Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela koleginica

Upravo sam se preselio u nov komšiluk. Tu je stanovala nekolicina studenata sa mog fakulteta. Jednog dana dok sam išao u radnju susreo sam se sa devojkom koju sam ranije viđao na nekim predavanjima. Smedja kosa, tamne oči, male sise i savršeno oblikovano dupe.
Susreli su nam se pogledi ispred prodavnice i rekao sam: "Zdravo".
Nasmeja se i odgovori: "Zdravo. "
"Ti si Saletova drugarica? " upitao sam.
Nisam imao pojma ko je Sale.
Rekla je: "Nee, koji Sale?
Ja sam odgovorio: "Izvini, pogrešio sam izgleda. "
"Dolaziš na žurku? ", dodala je ona
"Da, što da ne, gde je i ko pravi? ", upitao sam.
Prelazio sam pogledom preko njenog tela, bila je bez grudnjaka, mogle su joj se videti bradavice kako se probijaju kroz usku majicu.
Poslala mi je adresu i otišla, napravila je nekoliko koraka napred, pa se okrenula
"To je moja žurka, dođi sam. " rekla je smeškajući se, izazovnim pogledom.
Otišao sam na zabavu sat kasnije, stigao sam i ljudi su već bili razbijeni od alkohola. Pevalo se, igralo. Glasna muzika i miris trave. Primetio sam je na drugoj strani sobe. Prišla mi je i toplo me pozdravila, rekla kako je žurka odlična i kako se svi super provode. Sedili smo zajedno i razgovarali neko vreme, na trenutak je ustala i zatim mi sela u krilo. Uhvatio sam je za struk i počeo da je milujem po leđima. Gledala me je i osmehnula se, lagano sam joj poljubio rame, pa vrat, ljubili smo se. Nakon par trenutaka, je raširila noge dok je sedala na moje koleno. Mogao sam osetiti toplinu njene pičke dok je polako počela da se uvija na mojim butinama.
Odveo sam je u drugu sobu i dok sam zatvarao vrata, skočila je i poljubila me strasno. Odmah sam je zgrabio za dupe, i grubim zahvatima počeo da ga stiskam, mesim. Imala je divnu krupnu guzu. Ona me je dodirivala i stiskala kitu preko farmerki. Izvukao sam kurac koji se skoro skroz ukrutio od njenih dodira. Pljunula je na ruku i počela da ga drka. Navlačila ga je lagano, zatim me odvela do malog krevet u sobi. Legao sam na leđa, a ona je počela da mi ga puši. Dala mi je najsočnije pušenje ikada, duboko ga je pušila nabiijala skroz u grlo, samo ispuštajući povremeni tihi hroptaj. Lizala je glavić sočno, sisal i mesila velika obrijana muda. Bio sam u ekstazi od tako dobrog pušenja. Izvadila je kurcinu iz usta, pljunula još jednom na njega i i skočila na krevet, trljajući svoju pičkicu uzduž moje kite Od korena do glavića, hteo sam je tako jako, a i ona mene, bila je navlažila i ispuštala požudne uzdahe. Moj kurac je bio ravno na stomaku, namestila je tangice na stranu i vrelom pičkicom uvijala, trljala uzduš moje mokre kurčine. Uhvatio sam kitu i zadržao ga. Ona se povukla malo unazad, dok je prislonila moj glavić na ulaz u njenu pičku. Polako je do pola ušao u nju, šireći je. Njene ružičaste usmine izgledale su ukusne i bila je tesna prilično.
Počela je da me jaše, nasedajući na moj kurac, sve dublje i dublje. Nisam sklanjao pogled sa njene pičke koja je stiskala i gutala moj kurac. Počela je da mesi sise. Znala je šta radi. Naskakala bi na njega, sporo, a zatim brzo i ponovo sporo, pružajući mi priliku da ne svršim prebrzo kako bi zabava potrajala još malo.
Ustali smo i otišli do stola. Ona je poskočila i raširila noge, pozivajući me da vratim svoj kurac u nju, dok je lagano trljala klitoris. Bez daljeg poziva, sjurio sam kitu duboko u nju, glasno je zastenjala i zagrlila me čvrsto. Počela sam je jebati na tom stolu, njene noge su me obuhvatile oko struka, a onda padale sa svakim jačim i dubljim prodorom. Potpuno sam se bio pribio uz nju, gledajući je u oči, osćajući njen miris, sve sam brže i jače prodirao, stiskajući je rukama svuda po telu. Jebali smo se nekih 10-15 minuta kad sam osetio da ću svršiti: "Uuuh svršiću u tebe", rekao sam u ekstazi sa željom da joj napunim pičkicu. "Ne, nemoj, svrši mi u usta. Želim da progutam". To je bio znak, brzo sam se odvojio od nje i izvadio ga, ona je kleknula i isplazila jezik.
Uhvatio sam kurac i par sekundi ga drkao, isprskao sam je po licu malo, jer je mlaz bio jak. Većinu sam iscedio u usta kako je zatražila. Drkao sam ga i cedio, slivala se sperma iz mog glavića na njen jezik. Samo je u sekundi zatvorila usta i sve progutala. Nisam mogao da verujem. Nasmejao sam se i glasno uzdahnuo. Par trenutaka smo samo tako stajali u tišini, dok ga je ona po malo nadrkavala, i ljubila glavić. Kao da je htela da bude sigurna da više ništa ne izlazi iz njega.
Obukli smo se brzo i sredili. Vratili se na zabavu i uživali u dobrom provodu do kraja noći.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija