Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vražja konobarica 2

Ivanka i ja smo se sada nakon one večeri jebali kad smo stigli. Čak sam ju i na poslu uspio pojebati, a ta situacija je bila vraški napeta.

Bio je dan kao i svaki drugi, te je posao išao svojim tokom. Nekako je posao bio pred krajem, a ženske su se već uhvatile čišćenja kuhinje, a ja sam počeo sa popisom nabavke za sutra, pa sam se spremao da odem do komora. Ušao sam u komore i počeo sa pregledom čega sve ima i šta bi trebalo naručiti.
Nakon deset minuta sam završio sa hladnjačom u kojoj je bilo meso, pa sam prešao u onu sa voćem i povrćem. Taman sam počeo popis kad su se otvorila vrata i ušla je Ivanka sa posudom punom limuna sa šanka, te ju odložila sa ceduljom na kojoj je bilo inventurno stanje na policu. Pritom se malo sagnula sa guzom okrenutom prema meni. Prišao sam ju i uhvatio ju za guzu, a ona se samo nasmješila i upitala:

- Neće ti biti prehladno ovdje?
- Bez brige -govorio sam i zadigao joj suknju iznad bokova i malo odmaknuo gaćice, pa izvukao svoj kurac iz hlača i nagnuo ju malo naprijed, pa ga polako ugurao u njenu picu. Još nije bila u potpunosti mokra, pa mi je trebalo malo duže, ali uskoro je bio cijeli u njoj, pa sam ju primio za bokove i počeo zdušno ju jebati. Držala se za policu koja je srećom bila pričvršćena u pod i zidove komore, pa se nije micala i nije bilo ničeg staklenog ili metalnog da zvecka na njoj dok sam ju jebao. Nije mi trebalo dugo i uskoro sam ga počeo prazniti duboko u njenu picu, a ona je stenjala tiho od zadovoljstva. Izvukao sam kurac iz njene pice sav sluzav od zajedničkih sokova, a ona se okrenula i oblizala ga, pa se uspravila i namjestila gaćice, te povukla suknju na niže, a onda me poljubila i rekla:

- Nadam se da me možeš večeras voziti doma?
- Naravno da mogu iako ne mogu dugo biti vani -rekao sam i namignuo joj.

Znala je da mi se žena vratila sa klincima iz Slavonije, pa se očekivalo od mene da dođem u neko normalno vrijeme doma. To vrijeme do kraja nikako da prođe, a onda sam se našao u autu čekajući da dođe Ivanka. Uletila je u auto i čim sam krenuo počela je skidati gaćice ispod minice koju je nosila, pa su mi prsti ubrzo bili u njenoj pici i trljali ju i ulazili do kuda su mogli u nju. Stenjala je i trzala se kad sam joj počeo trljati klitoris, da bi onda konačno našao mjesto za parking u nekoj sjeni, pa smo se prebacili na stražnje sjedalo. Skinuo sam hlače i gaće, a ona mi malo prodrkala kurac i odmah se nasjela na njega. Primio sam ju za guzove i pomagao joj da se nabija na moj kurac. Stenjala je i dahtala dok joj je ulazio do jaja, a ona me je zagrlila oko vrata i nije se odmicala. Uskoro je svršila, ali sam ju ja nastavio odizati i nabijati natrag na moj kurac. Nakon desetak minuta vručeg seksa nakon kojeg su nam prozori bili zamagljeni uspio sam i ja svršiti i napuniti ju ponovo sa sadržajem mojih jaja.

Ostali smo sjediti na sjedalu, ona sa mojim kurcem u svojoj pici naslonjena na mene, a oboje smo bili zadihani. Nakon toga se uspravila i pogledala, pa mi tiho rekla:

- Znaš šta.. Morat ćeš malo stati sa ovim svršavanjem u mene..
- Zašto?
- Opet mi počinju plodni dani, pa ne bih htjela da zatrudnim..
- Nema problema, kako ti želiš -rekao sam pomirljivo znajući da ću sad morati paziti, jer niti ona ni ja nismo voljeli kondome.
- Ali to če biti kratko, pa možemo opet po starom.. a možemo.. -tu je zastala, pa sma ju upitao.
- Možemo šta?
- Mogao bi mi ga staviti u guzu.. -tiho mi je pošaptala na uho, a moj kurac se isti čas ukrutio na njeno oduševljenje, jer je još bio u njenoj pici- A to bi mogli odmah probati..
- Hajde.

Sišla je sa mene i zavalila se na zadnjem sjedalu, a ja sam kleknuo između njenih nogu i uz sjedalo, pa se sagnuo i malo joj zadigao guzu u zrak, pa joj počeo lizati šupčić. Ona je rukama širila guzove kako bi raširila šupak, a ja sam se uspravio i onako još uvijek sluzavi kurac namjestio na ulaz u njenu guzu, te ga počeo gurati. Stenjala je i trebalo je vremena da se opusti, a kad joj je glavić ušao vrisnula je, ali je ubrzo počela dahtati i stenjati, a ja sam uguravao kurac sve dublje i dubljr u njenu guzu. Ivanka je stenjala i dahtala, a ja sam ju počeo jebati sve brže i jače. Noge sam joj zadigao na svoja ramena dok sam joj pridržavao guzu i uguravao joj kurac u šupčić i širio ga svakim ubodom. Ona je već svršila dok ja nisam bio ni blizu, te mi je trebalo dobrih petnaestak minuta da i ja napokon svršim i napunim joj guzu sa svojom spermom. Zavalio sam se kraj nje na sjedalo i dolazio polako do daha, pa sam spustio malo i staklo na prozoru kako bi ušao svjež zrak unutra.

Brzo smo se obukli i odvezao sam ju kući, a na rastanku mi je rekla:

- Malo boli guza, ali bi mi se ovo moglo svidjeti pa da mi ga stalno uguravaš u nju, ha?
- Meni je svejedno dokle god tebi paše -rekao sam i poljubio ju u usta dok smo se pozdravljali, a ona je veselo izašla i malo na široko hodala prema ulazu u zgradu, a ja sam sam sebi rekao da bi ju sutra mogao ponovo naguziti u komori, ali bi sad isprobao onu teoriju sa maslacem kao sredstvom za podmazivanje.

Sa tim mislima sam krenuo kući sa širokim osmjehom na licu i totalno praznim jajima, ali i dalje polutvrdim kurcem, pa sam razmišljao da ga zabijem ženi u picu čim dođem doma, onako iz čista mira. Iako sam znao da neće biti za to, ali vrijedi pokušati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija