Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrckava autostoperka

Poslovni sam čovjek i često putujem, a ne volim ići avionom, pa sam najčešće za volanom. Dosta idem van zemlje i volim putovati pošto je to način da upoznaš druge kulture i zemlje.

Tako sam išao i taj ponedjeljak. Oko 8 ujutro sato sam u Austriji na jednom odmorištu, inače izbjegavam autoceste, na staroj cesti prema Salzburgu i dalje prema Munchenu. Bio sam već nekoliko sati u autu i trebala mi je dobra kava i nešto za doručak, jer je do Rotterdama bilo još dosta vožnje. Pijuckao sam sasvim dobru kavu i pojeo kajganu sa slaninom, te sam bio spreman nastaviti put.
Kad sam izašao van vidio sam kraj svog auta jednu malu sa nekim ruksakom i par vrećica. Sjedila je na rubniku uz auto i jela neki sendvič, a kad sam prišao autu i on se automatski otključao brzo je skočila na noge i uputila mi široki osmijeh usput se zagrcnuvši sa zalogajem sendviča u ustima.

- Dobro jutro! ! Može jedno pitanje? -glas je bio sa slavonskim naglaskom, pa sam zastao.
- Reci -rekao sam sa smješkom.
- Da li idete možda prema Munchenu? -upitala je ozarena lica, pa sam ju malo promotrio.

Duga smeđa kosa svezana u rep, niska, možda nekih 165 cm visine, večih sisa i zanosnog dupenceta sa jačim nogama. Onako u kratkim hlačicama i golim nogama, te nekoj šarenoj košulji djelovala je interesantno, pa sam odgovorio:

- Da, idem. A ti sigurno trebaš prijevoz?
- Da! ! Vidjela sam Riječke tablice, pa rekoh da pitam -smijala se široko, a ja sam otvorio zadnji dio svog karavana petice i stavio njen ruksak i vrećicu, a ona je kod sebe zadržala samo torbicu koju je imala preko ramena.

Sjeo sam u auto, a ona je već bila zavaljena u udobno sjedalo i skoro pa se izgubila u njemu. Krenuli smo, a vožnju smo kratili razgovorom. Saznao sam da se zove Sonja, da je krenula za Amsterdam, a tamo će vidjeti za dalje. Završila je fakultet u Zagrebu, ali nema posla u Slavoniji, pa je krenula van, a ovo joj je najjeftiniji način, jer mora imati neku lovu dok ne počne raditi. Razgovor je tekao ugodno, pa smo do večeri prešli skoro cijelu Njemačku i ušli u Nizozemsku. Rekao sam joj da ću stati u jednom manjem hotelčiću uz autocestu, pa sam joj ponudio da prespava o mom trošku. Malo se nećkala, ali je ipak prihvatila, pa sam nam uzeo dvokrevetnu sobu i nakon smještaja otišli smo na večeru, a ona se vratila u sobu dok sam ja ostao u lobiju, jer sam radio još nešto preko laptopa.

Nakon sat vremena sam se vratio u sobu, a Sonja je bila zavaljena na krevetu i gledala neki film na TV-u, pa sam otišao pod tuš. Kad sam se vratio još je gledala TV, a ja sam se zavukao u krevet. Nakon nekih petanestak minuta sam osjetio kako je netko sjeo na krevet, pa sam se okrenuo i vidio Sonju kako me gleda.

- Šta je bilo? -upitao sam ju sneno.
- Htjela bi ti se zahvaliti -čuo sam kako tiho govori, a jedva sam ju čuo od televizora, pa sam htio odgovoriti da je sve u redu kad je podigla pokrivač sa mene i zavukla se u krevet uz mene, a onda sam osjetio njene usne na mojima i njenu ruku na mom međunožju.

Usne su joj bile mekane, a i ruka je izgleda znala šta radi, pa sam odustao od pobune i prepustio se situaciji. Zagrlio sam ju i privukao bliže, pa sam joj primio guzu i počeo ju mijesiti. Bila je čvrsta iako je izgledala jako mekana, pa sam ju imao punih ruku. Ona je prebacila nogu preko mojih i izvukla mi kurac iz donjeg dijela pidžame, te ga je sada drkala lagano, a ja sam rukom trljao razrez između njenih guzova. Njeni poljupci su bili sve vatreniji, a onda se malo odmakla i pogledala me, te se osmjehnula, a onda spuznula ispod pokrivača, pa sam nakon par trenutaka osjetio njene usne na svom kurcu. Oh kako je dobro usisavala moj kurac. Uskoro je bio tvrd i uspravan, a ni ja se nisam toga sjećao kada je zadnji put bio tako tvrd. Nije se dugo dolje zadržala, jer sam vidio da se migolji, pa sam shvatio da je skinula gaćice, a onda se privukla k meni. Osjetio sam kako se namješta, pa je rukom primila moj kurac i uvela ga do svoje pičkice, pa se polako spustila po njemu. Uskoro joj je bio do kraja u pičkici i ona se počela lagano nabijati na moj kurac. Disala je duboko doj joj je polako ulazio i izlazio iz sve mokrije pičkice, a onda je ubrzala tempo i uskoro sam imao pravi rodeo na sebi. Nabijala se kao luda, ali nije ispustila ni glas iz sebe, samo pokoji jecaj, ali i to prigušeno. Izgleda da je bila jako napaljena, jer je uskoro počela svršavati grčeći se na meni, ali se nije skidala sa mene, već se nakon minute ponovo počela nabijati na moj kurac. Tada je i meni došlo, pa sam joj rekao da se makne, ali je rekla 'Samo opušteno', pa sam nakon minute počeo puniti njenu unutrašnjost svojom spermom. Stisla se uz mene dok sam joj ga zabijao odižući se od kreveta do kraja i praznio jaja u nju.

Nakon toga smo oboje ostali ležati na krevetu, tj ona je ležala na meni i duboko smo disali, a onda je upitala:

- Da li bi mogao još jednom?
- Bi, ali da li bi ti to željela?
- Još kako -rekla je i široko se nasmijala, pa je ustala sa mene i počela mi pušiti kurac skupljajući naše sokove, te je uskoro moj kurac bio spreman za novu rundu.

Ustao sam sa kreveta, a ona je klekla na rubu i naguzila se prema meni. Imala je divnu guzu i lijepu picu, te divan šupčić. Prišao sam joj i stavio kurac na ulaz u njenu pičkicu, pa ga polako gurnuo unutra. Samo je uzdahnula i tiho rekla:

- Izjebi me..

Primio sam ju za bokove i počeo ju jebati. Ispočetka polako, a postepeno sam ubrzavao tempo i uskoro sam se zabijao u nju svom snagom. Jaja su me boljela koliko su lupala po njenim nogama dok sam joj ga zabijao. Ona je i dalje šutjela, tek tu i tamo bi zastenjala ili zadahtala, a ja sam zahvaljivao svevišnjem što je bila slobodna soba u prizemlju, pa nikome nismo ispod smetali. Nakon dvadesetak minuta iscrpljujućeg zabijanja u njenu pičkicu napokon sam svršio po drugi put i napunio joj pičkicu sa ostatkom sperme iz svojih jaja. Ostao sam stajati sa kurcem u njenoj pičkici, a ona se uspravila na krevetu, pa sam joj s leđa malo milovao sise koje su bile solidna četvorka i tvrdih bradavica. Zatim sam ju poljubio i izvukao kurac iz njene pičkice, pa otišao do kupaonice i istuširao se, a ona mi se pridružila, te sam joj oprao picu sa šamponom, a ona meni kurac. Tako čisti smo se vratili u sobu i ja sam ugasio TV, a ona se zavukla k meni u krevet, pa smo zagrljeni zaspali.

Ujutro je odlučila da će samnom u Rotterdam, pa mi je pravila društvo još dvije noći, a tamo smo isprobali nekoliko poza i mogu reći da me je iscjedila u potpunosti, a i otkrila mi je da šuti tijekom seksa jer se tako navikla dok je bila u domu dok je studirala u Zagrebu. Nakon toga sam ju odvezao do Amsterdama i tu smo se rastali, a ja sam joj dao pat svojih kontakata, tako da je uskoro našla posao u Amsterdamu, a mi smo ostali u kontaktu.

I sada kad idem za Amsterdam znam da će mi Sonja kvalitetno isprazniti jaja, te da ne moram platiti za sex u crvenoj četvrti, jer je Sonja uvijek oduševljena kad dođem kod nje, ali sada više ne šuti, pa lijepo uzdiše i stenje dok ju jebem.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija