo mi je malo čudno, zakaj mi je občasno postavila to vprašanje, a sem odgovoril, da ne.

In nenadoma je začela govoriti o tem, kako tudi ona nima nikogar, in ko sem pomislil, tukaj je oseba, ki jo bom morala ves čas poslušati, me je vprašala, ali se mi zdi seksi. Povedal sem ji, da je pogledala in je samo vstala in šla zapreti zavese. Nato se je vrnila na sedež in mi rekla: "Če se ti zdim seksi, zakaj se ne bi zabavala jaz in ti, pa je vseeno daleč" in se začela slačiti.

Ko je slekla spodnje perilo, se je usedla in razširila noge ter se začela igrati z ljudmi. Šele takrat je s prstom pokazala name, da bi se ji približala. Spustil sem se tudi dol in začel lizati njeno muco, ki je bila že mokra, ona pa je samo stiskala moje noge in me vlekla za lase.

Tako sem nekaj minut zadržal jezik v njeni pizi, ko sem se usedel na sedež, slekel hlače in ji rekel, naj pride pokadit moj kurac, ona pa je prišla do mene in ga dala v usta ter me začela vleči kožico z z eno roko in me božala po jajcih z drugo in to dokler ni obliznila konico najinega tiča.

Tako dobro ga je sesala, da nisem vedel svojega imena, potem pa se je usedla, razširila noge in začel sem drgniti njen klitoris s konico kura in ko sem jo dobro navlažil sem jo dal nanjo tako globoko kot sem bi lahko. Bila je nenormalno napeta, zato je z vsakim gibom mojega kura stokala kot nihče drug.

"To je moja sreča, zato mi jo samo potisni v muco ... še nihče me ni zajebal tako kot ti zdaj" mi je ponavljala, ko me je vlekla k sebi, da bi šel še globlje. Potem ko sem jo tako dobro zajebal, se je zvijala in sem ji dal svojega kura nazaj v piko ter jo še naprej jebal z vso močjo.

Zajebal sem jo tako močno, da so moja jajca udarjala iz njene noge. Potem sem ji vzel tiča in ji rekel, naj se usede na moj kurac, kar je. Tako močno je skočila, da so ji joške letele na vse strani in je samo vzdihovala in zahtevala še. Vsakič, ko je bil kurac povsod po njej, je z mojo ritjo premešala moja jajca.

In obliznil sem njene bradavice na njene joške in dal jezik v njena usta ter jo udaril po rit. Tako se je v nekem trenutku začel jebati tako močno, da je prišla name. Tresla se je, kolikor je bila vznemirjena in samo sem jo prijel za zadnjico in njen kurac potisnil nazaj v njeno muco.

Po nekaj minutah samo takega jebanja je spet začela kaditi moj kurac, tako da sem ji po tem cul po obrazu. ko smo se obrisali in oblekli, mi je rekla, da če bom kdaj v njeni izmeni, se bomo morali spet tako dobro jebati kot zdaj. S čimer sem se običajno strinjal, ker je bil to eden boljših spolov v mojem življenju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija