Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela dama

Veru sam upoznao na jednom koncertu malo ozbiljnije glazbe. Ne bi čovjek vjerovao da se na tako nečemu može upoznati takva žena. Vera je bila prvenstveno dama, damskih manira i ponašanja, ali i odijevanja kao i istančanog ukusa za ono dobro. Doduše, ni sada mi nije jasno kako sam se ja u to uklopio, ali eto, od te noći ne može bez mene.

Dakle, Vera i ja smo se susreli na šanku koncertne dvorane. U biti, više je naletjela na mene i prosula mi piće po odijelu. Onda ono, kao brisanje prolivenog sa mog odijela i, sad mi to izgleda kao s predumišljajem, ali prolazak njene ruke preko mojih prepona i slučajno zadržavanje njenog dlana na mom macanu. Inače, solidna 22 centimetra tvrdog mesa. Nakon toga me htjela počastiti pićem, ali sam odbio jer jednostavno ne dopuštam da mi žene plaćaju piće ili hranu, pa su se uz njeno protivljenje tome ipak popila još dva pića, a onda je počeo koncert. Dogovorili smo piće nakon koncerta, pošto je kao i ja bila sama na koncertu, te smo završili u jednom zgodnom i ugodnom zagrebačkom lokalu.

Družili smo se do dugo u noć i saznao sam da Vera ima 42 godine, samo je 7 mjeseci mlađa od mene, da je razvedena jer je bivši bio šonjo i otišao je sa mlađom koju je interesirao samo njegov novac. Naravno, odrala ga je u razvodu, pa sad je mogla galantno živjeti iako je i sama imala solidna primanja. Inače Vera je brineta duge valovite i bujne kose, sisa petica i lijepe zaobljene guze, a kako sama kaže nikad nije išla na raznorazne dijete, već jede sve, a onda mi i namignula, te dodala da voli jako muške kobasice, tvrde, naravno. Moj mališa se odmah počeo protezati u gaćama. I način na koji je to sve govorila bio je sexy, ali ne i vulgaran.

Nakon što su nas konobari doslovce izbacili iz lokala, otišli smo do nje, tj morao sam ju odvesti, jer nije htjela taksijem. Tijekom vožnje do sjevernog dijela grada njena ruka se smjestila u moje krilo i milovala mi napeti kurac. Dok smo došli do nje stajao je kao jarbol za zastavu.

Čim smo ušli nisam se ni snašao, a već me skidala i to bez damskih manira. Stajao sam gol uzdignuta kurca, a ona je samo uzdahnula i zaključila da imam jako lijep kurac. Skinula se i ona i ugledao sam božanstveno golo tijelo njegovane rasne žene. Sise sa svjetlim kolobarima i tvrdim bradavicama lagano su se ljuljale u ritmu njenog hoda, a dok sam hodao za njom njena guza mi se činila savršenom. U sobi me odmah bacila na krevet i onda se ona bacila na mene, te smo uskoro bili u pozi 69. Pička joj je tako divno mirisala na parfem, sva izbrijana kao bebina guza, osim diskretne frizurice iznad klitorisa. A bila je i jako ukusna. Lizao sam ju i cuclao joj klit kao lud. Nije mi ostala dužna, već je slinila po mom kurcu i jajima kao da joj je zadnji. Naravno da je to imalo posljedice. Kao da je znala šta se sprema, nabila si ga je u usta skroz do grla i stisla mi jaja, te sam počeo uz trzaje kao da ga zabijam u pičku sa prsžnjenjem u njena usta. Gutala je sve i nije ga ispuštala iz usta dok sve nije iscijedila iz jaja, a onda se uz glasan cmak osvojila od kurca, da bi se samo jače nasadila pičkom na moje lice. Ja ju ionako nisam prestajao lizati, pa sam ju uskoro doveo do prvog orgazma te večeri. Cijedilo se iz nje kao da je negdje brana popustila. Dok se lagano meškoljila na meni drkala mi je kurac, a onda se polako spustila sa mene i malo smo se ljubili i mazili.

Čim mi se opet digao krenuo sam u akciju, te joj raširio noge i zabio joj ga odmah do jaja. Zastenjala je glasno, ali ne odbijajući me, već je navalila da ju jebem čim jače. Zabijao sam se u njenu pičku kao pravi bauštelac, dok se čulo samo naše dahtanje, stenjanje, sudaranje naših tijela, te lupkanje mojih nabreklih jaja po njenom šupku. Nakon desetak minuta sam ju okrenuo i sad sam joj ga zabrijao s guza u pičku. Sad je moj trbuh lupao po njenoj guzi, a onda je rekla da joj ga zabijem u šupak. Nisam bio siguran da li sam dobro shvatio, pa sam ju upitao za to, a kad je potvrdila, samo sam izvukao kurac iz pičke i stavio joj prste u nju. Malo sam ju jebao prstima, a onda ih polako gurnuo u šupak. Vidio sam da joj paše, a poslije mi je rekla da je to jedino što joj je bivši dobro radio. Ubrzo su tri prsta bila unutra, pa sam mogao ugurati i svoga macana unutra. Nakon nekoliko uboda, dok se nije navikla na veličinu, joj je ušao skoro cijeli, a onda sam počeo sa štepanjem kao šivači stroj. Stenjala je i dahtala, a povremeno bi i zajaukala, ali bi me svejedno bodrila za dalje, dok napokon nisam opet svršio i napunio joj šupak spermom.

Znao sam da ona nije svršila, pa sam joj polutvrdi kurac zabio natrag u pičku i nastavio ju jebati. Uh kako mi je bila zahvalna za to. Nije trebalo dugo da i ona ponovo doživi orgazam, ali ni tada nam nije bilo dosta. Nakon kračeg odmora me zajahala i rekla da joj moram svršiti u pičku taj put. Nisam imao ništa protiv. Doduše, nismo niti žurili do pred kraj, a onda je krevet škripao pod nama dok se jako nabijala na moj kurac. Jaja su me već malo boljela ali orgazam koji smo doživjeli je bio fenomenalan. Napunio sam joj pičku ostacima sperme iz jaja, a ona se samo strovalila na mene i tako smo praktički i zaspali.

Drugi dan sam ostao na doručku, a navečer sam se morao vratiti da opet sve ponovimo. I to ponavljamo skoro svaku drugu večer već cijelu godinu, mada ćemo sad malo stati jer je ostala u drugom stanju. A to ju je jako oduševilo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija